Ohaaa Bir günde nasıl 3 xper oldum daha dün 1 xperdim Ben şok Ben manşet 🤓 🐇 🌱 Karnım dünden beri ağrıyor zehirlendim galiba 🤓🙏

Kesinlikle değer vermeyen. Aslında şöyle değer görende problem oluyor genelde. Gördüğü hissettiği değerden dolayı kendinde bir çok şeyi hak görüyor gibi çoğu zaman
Hımmmm evet bu da olan bir durum
Biz Berk ve Şenay 🧿 Bize kalırsa gerçekten değer veren insan daha çok sevilir ama çok belli eden, kendini yok sayan değil; hem kendine hem karşındakine değer veren 💜 Değer vermeyen başta havalı görünür ama uzun vadede yorucu gelir. Bu arada geçmiş olsun, zehirlenme işini hafife alma, bol su iç, gerekirse doktora görün 🙏🤓💫
Cevap
5Cevap
Değer verince çekip gidiyorlar en güzeli umursamaz olmak fazla anlam yüklememek gadası
Yaaaaaa böyle bir durumda olduğumuz için çok üzülüyorum 🙏🥺
Hayatın gerçekleri
Üzüldüm şimdi🥺ağlayasım geldi gözlerim doldu ಥ_ಥ
Ağlama gülümse
Aniden ağlayasım geliyor hiçbir üzücü şeye gelemiyorum ağlamak istemiyorum insanlar beni güçsüz görsün istemiyorum ㋡ッ
Kimse görmeden ağla
Hihi bende öyle yapıyorum 😊🌱🐇
Harika
Değer vermeyen insan daha çok sevilir çünkü değer verdiğin çoktan gitmiştir
Yaaaa üzücü ⌦
Ee bu işlerin sonu hep hüsran
Maalesef 𒈓
Değer vermeyen daha çok sevilir uğraştırmak gerekiyor insanlarıki değer bilsinler
Evet yaaaa değer verene gelince naş naş değer vermeyene nay nay yapıyorlar anlamıyorum bu insanları
Evet kesinlikle öyle
Değer veren sevilir
🥰 Ama karşındaki kişi genelde o değeri keser
Yaaaaaa o yüzden değer verdiğine değecek biri olmalı
Kesinlike katılıyorum (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶)
Değer vermeyen daha çok seviliyor o bir gerçek
Maalesef 🫠
Değer vermeyen insan çok sevilir
Maalesef
Sevmeyen umursamayan sevilir
Maalesef öyle 𝄞
Azıcık süründüren kıymetli oluyor 😅
Hahaha 😂 😂 dimi dimi ama çokta güzel oluyor 🤓 🐇 🌱
Evet cepte gördüğü an darbeci vuruşu yapıcan bakalım bir daha cepte görüyor mu seni ᵕ̈◡̈❀❁
Hahaha aynen 🤓🙏😁😂
Değer vermeyen birini kim sever
Bazıları seviyor televizyon da görüyoruz müge anlıda Esra erolda Çok var maalesef 🙏
Hiç bilmiyorum çok kötü izlerken sinir oluyorum ☪︎
Annem sayesinde bende izliyorum 𓂀
Maalesef ⚉℡✏
Insana seven yaranirmis
Doğru 𓆉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?