Aldatılıp affeden ve pişman olmayan var mı? ya da keşke affetmeseydim diyenler?
Cevabın nedir?
Beni Aldatan ya da bana ihanet eden 100 kişi içinden 3 tanesi ile görüşmelerim sürüyor ama eski güvenim yok tabi onlara ama arkadaş olarak görüşüyoruz.
Benim felsefemde ihanet ve aldatmaya karşı af yok belli durumlara göre cezası var ama o kişi ile ilgili herşeyde lekesi kalıyor.08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlamadım. Sizi aldatan 3 insanla arkadaşlığınız mı sürüyor? Bunu nasıl yapabiliyorsunuz ben yapamazdım :)
- +1 yıl
Arkadaşlığı dostlukla karıştırma Dostluk demedim arkadaşlık dedim 2si ile çıkar arkadaşlığım var sadece ihtiyacım olduğunda arar istediğimi alırım biter öyle çay içmek buluşmak falan yok
Şimdi diyeceksinki bu kişiler senin onları kullanmana nasıl izin veriyorlar? cevap verim
Bu kişilerin hayatlarını tamamen altüst edecek sırlarına sahip bir insanım bunu söylememem içinde sus payı vermeleri gerekiyor gidebildiği kadar gidecek hiç umrumda değiller aslında
1 taneside ilk aşkımdı beni aldattığı için ayrıldım ama pişman oldu ve samimiyetine güvendim bir daha sevgili olmadım ama arkadaş kaldık ara sıra eşiyle birlikte çay içer buluşuruz görüşürüz ötesi yok ama - +1 yıl
Yaptığınızla gurur mu duyuyorsunuz? İnsanların zayıf noktalarını biliyor olabilirsiniz. Yaptığınız doğru değil.
- +1 yıl
Sen kimseye ceza veremezsin. Onlar cezalarını zaten bulurlar.
- +1 yıl
Haklısınız da insanların sırlarını biliyor olmanız onları birşeyler yapmaya zorlayacağınız anlamına gelmiyor. Etik değil.
- +1 yıl
Etik olmadığını biliyorum benim yaptığım bununla ilgili yaptığım bişey yok
Zamanında onlar beni kullandı şimdi bende kısasa kısas yapıp onları kullanıyorum elimdeki kozlarını hiç öne sürmedi bile söylemeyeceğimi baştan beri söylüyorum ama beni kendileri gibi karaktersiz sandıkları için inanmıyorlar zorla kendisini kullandırtmak isteyen bir adamıda bir yere kadar reddersin
En İyi Cevaplar
+1 yılEdilmeli ama ağzına edilmeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi :)
+1 yılbence affedilmemeli ama bazen aşk herseyin onune gecebiliyor ne onur kalıyor ne gurur ama kararlıysan vazgecmek kolaysa hiç düşünmeden silip atmak ve onun yanına bırakmamak gerek hiçkimse aldatılmayı haketmez yapıyorsa sizi hiç sevmemiştir.
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde başıma geldi ancak affetmedim ben. Sadece diğer insanlarında görüşlerini merak ettiğim için sordum
- +1 yıl
doğru secimi yapmışsın
+1 yılBen aldatıldım affettim. Pişman değilim..
Aldatıldın ve affedip affetmemen gerektiğini mi soruyorsun yoksa sadece merak mı?15 Yorumla- +1 yıl
Aslında ikisi de. Benim durumum baya eski. Aynı zamanda insanların fikrini de merak ediyorum
- +1 yıl
Aldatan kişinin sana ne hissettirdiğine göre değişebilir bence bu durum.
Affettiğinde ne hissedeceksin? Affetmediğinde ne hissedeceksin?
Affetmezsen ve her şey biterse "iyi ki affetmeyip bitirmişim" diyebiliyorsan affetme. Aksini düşünüyorsan ayrı.. - +1 yıl
Bir kere yapan bir daha yapar falan. Bunu düşünerek karar verilmemeli bence. Bilmiyorum gerçekten kişiye ve ortadaki hislere göre değişen bir konu. Ve çok derin olduğunu düşünüyorum bu konunun.
- +1 yıl
Bnde aldatıldım 4 yılı gecik bi ilişkim var.19 ysndyim konuştuğum kişi 24. bu zamma kadr bi başkasıyla ilskiye girmems ama bninle konustugu hlde nefsine yenildi başkasıyla birlikte oldu bunu kndisi bana söyledi. Böyle bisey olduu pişmanım falan . ne ypcgimi bilmiyorum inanın.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
33Cevap
2. bir şansı hak eder ama
bu aldatmanın tek sebebi doyumsuzluktur
sana şunu söyleyeyim
hz muhammet derki
eşinizi seçerken şu özelliklere dikkat ediniz
1. güzelliğine
2. malına
3. soyuna sopuna
4. dindar oluşuna
ama siz sadece dindarlığı için dikkat edin der
dinci demiyorum dindar diyorum allahtan gerçekten korkan birini diyorum inşallah bu sana açıklayıcı olmuştur.01 Yorumla- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim
herkes ne yaparsa yapsın 2. bir şansı hak eder ama üçüncü seferi asla diye düşünüyorum. aldatıldım affettim pişman olmadım. tekrar aldatıldım yine affettim pişman oldum. daha sonrasında ben de aldattım. şimdi o pişman :D
02 Yorumla- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun :d
+1 yılAffedilen insan nasıl olsa affediliyorum diyerek tekrar ve tekrar yapar. Süründürülmeli bence
10 YorumlaHayir asla hem de bir kez yapti kopek gibi pisman olsa da affetme tekrar yapar, net.
10 YorumlaAldatma asla olmaz olamaz biraz da karekter meselesi aldatmanın affı olmaz :))
10 YorumlaAldatmak hata değildir kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez o yüzden affedilmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet. Seven insan yapamaz zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslaa. Aklınun ucundan dahi geçirme. Bikez yapan ikinciyide yapar. Yol ver inan daha mutlu olursunn. Eğer barışırsan ona sarıldığında kendini iyi hissedebilicekmisinn. Baskasına dokunmus tenine asla dokunmazdım benn. Aklın varsa affetme
02 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle yaptım :)
Cevap sahibi+1 yılSüpersinn
+1 yılAsla ve Asla ve Aslaa aman ha bir aldatan hep aldatır sözü doğrudur denenmiştir onaylanmıştır sakın affetme gebersin
02 Yorumla- +1 yıl
Sanırım sen affettin?
- +1 yıl
affettim pişmanım
hayır, yine yapmayacağının garantisi yok. hiç bir şey demeden postalanmalı. bişey desen bile ona değer vermiş olursun ki değmez. s. ttirsinler gitsinler bir zahmet.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet değişik bir noktaya ayak bastınız. Birşey söylemek kendisini birşey sanmasına sebep olabilir
+1 yılAldatan insanı nasıl affedebiliyorlar bilmiyorum.. ne aklım alıyor ne de midem...
07 Yorumla- +1 yıl
Sizin ki biraz büyük konuşmaya giriyor. İnsan bazen duygularına yenik düşebiliyor. Ben affetmemiştim. İnsanlarında fikrini merak ediyorum o yüzden sordum
- +1 yıl
Duygular ne kadar derin olursa olsun eğer insanda biraz mantık var ise o kişiyle bir dakika bile durmaz. Seni sevmeyen ve ilişkinize saygı göstermeyen birisiyle ne paylaşabilirsin ki?
- +1 yıl
haklısınız
- +1 yıl
O zaman neymiş? Büyük konuşmaya girmiyormuş :)
- +1 yıl
Ben yine biraz büyük konuştuğunuzu düşünüyorum ama neyse :d
- +1 yıl
:)) İyi geceler ufaklık
- +1 yıl
iyi geceler abi :))
+1 yılBence bu bir karaktersizlik meselesi ve çözümü affetmek değil..
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru :)
Olmuyor hiç bir zaman eskisi gibi en iyisi alışmak yokluğuna
10 YorumlaHayır affedilmez. İnsan nekadar seviyorsa sevsin affetmemeli affederse " yeterince kırmadın kalbimi biraz daha tepin üstünde " demek olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum :)
Aldatan erkek veya kadın her ikisi de o. . . . udur Bence. affet tekrar yapar affet yine yapar. Dürüst olacağına söz verir ama sonradan kazanılan bir sıfat değil. Kanı dürüst olacak bir defa
02 Yorumla- +1 yıl
Çok nadir hatasından ders çıkarıp pişman olan. 10 kişiden 1'i belkide sadece
Herzaman 1 sans vermelisin tavirlari degismiyorsa ozaman bitirmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılasiktim aldattim soruya gelirsek evet ikinci bir sans verilmeli
04 Yorumla- +1 yıl
Aşıksanız nasıl aldatabildiniz?
- +1 yıl
uzun mesele isin kisasi "erkekler bazen beyniyle hareket etmez helede sarhossa"
- +1 yıl
Hmm hukuk okuyan biri olarak sarhosken yapılan fiillerin cezai ehliyeti yoktur derim ama bu ceza hukukunda :) Yani haksızsınız bayım. Sarhos bahaneniz olmasın
- +1 yıl
eger icin rahatlicaksa sevgilimi terkettim vicdanima yediremedigim icin zamanlada unuttuk birbirimizi
Hayir 1 kez affedersen tekrar yapar niye cunku nasil olsa onceden affetti yine affeder düşüncesi olur
01 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın
Eğer Erkek tek gecelik aldatıyorsa şeyı'nın yüzünden aldatır gönlünün değil ama kadın altadırsa sadece cınsellık değıldır sorun er açıdan sorun vardır
02 Yorumla- +1 yıl
Siz bu söylediğinizi mantıklı buluyor musunuz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatildim ama affettim pişman miyim Hayır. Sonuçta göz hakkı var ama aşırıya kacilmamasi şartıyla. Beraber olsalar affetmezdim.
01 Yorumla- +1 yıl
Göz hakkı kısmına katılmıyorum. Umarım aklı başına gelmiştir ve üzülmezsiniz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldattığını bilerek affetmek acizliktir aldatılacağını tekrar düşünemeyip duygularına yenilmesidir. Hiç kimse ne olursa olsun aldatılmayı hak etmez.
10 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Resim icin tesekkürler :) okudum güzelmiş
Ben o haltı işledim ve kendi isteğimle ayrıldım !!! Aldatıyorsa arkasında durucak !!!
04 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım. Siz mi aldattınız?
- +1 yıl
Yapıp yapıp ben hatamın arkadasındayım demekle de olmuyor.
- +1 yıl
Olmasaydı ilişkimi yalan üzerine kurardım ve buda benim karekterime yakışmazdı ve alkollü bir günde elimde olmadan yaptım !!! Ben Dürüstçe açıkladım ve benimle dürüstlüğümden dolayı devam etmek istedi ama ben onun yüzüne bakacak yüzüm yoktu !!! O yüzden karakterime yakışanı yaparım !!!
+1 yılAffetmek Allah'a mahsustur
Yol veririm gider
Gerisi Allah'a kalmıştır10 Yorumla
+1 yılYalama olur sonra , vidası gevşer... boşver...
10 YorumlaAffı olmaz ya bence. Çok mide bulandırıcı
10 Yorumlahata yapmış bir kere
10 Yorumla
+1 yılAffetmezsen bir kez affedersen hergun yanarsin
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kez yanmak hergün yanmaya bedelse? :)
- +1 yıl
Deme oyle cidden iyle olmuyor hersey ama denerim yine de diyorsan. s
Hayir, o noktadan sonra ekslenmeli.
10 Yorumlaaffetmedim hic etmemde.
06 Yorumla- +1 yıl
Büyük konusma :)
- +1 yıl
Zaten affetme o insanı. Umarım karsına ahlak kavramı olan biri çıkar
- +1 yıl
Karamsar olma :)
Evet en azından bir şans daha verilmeli..
02 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHayir asla affedilemez
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılHayır şerefsiz insan şerefsizdir.
10 Yorumla Affedilmemeli , affetmeyin defolsun gitsin köpek.
05 Yorumla- +1 yıl
Bir daha yapmayacağının garantisi yok değil mi :)
- +1 yıl
Sanırım seninde başına geldi?
- +1 yıl
Amaan boşver :)
+1 yılAsla edilmemeli
10 YorumlaBen kesinlikle affedemezdim herhalde. :(
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi
Affedersen paranoyak olursun kendini yakarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. Sürekli o şüpheyle yaşanmaz zaten
Hayır hayir hayır !!
10 YorumlaDüzeleceğine inanıyorsan bir şans vermelisin
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilemem ki
+1 yılAsla..'!
10 YorumlaAffedilmemeli
10 Yorumla
+1 yılAf alışkanlık yapar
10 YorumlaAffedilmemeli
10 Yorumla
+1 yılAsla!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılhayır tabikide
10 Yorumla Yok, tarzım değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılHayır..
05 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuzdan çok kullanıcı adına takıldım ben :d Ketçaplı brokoli nedir ya :))
- +1 yıl
Neden ki gayet normal filan :D :D
- +1 yıl
Normal? :d
- +1 yıl
gayet tabi :)
- +1 yıl
peki :)
+1 yılseven adam aldatmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Buna katılıyorum
hayır.
10 Yorumlaasla affetmem.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda sevginin de bitmesi doğru orantılı mı?
- +1 yıl
Güven sevgiye göre daha çabuk bitiyor. Sevgi biraz süründürüyor sanki :d
+1 yıl''no show mercy ''
00 YorumlaIllaki olur
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!