Kişilik & Karakter Her insana konu fark etmeksizin bir pişmanlık hakkı tanımak lazım mı? Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa koy dötüne gitsin miTabi tedbiri elden bırakmamak lazım Her insana konu fark etmeksizin bir pişmanlık hakkı tanımak lazım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence öyle gerekiyor.. ama yaptığı hataya da bakmak lazım 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır öyle şey mi olur. Gideyim çok önemli birini öldüreyim, ülkeyi kurtarayım. Pişmanım diyeyim salsınlar beni 0 2 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Ben bunu düşündüm aslında ama genede sordum Yorumla Flavendirel +1 yıl Suç kabul edilen şeylerin bir çoğu için asla ve asla pişmanlık kabul edilmemeli bence Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sadece bir kez tanınabilir. Yine de tedbirli olmak gerek. 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Koy dotune gitsin kimse ikinci bir şansı haketmiyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Gerekir gibime geliyor 0 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Pişman olucak şeyi yapmamalı o zaman 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazi konularda pişmanlık hakkı taninmaz 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok öyle pişmanlık falan 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Konuya göre değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence öyle gerekiyor.. ama yaptığı hataya da bakmak lazım
Hayır öyle şey mi olur. Gideyim çok önemli birini öldüreyim, ülkeyi kurtarayım. Pişmanım diyeyim salsınlar beni
Ben bunu düşündüm aslında ama genede sordum
Suç kabul edilen şeylerin bir çoğu için asla ve asla pişmanlık kabul edilmemeli bence
Sadece bir kez tanınabilir. Yine de tedbirli olmak gerek.
Koy dotune gitsin kimse ikinci bir şansı haketmiyor
Gerekir gibime geliyor
Pişman olucak şeyi yapmamalı o zaman
Bazi konularda pişmanlık hakkı taninmaz
Yok öyle pişmanlık falan
Konuya göre değişir
Tanıda goŕ
Evet