Anılarınızın bulunduğu bir yerden ayrıldığınızda, arkanıza dönüp son defa bakar mısınız?

Anılarınızın bulunduğu bir yerden ayrıldığınızda, arkanıza dönüp son defa bakar mısınız?
Radikal bir karar ile yıllardır her zerresinde anım olan memleketimden ayrılıp bambaşka bir şehre bambaşka umutlarla geldim. Geriye bakarsam tökezlerim. İçime attım ne varsa, kalanı da heybemde.
Hemen hemen yaptığım şeydir sevdiğim ile konuşurken geçtiğim yoldan onunla telefon ile konuşurken veya yazışırken geçtiğim yerden , hatta sırf onun için görüntülü konuştuğum yerden geçtim. Bu anıları tazeleyip tekrardan sonsuza kadar gömmek...
Dönüp bakarım abi, bazen bı 7 ayımın geçtiği anılarımın biriktiği yerler var oralara hala gidip bazen düşünme fırsatı buluyorum. İnsan ne olursa olsun anılarını dilemez abi herşeyi unutur belki ama en ufak bir anısını dilemez unutamaz.
Evet ama aynı hiss vermez
Cevap
10Cevap
Hayır bakmıyorum sadece sevdiğim kişiyle konuştuktan sonra bazen eski mesajları dönüp okurum yüzümü gülümsetir yine
Evet oldu öyle bir durum ama çok da dönüp bakmadım.
Evet Anılar benim için her zaman değerlidir dönüp baktım zaman çok oldu
Evet bakarım.. O hatıraların olduğu an gözlerimin önünden geçer gider..
Dönüp bakmam da o yolu gidince aklına geliyor zaten yol boyu anılar hatırlanıyor böyle bir şey var. İnsan duygulanıyor istemese de.
Bazen, yani bakmak iyi geliyor ise bakarım.
Hayır bakmam sadece geçmiş aklıma gelir ve sonra da gider
Bende bıraktığı anıya bağlı. Ama bakıyorum sanırım.
Hayır peşimden getirmem
Maziyi taze tutmak iyi degl
Telefonm bozuk
ben bakardım çünkü yaşanmış anılar var orada iyi kötü anı mı anı ya
Evet, son bir kez dönüp bakıyorum.
Son pişmanlık fayda etmez
Bakarım
Demi 😂
Bakarım 😂
Adalar sahilinde bekliyorum
Yoo ben anı falan tutmam. Sevmem.
Bakarım