Ve Beğenen herkes teşekkürler
@sozsuZzaman İle yorumlicağız cevapları
Bu Soruda ki Konuğumuz: @sozsuZzaman ile Tahminler başlasın 💰⏱️ 🎉🎉
Sonsuz zamanım olsa ölümü tadamam, sonsuz param olsa ölmemeyi tadamam :D
Mantıklı düşünecek olursak gözümüz paradaysa sonsuz zamanı tercih ederdim. Çünkü sonsuz yaşamda yine para kazanılabilir bunu istediğimiz kadar harcayabiliriz ama bazı dönemler para yerine daha başka şeyler değerli olabilir yine onları elde edecek vaktimiz olur o yüzden paranın değeri zaman karşısında hiçtir.
Eğer gözümüz uzun yaşamda değilse sonsuz para... Sonsuz parayla kısa bir süre (tabi bizim için bir kaç yıl) istediğim gibi hayat yaşayabilir ve çevreme destek olabilirdim. Mutlu şeyler kısa sürer ya hani o misal...
Sonsuz zamanı istemem. O kadar uzun bir yaşam düşüncesi beni mutlu etmiyor.
Sonsuz para olabilir. Kalan hayatını istediğin şekilde, isteğin şartta yaşayabilmek oldukça keyifli olur zaten.
Para para para dmdjj
Cevap
30Cevap
Sonsuz zaman tabi ki de.. sonsuz zamanım olsa zaten para da gelir bir şekilde.. 1 gün yaşayıp da parayı ne yapayım
Sonsuz para daha iyi seçenek. Zaman karın doyurmuyor adhs
Para olmadığı sürece zaman işime yaramaz
Azıcık aklı olan sonsuz yaşamı tercih eder. İnsanın bu hayatta yaptığı neredeyse her eylemin altta yapan temel sebebi hayatta kalma içgüdüsünden geliyor. (Bkz: dehşet yönetim kuramı) zengin olan sırf bu dünyaya bir iz bırakmak için zengin oluyor. Kendisi hatırlansın diye izler bırakıyor. Bilimsel öngörülere trilyonlarca yıl ömrü sürecek olan evrende 80 yıl gibi bir insan ömrünü sonsuz parayla geçirsen ne olacak? Dünyadaki tüm kum tanelerine alma seçeneğin varken sadece bir tane ver ama en parlak olanı ver demek gibi. Muhtemelen 3000 5000 yıl sonra senin yaşadığını bilen bile olmayacak. Ne demişler; adını bilen son kişi öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın.
Sonsuz bir yaşamı hiç varolmamaya tercih etmek de ne bileyim. Çok sıkılırsan kendini öldürürsün
Şimdi sonsuz param olduğunu düşünelim.
Bir gün para bitmese bile ömür biticek ölüp gidicem, belki daha yaşayamadığım bir sürü anı, harcayamadığım bir sürü para olucak.
Sonsuz zamanım olursa fakir bile olsam bi şekilde iş bulup çalışacağım. Para biriktirip sonra harcayacağım.
Ama yine de parayı seçiyorum.
Çünkü ölüm bir gerçek, sonsuza kadar yaşamak ahirette olabilen bir şey.
Dünya'da olsaydı sıkıcı olurdu herhalde.
Para. Sonsuz zaman ölümsüzlük gibiyse tüm sevdiklerimin ölümünü görmek istemem. Sürekli kayıplarla yaşamak zor tek başına uzun zamanlarda mutlu olamam ama parayla mutlu edebirim mutlu da olabilirim.
Kesinlikle limitsiz ve sonsuz zaman tercih ederim. Para nedir ki. Sonsuz zaman varsa para da bir şekilde kazanılır. Zaman bir yerde ömür demek, bir yerde sağlık demek. Her şeyin başı bir şekilde yine hem sağlık hem zaman demek.
Ben açıkçası helalinden gelen yaşayabileceğim şekilde para isterdim sonsuz yaşamayı istemezdim çünkü yaşlanıp da insanlara muhtaç olmak kötü bir şey bu yüzden ölüm Allah'ın bize en güzel hediyesi
Zaman olduktan sonra parayı bulması kolay. Para olduktan sonra da keyif aldığın şeyleri yapması kolay. Ama daha fazlasını görebilmek yeni şeyleri öğrenebilmek ve yapabilmek için zaman gerekli.
Tabiki sonsuz para.
Çok uzun yaşamak istemiyorum zaten sevdgm insanlarn ölüsünü görmek acısını yaşamak kadr kötü bişey yk.
Paradan haber ver sn 😄😄
Sonsuz para abi, param olursa herşeyim olur düşüncesiyle yola çıkıyorum ilk bı gözümü doyururum sonra dağıtmaya başlarım herkesi zengin ederim para bok 😅😂
O May gat
Yine fantastik bir soruyla karşı karşıyayız ikisinide istesek ayıp olur mu diye düşündüğüm yerdeyim.
Sonsuz zaman istemezdim, zaman içinde özgürce dolanabilmeyi isterdim. Her gün aynı zamanı geçireceksek hayatta olabilecek en büyük işkence olurdu. Sonsuza kadar tekrar eden bir döngü.
Ben aşırı meraklı biriyim. İlerleyen zamanlarda hangi gelişmeler olacak bilmek isterim. Bu nedenle sonsuz zaman diyore 😌👌
Parayi her türlü bulursun, ama zamanı kazanamazsin.
Sonsuz para istiyorum. Sonsuz zamani napiyim sıkılırım ahahah biyerde bitmesi lazim ki keyifli olsun
Ölümsüzlük cok zor iş, sonsuz parada tehlikeli yaşamı kısaltır ikiside ürkütücü
Sonsuz para. Bu dünyada sonsuz yaşamak korkunç bir düşünce.
Ben sonsuz parayı alayım. Onunla zamanımın her dakikasını itinayla değerlendirebilirim.
Su an icinde bulundugum yapim ile sonsuz olan hicbir seyi istemiyorum.
Sonsuz zaman denen şey ölümsüz olmaksa çekilmez.
Kral gibi yaşamadıktan sonra sonsuz zaman neyimize?
Sonsuz zaman isterim, göremediklerimi görmek, sırları öğrenmek, dilediğim kadar yaşamak.
Sonsuz para..
ikiside ama bence en önemlisi sonsuz sağlık
Evettt
Çünkü paran çok olsada bir süre sonra zamanin biticek ama sonsuz zamanda sonsuz paralar kazanabilirsin
Ben soznuz samani seçebilirdim parayı seçeceğime 🤔
Sonsuz para seçip alışverişe çıkacağım.
Hahah beler alacaksın
Hoşuma giden her kıyafeti.
Ooooo AVM’ler hazır olun snnsja
Ikiside degil herseyin fazlasi zarar
Ortası iyi
Sonsuz parayla sonsuz zamanı kısmen yakalayabilirim
Sonsuz zaman..
Para yoksa zamanın pekte anlamı yok şu an her şey paradan geçtiği için para tabiki de
sonsuz zaman çom sıkıcı olur onun yerine var olan vaktimle para harcamak isterim
Zaman seçerim bir şansın olabilir para için
para olunca insan mutlu olur zaten
Sonsuz zaman pek iş görmez gibi sonsuz para iyidir
Para para para
Sonsuz parayı tercih ediyorum.
Sonsuz zaman demek isterdim
Hiç bir şey sonsuz değil bence
Sonsuz para tabi ki
Sonsuz zaman sıkıcı olurdu, sonsuz para diyeyim
Para olmadıktan sonra yaşamın ne anlamı var ki
Zaman alayım
Parayı tabiki, uzun yaşayıp ne yapacağım 😄
Sonsuz param olsun kaliteli yaşayayım.
@sozsuZzaman Sonsuz param var sen kimsin, yıkık.
Sonsuz zamani secip sonsuza dek yaslanip, bes parasiz gidip mutsuz olacagima parayla sonsuz mutlulugu satin alirim
Güzel soru ama hiç birinin sonu yok 😂
Güzel cevapl
Teşekkür ederim
Yanıtı herkesçe malum değil mi?
Para diyorsun
Hiçbiri
Nedennn
İkisi de bir süre sonra sıkar her şeyin azı güzel
Parayı tercih ederdim
Para
Nedennn
Çünkü şu an paraya ihtiyacım var zamanım olsa ne olmasa ne nasıl olsa bir gün öleceğim
Sonsuz parasiz
ilkokulda sorulan sorular aklima geldi
Sonsuz zaman
Her ikiside
Sonsuz para insan bir zaman sonra ölmek istiyor
Sonsuz parayı
sonsuz Para
Zaman tabiki , kesin param da olur 😎