Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet ben iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum çünkü karşımda ki insan bir şey anlatırken onu dinlerim ve o sözünü bitirmeden ben kesmem.. empati de yaparım kendimi onun yerine koyarım zaten çok çok güvenmediğim kişiler hariç kimseyle uzun uzun konuşmam ayda dertleşmem.
Evet iyi bir dinleyiciyim, fakat artık hiç kimsenin derdini filan dinlemek istemiyorum. Çok yoruldum insanlardan ve aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmalarından çözüm ortada ama işlerine gelmiyor. Artık bana kimse derdini anlatmasın hayat kısa yaşamak lazım. Olumsuzlukları kenara bırakıp yola devam etmek lazım.
İşim esnasında evet. Zihnimi susturmam çok önemli. Onun dışında diyemem. Evet yani bu konuda iyi olduğumu düşünmüyorum. Beni engelleyen şey ise kendimi tutamıyor oluşum veya alışkın olduğum alışkanlıklar diyebilirim. Zihnimin alıştığı sistem devam ediyor evet😇
Evet iyi bir dinleyiciyim, ama buda bir yere kadar dinlediğim kişi ben anlattığım zaman aynı hassasiyeti göstermiyorsa bende bir daha o kişiyi dinlemem...
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Evet düşünüyorum. Karşımdaki insan beni sinirlendirmeyecek ya da boş beleş bir meselede konuşmuyorsa son derece iyi bir dinleyiciyim. Ayrıca beni ne kadar dinlediği de önemli.
İyi bir dinleyiciyimdir ama insanlar daha çok iyi tavsiye verdiğim için bana gelirler.. Hikayesini uzun uzun dinlememe gerek kalmıyor.. Çünkü senaryo farklı maskelerde ve kimliklerde cereyan etse de anafikir hep aynı oluyor genelde..
Kafam karışık olmadığı zaman iyi bir dinleyiciyimdir evet. Hatta olayı kendim yaşamışım gibi karşımdakine fikirler veririm yardım etmeye çalışırım. Ama kafam karışık olunca hiçbir şey yapamam
Seninki lafta ama bence benim dediğim gerçek dinleyicilik sıkılmadan karşıdaki sıkılsanda anlamaması gerek bunlarıda barındırcan :D sende rol yapma yetenegi zayıf gibi benim gibi adamı mesela dinlemedigini 1 salise fark etsem anlatmam zaten genelde anlatmam ama için rahat olsun dinledin bitti simdi. d