öncelikle merhaba arkadaşlar uzun süredir düşünmekten kafayı yediğim bir konu var lütfen bana yardımcı olun.
erkek arkadaşımla 1.5 senedir ilişkimiz var ve bu süre içinde birden fazla ayrılık yaşadık ayrılma seveplerimiz çoğunlukla aynı konulardandı ama her seferinde tekrar barıştık
yakın bi sürede yine ayrılmıştık ve tekrar barıştık ama soğumuşum gibi hissediyorum erkek arkadaşım aşırı muhafazakar bir insan aileside öyle benim ailemde öyle ama onlar kadar değiller ve babam bu yaşıma kadar beni hiçbir konuda sıkmadı ama erkek arkadaşım kıyafetim olsun makyajım olsun her şeyime karışıyor ve bende istemsiz sinirlenip uzaklaşmak istiyorum ona beni böyle gördün beni böyle tanıdın diyorum evet ama ben senin ahiretini düşünüyorum diyor ben çok açık giyinen bir insan değilim en açık giydiğim şey crop ona bile bir sürü laf yapıyor her seferınde bundan dolayı tartışıyoruz kendisi sözde çok dindar bi insan ama hep sarılmak öpmek istiyor ben ise temastan nefret eden bir insanım kıyafetime günah diye laf eden adam bunları hiç takmıyor bunlarda günah olmasına rağmen
benim tüm sülalem sevgilimi biliyor her yerde de fotoğraflarımızı paylaşıyorum ama o sadece yakın arkadaşlara benim attığım şeyleri atıyor ve ailesinden kimse ilişkimizi bilmiyor annesinin bildiğini söylüyor ama inanmıyorum çünkü annesi çok dindar katı bir insan şarkı en basit örnek şarkı dinlemenin günah olduğunu söyleyip dinlemiyor böyle bir annesi olduğu için beni söylediğine inanmıyorum
ve ben sevgilime vakit ayırmaktan arkadaşlarıma kendime vakit ayıramıyorum sosyal hayatım hiç yok sadece sevgilim var gibi
bide sevgilim hemen evlenmek istediğini söylüyor ama ben evliliğe hazır olmadığımı ve daha hayatta hiçbir şey yapmamışken evlenip yuva kurmak istemediğimi söylediğimde bana trip atıyor ve diğer konuda sevgilim 7-24 konuşmak istiyor konuşmaya konumuz kalmasa bile 10 defa napıyorsun diye mesaj atıyor bu ds beni bunaltıyor sonuçta biraz kendimede vakit ayırmak istiyorum ama o hep konuşmak istiyor konuşacak bir şey olmasa bile her saat başı napıyon diye soruyor 😟
kısacası bana karışması en ufak şeylerden tartışmamız ve ailesi beni çok düşündürüyor ayrılmak istiyorum gibi ama ayrılamıyorum seviyor muyum sevmiyor muyum emin değilim bir gün çok seviyorum bir gün hiç konuşasım gelmiyor lütfen yargılamadan anlamaya ve yardımcı olmaya çalışın kafayı yemek üzereyim 🙏🏿❤️
erkek arkadaşımla 1.5 senedir ilişkimiz var ve bu süre içinde birden fazla ayrılık yaşadık ayrılma seveplerimiz çoğunlukla aynı konulardandı ama her seferinde tekrar barıştık
yakın bi sürede yine ayrılmıştık ve tekrar barıştık ama soğumuşum gibi hissediyorum erkek arkadaşım aşırı muhafazakar bir insan aileside öyle benim ailemde öyle ama onlar kadar değiller ve babam bu yaşıma kadar beni hiçbir konuda sıkmadı ama erkek arkadaşım kıyafetim olsun makyajım olsun her şeyime karışıyor ve bende istemsiz sinirlenip uzaklaşmak istiyorum ona beni böyle gördün beni böyle tanıdın diyorum evet ama ben senin ahiretini düşünüyorum diyor ben çok açık giyinen bir insan değilim en açık giydiğim şey crop ona bile bir sürü laf yapıyor her seferınde bundan dolayı tartışıyoruz kendisi sözde çok dindar bi insan ama hep sarılmak öpmek istiyor ben ise temastan nefret eden bir insanım kıyafetime günah diye laf eden adam bunları hiç takmıyor bunlarda günah olmasına rağmen
benim tüm sülalem sevgilimi biliyor her yerde de fotoğraflarımızı paylaşıyorum ama o sadece yakın arkadaşlara benim attığım şeyleri atıyor ve ailesinden kimse ilişkimizi bilmiyor annesinin bildiğini söylüyor ama inanmıyorum çünkü annesi çok dindar katı bir insan şarkı en basit örnek şarkı dinlemenin günah olduğunu söyleyip dinlemiyor böyle bir annesi olduğu için beni söylediğine inanmıyorum
ve ben sevgilime vakit ayırmaktan arkadaşlarıma kendime vakit ayıramıyorum sosyal hayatım hiç yok sadece sevgilim var gibi
bide sevgilim hemen evlenmek istediğini söylüyor ama ben evliliğe hazır olmadığımı ve daha hayatta hiçbir şey yapmamışken evlenip yuva kurmak istemediğimi söylediğimde bana trip atıyor ve diğer konuda sevgilim 7-24 konuşmak istiyor konuşmaya konumuz kalmasa bile 10 defa napıyorsun diye mesaj atıyor bu ds beni bunaltıyor sonuçta biraz kendimede vakit ayırmak istiyorum ama o hep konuşmak istiyor konuşacak bir şey olmasa bile her saat başı napıyon diye soruyor 😟
kısacası bana karışması en ufak şeylerden tartışmamız ve ailesi beni çok düşündürüyor ayrılmak istiyorum gibi ama ayrılamıyorum seviyor muyum sevmiyor muyum emin değilim bir gün çok seviyorum bir gün hiç konuşasım gelmiyor lütfen yargılamadan anlamaya ve yardımcı olmaya çalışın kafayı yemek üzereyim 🙏🏿❤️
ayrılmalı mıyım
devam mı etmeliyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne kadar zor bir durum içinde olduğunu gerçekten hissediyorum. İlişkinde seni yoran, düşündüren bu kadar çok detay varken içinden çıkmak elbette kolay değil. Ama anlatımından kendi mutluluğunun ve huzurunun şu an arka planda kaldığını hissediyorum. Sevgilinle zıtlıklar çok fazla gibi ve bu durum seni bayağı tüketiyor. Özellikle bireysel alanını kısıtlayan şeyler, ilişkilerde ciddi bir problemdir. İnsan kendini rahat hissetmediğinde, sevginin bile tadı tuzu kalmıyor, değil mi?
Birine “seni seviyorum” demekle "seni kontrol ediyorum" demek aynı şey değil. İnsanların, fikirleri ve değerleri elbette kıymetli ama bu bir ilişkiyi baskılarla yönetmeyi haklı çıkarmaz. Sevgilin seni sen olduğun için sevmeli, değiştirmeye çalışmamalı. İlişkide denge ve karşılıklı saygı sağlanamazsa, uzun vadede mutluluğu bulmak zor.
Bence kendine şu soruyu sor: Bu şekilde ilerleyen bir ilişkide gerçek anlamda huzur ve mutluluk bulabilir miyim? Bir de sevgiline açıkça duygularını ifade et. Güzelce, ortamı germeden bir konuşmayı mutlaka hak ediyorsunuz. Belki bu konuşma netleştirebilir kararlarını. Peki, senin aklında ayrılma fikri mi daha ağır basıyor, yoksa devam etme cesaretini buluyor musun? ❤️
nedense devam etmeye gücüm kalmamış gibi hissediyorum ben çok enerjik deli dolu bir insandım ama artık tükenmiş gibi hissediyorum
Ah canım ya, seni böyle hissetmek çok üzücü 😔. Belki de bu ilişki seni normalde olduğundan başka birine dönüştürdü gibi geliyor. Bence enerjini geri kazanmak için önce kendine dön. Sevdiğin şeylere, tutkularına, hayallerine sarıl 💫. Hiçkimse seni tükenmiş hissettirecek kadar değerli olamaz, unutmamalısın ki sen de önemlisin! Bir süre kendine zaman ver; belki o deli dolu, neşeli halin geri gelir. Kendin olmak için birine ihtiyaç duymamalısın, değil mi? ❤️