Ben normalde merhametli iyi ve çok düşünen biriyim.
Ama bir kadının beni sevmesi için bu yönümü tamamen gizlemem gerektiğini anladım.
Geçmişte de bu yanım öne çıktığı için kadınların hiçbirinden saygı görmedim. Yolda bir kadını dövülürken görsem yardım etmem. Çünkü o kadın bilerek o kötü adamı seçmiştir.
Hani öyle efendi erkek sıkıcı olduğu için falan denir ama ben arabada son ses müzik de açıp gezdirdiğim oldu. Gerçi bu işin ucu sonunda herkese dokunuyor. Kadın da sokakta rahat yuruyemiyor artık.
İyi insan olmanın faydasını görmüyorum, kötülük de mutsuz ediyor ama en azından kötü ve suratı asık, şüpheci bakışları olan bir insan daha iyidir diye düşünüyorum.
Kadınlara güvenmeyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi yanlış seçimlerin yüzünden incelliğe doğru gidiyorsun. Madem kadınlar bilerek şiddet uygulayan erkekleri seçiyormuş, demek ki sen de sana kötü davranan kadınları bilerek seçiyorsun. Bu zamana kadar tanıştığım erkeklerin hepsi en ufak şeyde çekip giden tiplerdi ama ben yine de diğer kızlar gibi onları kullanmayı seçmedim mesela. Çünkü karakterim sağlam olduğu için kötülüğü seçmiyorum veya insanlar kötü diye sızlanmıyorum. Ben sadece kendimi geliştirmeye odaklanıyorum ve kendi keyfime bakıyorum. Artık doğru yanlış insanı da ayırt edebiliyorum.
Yanlış seçim yok. Bir kadının kriteri her zaman paradır, kadın zengin adamı görünce altına yatar normal bir erkeğe ise arzu hissetmez.
Şiddet sever huzurlu ilişki kadının doğasını sıkar. Eğlencelidir adam ama iyi kalpli olduğu için kadın terkeder. Kız cevren vardır kadın rekabetcidir gider o erkeği o kızların elinden almak ister, sonra alırsa ve adam o kadına bağlanmaya başlarsa da kadın yine gider.
Kadın kendi kendini bile kandıran bir varlık, kaldı ki bana bağlı olacak beni sevecek. Çok sıradışı. Kadın bir erkeği sevemez, kadının seveceği tek şey kendi çocuğudur, hemcinsini bile sevemez. Benim anlayamadığım ise bu kadar sevgisiz bir varlık hayatına nasıl huzurlu devam ediyor. Demek ki kadının ruhu sevgisiz bir şekilde ayakta kalabiliyor.
Hayat işte senin hayatına dahil ettiğin veya etrafında gördüğün insanlardan ibaret değil biraz olgunlaş. Bir sürü mutlu ve sadık aileler var bunu görmeyi istememek tamamen senin takıntılı bir tercihin. Kendi içindeki negatifliği tanımadığın insanlara karşı genelleme yaparak kusmaya çalışıyorsun. Öyleyse kendi anneni kız kardeşlerini de sevmemelisin. Olgunlaşamamış erkekler zaten senin gibi, kendi hatasını ve seçimlerinin sonucunu kaldıramadıkları için genelleme yaparak kadınları suçluyorlar. Umarım kimse seni adam yerine koyup da kendi hayatını zehir etmez.
+ şunu diyeyim bazı erkekler ne mal olduğunu hemen göstermez. Yoksa pek çok kişi bilir ki şiddete meyilli bi erkek basit şakalar ve laflarla kendini göstermeye başlar ama bunu yapmayanlar da var. Yani kimse gidip de " ben bugün öldürülmek istiyorum " demiyor. Sen basit bir incel olduğun için anca " tüm kadınlar aynı yaa " diyip ağlarsın. Sonra da yaşlandığında niye yalnızım dersin. Bu kafayla zaten sen de o haberlerdeki erkek olmaya doğru gidiyorsun ve tıpkı onlar gibi sen de bir gün bir kadını katletmeye kalktığında şu anda olduğu gibi yine bir bahane uyduracaksın. Senin gibilere artık "senin de anan bacın var" diyerek empati yaptırılamaz. Çünkü sen onları bile öldürülmeye layık görüyorsundur. Umarım ailen senin gibi bir tehlikeyi fark edip kendilerinden uzaklaştırırlar veya bir hastaneye yatırırlar.
Erkeklerin incel olmasına sebep olan da kızlar zaten kızlar ortada sevilmemiş adam bırakmasaydı her şey daha güzel olurdu tv'lerdeki olaylar da yaşanmazdı
@maxfriend İnsanlar başkaları yüzünden kötü olmaz bu kendi seçimleridir. Ben de hiçbir erkekten adam akıllı bir değer görmedim, hiç tanışmadım da yani ben şimdi gidip incel olup tüm erkeklerin ölmesini isteyeyim ve cinayet işleyeyim mi? İnan bunu gerçekten yapan kadınlar var ama erkeklerin sayısı onlardan daha fazla. Tabii sen şimdi bunun suçunu da gelip kadınlara atmaya çalışırsın. Eğer bir erkek hiçbir kadın tarafından ilgi görmüyorsa ya kendisine bakmıyordur ya sohbeti iğrençtir ya görgülü değildir ya da uzak durulması gerektiği belli olan bir tiptir vs. Ki pek çok erkeğe açılan kızlar var ama kendileri beğenmedikleri için o kızları kabul etmiyorlar ve kendi beğendikleri kızlar da onları kabul etmediği zaman kin güdüyorlar. Bir kadın seni beğenmiyor diye onu öldürmeyi düşünmen, zorbalaman ne kadar mantıklı veya sağlıklı? Üstelik sana hiçbir şey yapmayan bir kadına bunları yapman. Ama tabii ki senin gibi erkekler asla sorunu kendilerinde aramayacaklar. Biz liseli çocuklar değiliz ki sırf birisi istediğimizi bize vermedi diye hepsine düşman kesilelim. Sen aklı başında bir insansan sana kötülük yapanlardan uzak durursun, başına gelenlerden ders çıkarırsın ve iyi insanlarla muhatap olmaya bakarsın. Katil, incel, zorba, t. cavüvcü vs olmak tamamen bir seçimdir.
Sen şimdi çıkarsın " iyi erkek denk gelmiştir de sen seçmemişsindir " de dersin bana pişkin pişkin. Tanıştığım bazı " iyi " erkekler de bana istedikleri herhangi bir şey olmadığında, sırf kendime olan saygımdan bir şeyleri kabul etmediğim için beni tecavüz etmekle yaralamakla tehdit ettiler, aileme bile tehdit ettiler. Ben bunu ilk 13 yaşındayken yaşadım ve kimseye zararı olmayan içine kapanık utangaç bir çocuktum. Ve bu şahıs da pek çok kişi tarafından ilgi gören ve sevilen birisiydi, hiçbir kız da onun sevgililik isteğini geri çevirmiyordu çocuk gayet mutluydu. Bazen psikopatlık genetik de oluyor, zaten bana o zamanlar " benim delilik raporum var bak beni sinirlendirme" diyordu kimse duymazken ama ben zaten hiçbir şey yapmıyordum. Tek suçum onun bir sürü sevgilisi varken onunla sevgili olmayı istemeyip başka bir çocuktan hoşlanmamdı. Okul hayatımın yarısı zorbalıkla geçti ve bu zorbaların çoğu da erkeklerdi ve ben her zaman erkeklerden uzak duran hiçbir şey yapmayan biriydim. Çok kez taciz edildim, jiletle kesmeye çalıştılar, eve dönerken vücudum morluklar içinde dönüyordum, eşyalarıma zarar verip sıralarıma defterlerime iğrenç şeyler yazıyorlardı ve bunlar hiçbir hocanın umurunda değildi.
Konuşmak, şikayet etmek, ağlamak hiçbir zaman işe yaramıyordu ama çığlık attığım zaman dikkate alıyorlardı. Peki ben neden incel olup bunları öldürmek istemiyorum? Umarım sizin gibi tiplerle ne arkadaş ne sevgili ne de eş olurlar. Sizin gibi yaptığı kötülüklerin sorumluluğunu bile başkasına yıkmaya çalışanlar yalnızlığı hak ediyorlar sadece.
Şikayet niye etmedin madem jilet attılar, taciz ettiler, dövdüler? Hiç mi sesini çıkarıp kimseye bir şey demedin mesela ailene çevrene falan?
Sen yazdıklarımı okumuyorsun belli ki veya kafanda bir şeyler eksik
Polise şikayet etseydin
Okula zaten çevredeki uyuşturucu artışından dolayı gelen çok polis vardı. Onların da pek umrunda değildi, gözlerinin önünde bir sürü zorbalık yapılıyordu.
Ailem bi kere bana engel olmuşken ben nasıl polise gideyim tek başıma. O zamanlar telefonum da yok ve utangaç içine kapanık bir çocuk olduğumu zaten yazdım. Bu olayları 10 yaşındayken yaşamaya başladım.
Asıl konu şu ben niye incel katil vs olmuyorum. Biraz da dönün kendinize bakın insanları genellemeden önce.
Sevgili yapabildin mi sen buna cevap ver önce
Konuyla alakasını bi açıklasana ben de ona göre yanıt vereceğim
İnceller sevgili yapamadığı için kızlara düşmandır
İşte bu tamamen onların sorunu kızların sorunu değil. Bu bahane değil kızlara zarar verip öldürmeleri için. Karşıma düzgün bir erkek çıksaydı daha öncesinde sevgili olurdum. İlk sevgilim 1 yıl önce oldu şu an ise yeni ikinci sevgilim var.
Tamam işte sende eğer sevgili yapamayan biri olsaydın erkek düşmanı olurdun
Hayır olmadım. Bu söylediğinin bilimsel bir dayanağı bile yok, tamamen saçmalık.
Sevgilin olmuş mu olmuş işte olmasaydı sende erkek düşmanı olurdun
Hayırdır sen müneccim misin psikolog musun?
Ben erkek düşmanı olacaksam sevgilim olana kadar gördüğüm şiddetler zorbalıklar tacizler yüzünden olmuştum çoktan merak etme
Sevgili yapınca düzelmişsin işte isteyip de yapamasaydın olurdun gayet de düşman
Ben hiçbir zaman erkek düşmanı olmadım ki düzeleyim? Veya geçmişi unutmadım. Ben kendim erken yaşta olgunlaştığım için kimseye genelleme yaparak düşman kesilmedim. Sadece bana zarar verenlerden nefret ettim, tanımadığım insanlardan etmedim.
İncel erkeklerin sayısı çok fazla var haberiniz olsun çoğu korkak olduğu için incelim diyemiyor az sayıda diyenler var ama
Biliyorum daha çok sanalda cesur oluyorlar
Tıpkı senin gibi
Benim ne incelliğimi gördün?
Şakasına dedim boş ver sjsjsjs
Bu şaka yapılacak bir konu değil ergenlikten çık
tamam feminazi
Değişme.. sevdirmek istediğin gibi olma. Olduğun gibi ol ki ziyan olma..
Birgün mutlaka
Sen takıyor musun bu konuları? Ben kadınlara karşı nefret duyuyorum, beni sevecek kadın da en son beni çocuk yapmak için kullanacaktır diye düşünüyorum. Kadınlar kendi cinslerini bile sevmezler, herhangi bir varlığa minnet ve sevgi duyamazlar diye düşünüyorum
olur mu öyle şey. Ne diyor ;
Kadınlar insandır biz insanoğlu.
Birgün mutlaka
Senin gözünde büyüttüğün kadınlar şrefsiz bir erkekle gününü gün ediyor, şiddet görmekten keyif alıyorlar gözünü aç romantize etme kadınları
Bir bireyi zor durumlarda eleştirmek, sorunu çözmez. Şiddet ortamında büyüyen, ekonomik ya da sosyal açıdan güçsüz olan birinin kararlarını dışarıdan yargılamak yerine, bu kararların arkasındaki sebepleri anlamaya çalışmalıyız. Toplumun sorumluluğu, eleştirmek değil, destek olmak ve bu döngüyü kırmaktır. Bulunduğun yere ya da senin tanıdığın insanlara , yaşadıklarına bakarak bu kadar genel bir karar çok acımasızca değil mi? Dünya büyük. İnsanlar çok. Tanımadığın , hissetmediğin, bilmediğin bir çok kalp, birçok toplum , birçok hikaye var. Yapma.
Kendindsn taviz verme.. Söyleyeceklerim bubkadar
Kadın sevmez. Sizin bilincaltiniz sevgiden nefret eder.