Kişilik & Karakter Herkesin bir görsel ikizi olduğu doğru mu? ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Herkesin bir görsel ikizi olduğu doğru mu? Cevapla İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 16,6b cevap paylaştı. Vardır herhalde insanlar çift yaratılmış 1 8 Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl Bence sizin yoktur :d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Sizin derken benim mi? Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl Evett Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ha evet bizim yoktur :D Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl görsem bile cakmasi derim :d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hıı zaten taklidim çok :D orjinal benim (Allahım çok mütevaziyim) Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl size hersey yakisir efenim saygilarimi sunarim. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Saygılar bizden 🙏 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı. HAyır doğru değil.. benim ikizim yok 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 1 yıl Hayır benim eşim benzerim yok 😜🤣 vallahi bana benzeyen hiç kimse görmedim ben 1 4 Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl kesinlikle katiliyorum :d Yorumla Edameda06 1 yıl Sadece annemle benzeriz Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl bu vesile ile annemizin ellerinden öperim Yorumla Edameda06 1 yıl 😊🫶🙏🏻 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Var beni benzetenler cok 1 10 Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl Kime Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Tahmin yürüt Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl nerden yürüteyim görmedim ki seni Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Yürütmen icin canlimi görmen gerek pp var ztn Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl Ha profil resmin diyorsun, bakmadimki hic farkemtedim bile :d dur bakalim kime benzyormuşun Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Hadi bakam😅bak bakalim Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl baktim teli bir saga bi sola cevirdim yetmedi ters cevirdim baktim yok cikaramadim benzerlik biri ile Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Anladim tanimiyorsun demekki Yorumla ȺყαBαƙαɳ 1 yıl Kimi yahu sölede bi bakalim o kimmiş Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Bende kalsin gerek yok😅 Yorumla
Laita123 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Doğru 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vardır herhalde insanlar çift yaratılmış
Bence sizin yoktur :d
Sizin derken benim mi?
Evett
Ha evet bizim yoktur :D
görsem bile cakmasi derim :d
Hıı zaten taklidim çok :D orjinal benim (Allahım çok mütevaziyim)
size hersey yakisir efenim saygilarimi sunarim.
Saygılar bizden 🙏
HAyır doğru değil.. benim ikizim yok
Hayır benim eşim benzerim yok 😜🤣 vallahi bana benzeyen hiç kimse görmedim ben
kesinlikle katiliyorum :d
Sadece annemle benzeriz
bu vesile ile annemizin ellerinden öperim
😊🫶🙏🏻
Var beni benzetenler cok
Kime
Tahmin yürüt
nerden yürüteyim görmedim ki seni
Yürütmen icin canlimi görmen gerek pp var ztn
Ha profil resmin diyorsun, bakmadimki hic farkemtedim bile :d dur bakalim kime benzyormuşun
Hadi bakam😅bak bakalim
baktim teli bir saga bi sola cevirdim yetmedi ters cevirdim baktim yok cikaramadim benzerlik biri ile
Anladim tanimiyorsun demekki
Kimi yahu sölede bi bakalim o kimmiş
Bende kalsin gerek yok😅
Benimkisi nerede acaba
Kesinlikle doğru
Vardır
Bwnim kim acabaa
Doğru