İşte arkadaş ortamında flörtte filan size et parçası gibi davranan değersiz ve obje gibi hissettiren cinsel sohbetler açıp rahatsız eden size sapık sapık bakan ve geren erkeklere ne yapmak lazım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cehhenneme gidecekler zaten bir şey yapmaya gerek yok mesela ben hep sınav oluyorum hep kurtuluyorum Allah'a şükürler olsun sapık kuzenim var
Güzel rezil etmek laflarla itin gtüne sokmak engellemek vs vs.
Hadım edelim mi? Ya da penislerini ağızlarına dikelim?
Ağzının payını verirsen bak bir daha yapabiliyorlar mı
Veremiyorsun ki. Yani flört ya da arkadaşta veriyorum sapık mısın mal mısın istemiyorum seni taciz etmesene tokat atıp polise mi verince anlıyorsun terbiyesiz diyorum ona rağmen utanmıyorlar. Patron ya da müdürler de işyeri olduğu için bi şey yapamıyorsun. Duymazdan gelip soğuk davranıyorum.
Umarım kendi kızlarına ve eşine aynı şeyleri yapmazlar çünkü karma var
Yaparlar yapıyorlar taciz edip sarkıyorlar. Benim babam da aynı sapık mesela bana da yapan çok var.
O ortamdan direkt uzaklaşmak lazım, gerekirse engellemek gerekli
Evet öyle yapıyprum zaten direkt engelliyorum ama iş görüşmelerinde bile taciz eden çok herif var. Sevgilin var mı filan diye soran.
Hep erkekler hep erkekler. Hep biz.
Kadınlar melek sanki.
Kadınların da erkeklerden kalır yanı yok
Daha 2 gün önce orasının burasının resmini atan erkeğin de orasını burasını isteyen bir kadın tanıdım kendimden utandım. Bunu bir tek bana değil konuştuğu herkese yapıyor. canım olanlarda kendinden geçiyor. Kadın oynuyor erkeklerle de dalga geçiyor resmen.
Bu yazımı okuyan olursa özelden kim plduğunu da söylerim
şikayetçi ol
Oluyorum da yetişemiyorum ki her birine
Ne bakiyon dik dik e... s... k deyip suratina tukurmek lazimda. Iste degmez.
Çok yapmak istiyorum da cesaret edemiyorum ya. Ayı gibi bakanlara aslında tokat atıp aşağılamak istiyorum da çekiniyorum kavga olay çıkar diye.
Ama hep düzgün kibar uyarıp yapma etme ya polise veririm diyince de ciddi almayıp devam ediyorlar bilmiyorum en iyisi yumruk tokat filan sanırım çığlık.
Aynen saygim elvermiyor o yuzde takma boş ver yok say..
Ama sinirim bozuluyor içimde patlıyor herifler çükleri ortada rahatsızlık vererek gezerken.
Haklisin valla ne desen.
Bi de herkes bunu normalleştiriyor ya polis ya da kadınkar bile. Hani güzel kızsın tabii bakarlar sarkarlar normal şikayet etme diye. Ulan Allah Allah ben rahat rahat dışarı çıkamayacak mıyım. Ne demek eve mi kapancam.
Ne alaka guzelsin bakarlar ne demek? Guzelsen senin mi sucunmus? Bakmaa edepli olmamak da onlarin sucu. Bazi kadinlarda ne bileyim erkek sevdalisi. Normallestirilirse siradanlasir ve bi hukmu cezasi kalmaz iste.
Aynen işte yani sanki güzellik suç gibi. Mesela güzel foto koysam taciz etseler koyma o zaman diyor ailem. Ya da güzel etek şort giysem makyaj yapsam laf atıp taciz ettiklerinde ne var böyle şikayet etme. Rahatsız oluyorsan kapalı giyin diyorlar. Ne alaka ya ben istediğim gibi giyinmek istiyorum. Mesela denize giriyorum bikiniyle iğrenç iğrenç adamlar gözünü dikip baktığı için rahatsız oluyorum girmek istemiyorum. Asıl bu ayılar ceza almalı ben niye kapanıyorum.
Ya mesela işyerinde kadın bana popon memen güzel diyor ben oha çüş diyorum kime anlatsan aman demiş öyle boş ver diyor ya da çaycı popoma şaplak atıyor kızıyorum herkes işte öyle yapmış boş ver diyor. Deliriyorum herkesin normalleştirmesine böyle şeyler. Suç bunlar.
Ya kapaliya da ayi gibi bâkiyolar acigada gozlerine bi perde lazim. Ben neden birileri rahatsizlik verecek diye baskasina uyacagim onlar ahlakli olsunlar.
Ya benim telefonda terapi alırken bile kadın terapistim sosyal medyadan beni stalklayıp çok güzelsin manken gibisin bacakların çok güzel filan diyordu. Suç lan bu. Baya taciz.
Evet işte onu diyorum abi ben ayı gibi mesela kar montu giyiyorum ayağıma kadar o zaman da yaşlı herifler zorla arabama binmeye çalışıyor dokunmaya çalışıyor bu ne ya. Bu sapıkları hadım etsinler biz rahat edelim niye biz kaçıp korkuyla yaşıyoruz.
Kadında da erkekte de sapık çok.
Cok cokk zihinleri gonulleri pis insan cok
Konuşmayacaksın yüzüne bakmayacaksın
Selamı kes, tavrını koy ki uzak dursun
Hayatından def etmek
Muhatap olma yeter
Olmuyorum zaten adı üstünde onlar sapık ve hep bakığ of atıp karşıma çıkıp mesaj atarak rahatsız ediyorlar.
Engellemen gerek. Farklı yollarla düzeltemessin,
Öyle yapıyorum zaten
Merak etme , aklın yolu bir, Sen istemedikce hiç birsey olmaz.
Umursamamak
Uzak durmak
Evet öyle yapıyorum ama çok fazlalar özellikle işyerlerinde patron ve müdürler çok abazan oluyor evli çocuklu yaşlı olmalarına rağmen bekar genç kadınlara yavşıyorlar hep.
P*slikler işte..
Kesmek lazim