Kişilik & Karakter Fotoğraflara bakıp, dönmek istediğiniz zamanlar oluyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim ne kadar sakin zamanlarım varmış. Ocak ayından beri sakinliğe hasretim. Fotoğraflara bakıp, dönmek istediğiniz zamanlar oluyor mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 2017-2018 yılına özlem taşıyorum içimde sürekli. Hani derler ya, hayali sigara yaktırır diye..öyle bir özlem 0 0 Yorumla
Okty_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Çok sık özellikle şarkı dinlerken hep hayal ederim. 0 0 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum beni.. 0 0 Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Üniversite 1 e dönmek için neleri vermezdim 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evet çok oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2017-2018 yılına özlem taşıyorum içimde sürekli. Hani derler ya, hayali sigara yaktırır diye..öyle bir özlem
Çok sık özellikle şarkı dinlerken hep hayal ederim.
Daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum beni..
Üniversite 1 e dönmek için neleri vermezdim
evet çocukluğum
Oluyor
Oluyor sıkça.
Evet çok oluyor