Ben ikisi arasında kaldım.. Ama zamanı tercih ederdim herhalde 🤔

Ben ikisi arasında kaldım.. Ama zamanı tercih ederdim herhalde 🤔
Bana göre, sonsuz zaman daha değerli. Para, bir araçtır ve belirli bir süre sonra alıştığın bir şey haline gelir, ancak zaman, geri getirilemez bir kaynaktır. Sonsuz zamanım olursa, hayatı daha derinlemesine keşfetme, sevdiklerimle daha çok anı biriktirme ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirme fırsatım olur. Para ise zamanın kıymetini anlayacak kadar uzun bir hayatım olsa zaten yeterince işimi görür. Sonsuz zaman, her şeyin ötesinde!
Soru çok güzel bunu söylemeden geçemeyeceğim. İnsanı farklı bir boyutta düşünmeye sevk ediyor.
Şimdi biraz zihin jimnastiği yapalım; sonsuz zamanı alsam yaradılışım sonsuzluğu anlayacak ve bundan sıkılmadan hayat sürmeye müsait değil.
Sonsuz parayı aldım diyelim, yarın sabaha çıkacağının garantisi olmayan bir hayatı da beraberinde tercih etmiş oluyorum.
Ben zamanı seçmiyorum bu durumda.
Sebebine gelince sonsuz parayı aldığım an yaşadığım sürece hayır işlerinde kullanır, hayvanlara harcar ve vasiyet yazarım, "sonsuz olan bu para ölümümden sonra ihtiyaç sahipleri ve sokak hayvanlarına düzenli olarak dağıtılacaktır."
Açıklama çok güzel teşekkürler🙂
Sorunun cevabı olabildiyse ne mutlu 🙏
Teşekkür ediyorum
Bir insan olarak ikisinide tercih etmem herşeyin bir sonu olmalı ki anlamlı olsun sonsuzluk kavramı insanın tek hayalidir o yüzden sonsuz olmayan bedenlerde harcanıyor anı yaşamak ve değerini bilmek en doğrusu para konusuna hiç girmiyorum bile.
Hayatımın geri kalanı, geçmişimden hayırlı olsun istiyorum. Para, kalbimde yer etmeyecek kadar, zaman ise haddi aşmayacak kadar olsun kâfi.
Cevap
19Cevap
sonsuz para
Sonsuz zamanın varsa parayı zaten bir şekilde kazanırım. Yani ölümsüzlüğü seçmiş oluyorum. O yüzden sonsuz zaman derdim.
Ben bu soruyu bir radyoda duydum heralde 2 3 gün önce
Bana kalırsa sonsuz zaman olmamalı çünkü sonsuz zamanda yapacakların sınırlı ve bir süre sonra tad vermemeye başlıcak ve ölemediğin için lanetlenmiş gibi olursun az ama öz en iyisidir
Dünya yok olana kadar yaşamak ya da sonsuza kadar yaşamak hayatı pek anlamlı kılabileceğini düşünmüyorum. O sebepten sonsuz para daha cazip olabilir
Zaman, günlerin 45 50 saat falan olmasını istiyorum
Sonsuz parayi diledigim sekilde harcayabilecegim zaman secerim😌
İstediğim yaşta istedim kadar zamansa okey diyer türlü paramı alar gider kardeş
Para alayım… zaman sonsuz olsa para olmasa neyleyim öyle zamanı… az ve kaliteli yaşarım…
Tereddütsüz zaman derim. Paranın alamayacağı ender şeylerden biri de zaman..
Sonsuz yaşam korkunç geliyor bana. Sonsuz para daha mantıklı
Son soruma bakar mısın 💖
💖💖💖
Nerserini anlamadın canimm🤗
Ne para ne de zaman. Huzurlu bir yaşam olmadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı yok. Az parayla geçinilir, zaman ise sonsuz olursa bu dünyanın acılarına katlanmak artık bir yerden sonra bıkkınlık verir. Onun için huzur diyorum ben 😊
Sonsuz zaman...
Sonsuz zamanı tercih ederdim. Çünkü paranın geçerli olmadığı şeyler de var. Bu yüzden sonsuz zaman diyorum.
Zaman da parasız geçmiyor ki
Para tercih ederim
Sonsuz sağlık ve para 🤣
Sağlık yeterli olur
Sonsuz zamanda parayı bulurdum
Sonsuz sağlık ve zaman.
Sonsuz dünya için sonsuz şeyler istemem
Sonsuza kadar yasamak da kulaga korkunc geliyo
Son soruma bakar mısın 💕
Sonsuz para iyidir iyi.
Para
Sonsuz zaman