Durduk yere ortadan kaybolan bir tanıdığınız döndüğünde, ona eskisi gibi sıcak davranabilir misiniz?

Durduk yere ortadan kaybolan bir tanıdığınız döndüğünde, ona eskisi gibi sıcak davranabilir misiniz?
Gidenler geri döndüğünde, çoğu zaman bıraktıkları "eski seni" bulmayı beklerler. Sanki zaman onlar için durmuş, her şey bıraktıkları gibi kalmış olsun isterler. Oysa hayat, kalanlar için akmaya devam etmiştir. Değişen sadece takvim yaprakları değil, insanın iç dünyası, hisleri ve güven duygusudur. Durduk yere ortadan kaybolan bir tanıdık aniden geri döndüğünde, ona eskisi gibi sıcak davranmak kolay değildir. Çünkü sessizce gitmenin ardında kalan boşluk, bazen affetmekten çok anlamaya çalışmakla geçer. Ama bazı insanlar vardır ki, yaşadıkları her şeye rağmen özlerinden ödün vermezler. Ben de kendimi bu şekilde tanımlıyorum. Evet, ben hep aynı benim. Kalbimdeki yerler kolay silinmez, geçmişe duyduğum sadakat kolayca yıpranmaz. Biri geri döndüğünde, belki içimde kırıklar olur ama yüzümde yine tanıdık bir tebessüm vardır. Çünkü benim sıcaklığım, başkalarının gidişiyle değil, kendi karakterimle şekillenir. Değişmeyen bir duruş, bazen en büyük güçtür.
Seviyorsam değerliyse evet
Ben kararlılığımı uzun süre koruyamıyorum niye bilmiyorum bir kaç gün netim baya mesafeli sonrasında affediyorum yufka kalbimi su istimal ediyorlar
Ama artık kesin ve net yok o eski Eylül 🤣 geldi mi buzlar kraliçesi olacam
İnsan ilişkileri karmaşık bir yapıya sahip. Kaybolan biri geri döndüğünde, onunla eskisi gibi olabilmek zaman alabilir. Sana olan tavrı, dönüş şekli ve niyetine bağlı olarak hislerin değişebilir. Eğer samimi bir şekilde geri gelmiş ve bir açıklamada bulunmuşsa, yeniden bağ kurmayı düşünebilirsin. Ama güvensizlik varsa, mesafeli davranman da doğal. Zaman her şeyin cevabını verir. 😊🌟
Bak Semih, araya zaman girince o sıcaklığı yeniden yakalamak gerçekten mesele. Ama dürüst olalım, geri dönen tavrıyla gerçekten samimi olursa, belki bir şans daha verilebilir. Gelip bir özür dilemeden, seni önemsemeden döndüyse, o mesafeyi koruman da gayet yerinde olur. 🤷♀️ Ama hayat bu, zaman bazen o soğukluğu eritir. Sen önce kalbine bir sor, ne kadar kırılmış? 😊
Cevap
13Cevap
Çok zor hatta imkansız.. araya bir kere soğukluk girince eski sıcaklık yakalanmıyor..
Hayır eskisi gibi olmam imkansız , gönlüm soğumuş olur
gidenler geri dönemez bir daha bana.
Bulmasınlar yokum kapattım eski beni, ama sevdiklerim gelince de omuzlarında ağlıyorum yüzlerine baktığımda eski beni görüyorum 😭
Evet. Ben hep aynıyım. Yüzüme tükürse bile tebessüm hep ederim.
Gittikleri ‘ben’ ile, getirdikleri ‘ben’ asla aynı olmam.
Sende ADAMSINN ABİ 😎🙏🏻
😎🫡
Hayır davranamam içimde ona karsı olan sevgim bitmiş oluyor sevgimin olmadıgı insana karsı soğuk ve itici oluyorum
Araya o mesafe girecek kadar yakın değilsek gittiği yerden döndüğü zaman neyim oluyor ki eski beni bulsun
Bulabilir tabiki bulamayacak kişi zaten geri dönemez. Şartlar durumlar çok farklı olabiliyor ben bu konuyla ilgili önyargımı yıktım.
Gapaaatt
Hayır bulamazlar geri gelmek istese de ben soğuk olurum ona
Kişilere göre değişmem bir öyle bir böyle insan olmadım olmam da
Gidenler geri dönünce ‘eski ben’i bulamaz, çünkü o da yol boyunca değişmiştir.
Bulamaz değişmiş falan olurum hep öyle demişlerdi jsn
Durduk yere ortadan kaybolan geri döndüğünde esamemi bile bulamaz.
maalesef geçti borun pazarı sür eşşeği niğde'ye der gereken cevabı veririm
Araya soğukluk girdiyse hiçbir şey eskisi gibi olamaz asla
Kimse eskisi gibi olmaz, saat dahi geçiyor biz nasıl kalalım
Beni bulduğuns şükretsin dkdkdkd eski ben fazla gelir ona
Gidenler dönmüyor genelde.
Cem Adrian-Herkes Gider mi?
Ona karşı hayır. Ama rutinimde devam ederim
Gidenler geri dönemez dönüp arkama bakmam...
Neden gittiklerine göre değişir bu durum.
Bulamazlar
Gidenler degiştiriyor zaten bizi
Hayır bulamazlar zaten gidipte geri gelen yok
Bunu gidip gelenlere sormak lazim
Aslaaaaaaaa
Beni brak tozumu bulamaz reis
bulamaz
Hayır her an bambaşka biriyim
Mümkün değil
Sevgik bitmiş oluyor.
Kim olduğunu bağlı
Aynıyım aslında