Çok sessiz biriyim utangaçlığımı yenmek için elimden geleni yapıyorum yendikten sonra hala aynı mi kalırım yoksa gerçek kişiliğimi ortaya çıkar , bazıları gerçek kişiliğin ortaya çıkar diyor utangaçlık geçtikten sonra
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Ben de utangaçlığın insanların gerçek kişiliklerini baskıladığını düşünenlerdenim. Bunu halledebilirsen gerçek benliğine daha çabuk kavuşabileceğini düşünüyorum ben de.
Bu durumda utangaçlığını bir şekilde yenmen senin için çok daha faydalı bir gelişme olacağını düşünüyorum. Gerçek benliğine ulaşman için bunu yapman gerekiyor.
Kolay gelsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 10 ay
Özgüven kazandıktan sonra hayatı çok farklı görmeye başlarsın. Hayattan keyif almayı öğrenirsin. Hata yapmaktan korkma, kimse fiziksel zarar görmediği taktirde her hatanın telafisi var.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen biriyim 35 yaşına gireceğim hâlâ utangaçlığım geçmedi hatta daha da arttı utangaçlık benim kişiliğimin bir parçası gibi kurtulamıyorum
03 Yorumla- Soran10 ay
Bence üstüne git korkularının
- Soran10 ay
Emin ol yenersin
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. şu an yaşadığın utangaçlığında karakterinin bir parçası. Bunu yendiğin zaman karakterin şekillenmiş olur.
şu an sadece özgüven eksikliği yaşıyorsum. Sen özgüvenini kazandığın zaman utansan bile bir çok şeyin üstesinden gelmiş olacaksın. Sadece kendine güven. Gerisi her türlü gelecektir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
12Cevap
- 10 ay
Utangaçlıktan kurtulmak için nereden geldiğini anlamalısınız, bu sorunun köküne inmeniz gerekiyor. Utanç, insanların sosyal beklenti ve normlara uygun yaşamadıklarını algıladıklarında ortaya çıkan temel bir duygudur. Aynı şekilde garip gelecek ancak kibirden dolayıda ortaya çıkan bir duygudur. Tek başınıza ne düşünüyorsanız ve hangi haraketlerde bulunuyorsanız ve kendinize nasıl davranıyorsanız bu sizin gerçek kişiliğinizdir, beğenmediğiniz noktalarınız varsa değiştirmek mümkündür.
00 Yorumla - 10 ay
Çoğu insan böyledir aslında.. gerçek kimlikleri hep bilinçaltında saklı, bastırılmış şekilde duruyor.. Dışarıya yansıttıkları görüntünün ötesinde farklı bir yüzleri de vardır.. buz dağının görünmeyen kısmı gibi yani.. Bunu aşarsan hem sen kendini daha iyi tanımış olursun hem de karşındaki insanlar senin hakkında daha net fikir sahibi olmuş olurlar..
00 Yorumla - 10 ay
Haklı olabilirler ama şunu düşünmen lazım. Senin hayatında en önemli kişi sensin ve başkalarının düşğnceleri önemli değil. Fikirlerini paylaş ve olduğun kişiden ne utan ne de çekin. Ben de çok çekinirdim ama hayatını yaşamanı engellediğinden ben hemen farkına varıp bitirdim. Biraz bencilce gelebilir kullağa ama işe yara. İnan bana. İyi çalışmalarrr.
00 Yorumla Utangaç iken farklı biri olursun , ama onu yenebilirsen işte gerçek seni ortaya çıkarmış olursun mesela ben küçükken çok utangaç biriymisim , sakinmisim , ama şimdi ise canavar gibiyim. Yani sana demem o ki o utangaçlığı ne olursa olsun yenmen lazımmm.
02 Yorumla- Soran10 ay
Nasil yenebilirim peki
- Soran10 ay
Ve kaç yaşında yendin utangaçlığını
- 23 gü
aslında utangaçlık da kişilikle alakalı.. çünkü insanın asıl kişiliği, sadece yaptıklarıyla değil içinden geçirdikleriyle ve düşündükleri ile de alakalı..
00 Yorumla - 10 ay
Anladığım kadarıyla g-tü başı dağıtmak istiyorsun. Ablaların yardımcı olur sana
07 Yorumla- Soran10 ay
Öyle biriyim kavgaci biriyim zaten saç baş yolmam ama kavga ederim bu soruyu bilgi edinmek için sordum.
- 10 ay
Gece klüplerine git orada açılırsın
- Soran10 ay
Utangaç değilim dedim farkındaysan?
- 10 ay
Utangaç olduğun yazıyor soruda
- Soran10 ay
Bilgi edinmek için sordum.
- 10 ay
Edindin
- Soran10 ay
Evt
- 10 ay
Eskiden boyle degilsen duzeliginde gercek sen ortaya cikar
00 Yorumla - 10 ay
Zaten gerçek kişiligin utangaç olman. Aşarsan yeni bir gerçek kisiligin olur.
00 Yorumla - 10 ay
Gerçek karakterin diye bir şey yok. Senin utangaçlığın karakterinin bir parçası şu an.
00 Yorumla - 10 ay
Bu zaten senin gerçek kimliğin.
Terbiyesiz olmaktansa böyle kal kendin ol daha iyi.00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)10 ay
Utangaçlığını yenersen daha özgüvenli ve daha güçlü duruşu olan biri haline gelirsin
00 Yorumla - 10 ay
Olduğun gibi davrandığın arkadaşların varsa ortaya çıkar
20 Yorumla - 10 ay
utangaçlık geçmez eğer sahiden utangaçsan utangaç olmamak için küçüklükten sosial çevre edinmeliydin öyle çocuklar utangaç olmuyor
00 Yorumla - 10 ay
belkide gerçek kişiliğindir utangaç olman
05 Yorumla- Soran10 ay
Değil.
- Soran10 ay
Bu soruyu bilgi edinmek için sordum sadece utangaçtım eskiden şu an çok değil çok az
- 10 ay
hımm sen patlamak istiyosun anlaşılan sığamıyosun kabına :D
- Soran10 ay
Anlamadım?
- 10 ay
tamam en baştan alalım; sen nasıl hissediyorsun kendini?
Kafam karisti?
Gercek karakterin ne?00 YorumlaNefret ederim utangaç insanlardan.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)10 ay
Selam utanga lik ve cekingenlik nasıl asılır soyleyebilirim sana.. çok mu çekingen ve utangacsin?
00 Yorumla - 10 ay
Kendi kişiliğin ortaya çıkar
00 Yorumla - 10 ay
Özgüvenli olduğun halin nasıldır? Bir düşün.
00 Yorumla - 10 ay
Zamanla ciksr ama sende kendine yardim st
014 Yorumla- 10 ay
Mesala neden utanirsin
- Soran10 ay
Biriyle konuşurken çok utanıyorum
- 10 ay
Yardimci oluru sana emin olabilirsiniz tecrübem var.
- Soran10 ay
Ne gibi?
- 10 ay
Acilman icin
- Soran10 ay
Niye edeyim?
- 10 ay
Sorunlarina yardimci olmak icin ilk basta snein gibiydim
- Soran10 ay
Bende eskiden utangaçtım ama artık değilim çok şükür
- 10 ay
Peki. Şu an ne var sorun olan ne
- Soran10 ay
Sorun yok?
- 10 ay
Korktun sen bence suN 😀😀😁
- Soran10 ay
Ne diyorsun aq düzgün yaz şunu
- Soran10 ay
Sebep? Dilenci misin 1 takipçi için bu hallere girmen komik
- 10 ay
Sen bilirain senin icin dedim
- 10 ay
çıkar
10 Yorumla - 10 ay
Hayır
00 Yorumla selmm
00 Yorumla- 10 ay
Çıkar
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Utangaçlığım geçince gerçek karakterim/kişilğim ortaya çıkar mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi