Bu aralar aklımdan geçenler sadece ya da her zaman vardı sadece ben görmezden geliyorum dur 🤗?

Soru hakim var ve boşu boşuna gittmesin

Beni en iyi yansıtan bu resim bence bir tane vardı da o fazla olurdu 🤗buna rağmen yinde gülerim
Insanların dedikler tıpkı bu şekilde beni boğuyor nefes dahi alamıyorum 😔herşeyden nefret eder oldum
Insanların dedikler tıpkı bu şekilde beni boğuyor nefes dahi alamıyorum 😔herşeyden nefret eder oldum

Neyse inasnlar niye hep sanki ben başaramayacağımi hep söyliyor sanki ben aciz mişim gibi

Ama ben onları takmıyorum ve kimsede umrumda da değil

ama bir süre sonra saki herks doğruyu söyliyor ve bende yanlışmışım gibi hissetmeye basladim ve bu gerçekten beni çok kötü bir yere sürüklüyor

Ve gerçekten çok yorucu bir şey

Insanlar sürekli bir şey bekliyor bende bir insan olarak bunu hak etmiyorum

Ve bu zaman kadar kimsenin kalbini kırmamışım dır kırdıysam da yatmadan önce haklı olsam bile gider gönlünü alırdım

Peki beni anlamak için niye çabalamıyorlar belki bende kötü bir ruh halindeyim belki benimde yanımda olan birini ihtiyacım vardır kim bilir belkide yoktur

Ama şimdi ıyim 🤗🤗ve kimseye de ihtiyacım kalmadi büyüyünce pek bir anlamı kalmadi çünkü

Bu aralar aklımdan geçenler sadece ya da her zaman vardı sadece ben görmezden geliyorum dur 🤗?