Valla yapacak bir şey yok. Tipsiz erkek olarak hayallerde yaşıyoruz hepimiz. Sevdiğimiz kız hep başkasına bakacak. Çoğunlukla asosyal, sessiz takılacağız ezik diyecekler. Sokakta yürürken başımız hep eğik aynalara küstük zaten. Ya çok para kazanacağız ya da bir ömür yalnız kalacağız. En fazla görücü usulü birini bulabiliriz o bile bakmaz zaten. Kolay değil böyle yaşamak bizi bizden başkası anlayamaz.
İç güzellik falan hikaye zaten bu yalanı da kesin bizden biri uydurmuştur. Yalnızlığa alışmalıyız başka şansımız yok. Parklar bizim mekanımız. club, bar gibi ortamların önünden geçsek mekanın karizmasını bozuyoruz diye döverler. Ben mesela evden pek çıkmam. Bazı tipsizler var, kendilerinin farkında değiller. Boşuna kasıyorlar kendilerini, en tipsiz erkekler olduklarını bilseler yapmazlar. Elimizde değil böyle olmamız ama kader işte.
Sokakta, caddede başımız eğik gezeceğiz. Buna mecburuz. Aşağılanmak hiç hoş değil. Güzel aşk hikayelerimiz olmayacak, arkamızdan kimse bizi iyi anmayacak. Yakın arkadaşlarımız bile sırf kız düşürmek için bizle dalga geçecek. İnsanlar acıyarak bakacak. Hepimiz isteriz sevilmeyi ama bizi kimse sevmeyecek. Ne kadar acı olsa da katlanmak zorundayız. Ama çoğunluğun aksine biz erken olgunlaşıyoruz. Gerçi neye yarayacaksa. Neyse hayallere devam, onlar da olmasa 1 dakika katlanılmaz bu yaşantıya.
Evet, sizce tipsiz erkekler ne yapmalı? Tipsiz adam olmak bizim suçumuz mu?tipsiz erkek
Hayatını diğer insanlar gibi yaşamalı ne yapacak? Tipsizlik ölüm sebebi mi ki.. Karamsarlık olmamalı insanda, herkesi umursamamalı. Başkaları iyi de olsan kötü de olsan seni her zaman eleştirir, kulak asmayacaksın. Kendinle barışık ve mutlu olacaksın.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takılacak mevzu değil. Ben dininde hassas olan bir insanım. Çevremde olan bitenleri gözlemliyorum. gördüğüm şeyi sana söyleyeyim, ben çok şekilsiz bir çocuktum, tipsiz erkek denebilirdi bana, kimse bana bakmazdı, dalga geçilirdi hatta ezilirdim. Bunun akabinde asosyal bir çocuk oldum.
Kendimi bilinçlenmeye ve araştırmaya verdim ve şu an şükrediyorum çirkin doğmuş birisi olarak. Çünkü etrafımda, o kızların peşinde koştuğu kişiler zina fiiline düşen, hayatı ''ye iç eğlen'' tarzı geçen, sorgulamaktan aciz kişilere dönüştüler. Bu arada, bu benim toparlamış halim yoksa görüp görebileceğin en şekilsiz varlıktım iddia ediyorum :D
Her neyse, iyi tarafından bak, gerçekleri görüyorsun en azından. Buna vesile olduğu için rabbine şükretmelisin bence. Çünkü bazı kişiler var, güzelliklerine çok kapılıp, hayatta başka şeyler elde edemiyorlar. Eldeki güzelliklerini de kaybettiklerinde ancak bir şeylerin farkına varabiliyorlar. Her ne kadar aksini iddia etseler de, böyle mutlu olunmaz. Facede orada burada gülen yüzlerle fotoğraf paylaşarak maddiyat içinde yüzmek, bunlar insanı refaha erdiren şeylerdir. Lakin huzur vermez, bizleri yaratan rabbimiz söylüyor çünkü bunu.. ''Kalpler ancak allahı anmakla huzur bulur..'' diye. Mesajım anlaşılmıştır umarım. Tipsiz erkek olup üzülmenin gereği yok.
Çok yanlış. Ben de çirkin biriyim, tipsiz erkek olarak hayata 1-0 yenilgi ile başlarız doğru ama bu yenilgi diğerlerine karşı bizi güçlü kılar. Ben eminim eşit şartlarda doğmasak da eşitsizliği adil bir şekilde tamamlayan yönlerimiz mutlaka var.
Tipsiz erkekler ne yapmalı? Çirkin olanların geneli zeki olurlar daha kaliteli arkadaşlıkları olur. Hayat tecrübe olarak onları bir adım öteye götürür yenilgi kabul ettirmez. Güzel ve yakışıklı insanlar ise aldatılmaya mahkum. Çünkü görsel sebeplere bağlı tercih edilmişsen mutlaka bir üst model yakışıklı gelir ve elinden kızı alır. Kendilerini geliştirmek için çaba sarf etmezler. Ama zeki ve etkileyici bir karakter bir kızı bir ömür tutku ile kendine bağlayabilir. Tipe bağlı tercihi olan kızlarla zaten bir bağ kurma. Diğerleri ise ilk görüşmede sadece biraz çaba harcarsın ama karakter uyumu var ise mutlaka bir bağ oluşur. Bir de karşı cinse bağımlılığımız var kabul ama kendinizi köle yaparsanız illa bir gün kapı önüne koyarlar sizi. Böyle köle olmaktansa yalnız mutlu olmak gerçekten çok daha güzel. Tipini boşver aklını güzelleştir. Hayat gerçekten daha güzel oluyor.
Başkalarının ne söylediğini neden bu kadar çok kafaya takıyorsunuz? Neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz? Herkes benim çok güzel sevgilimin çirkin olduğunu söylüyor. Ama benim için ilk önce onun karakteri önemli o kadar efendi ki isterse yakışıklı olmasın.
5
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir gün karşınıza çok yakışıklı bir adam çıksa onu bırakmayacağınızdan emin misiniz?
Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz 2 ayda bir görüşüyoruz, hava alanında arkasından gizlice koşup sarılıyorum. Sıkı sıkı sarılıyor sonra yüzüme bakıyor ya o bana yetiyor. Maddi manevi hep yanımda daha ne isteyeyim. Özledim diyorum ertesi gün ilk uçakla geliyor daha ne olsun. Her şey tip değil.
Her ay bana maaş vermiyor. Ben onun efendi ve terbiyeli oluşunu seviyorum.2 gün birlikte gezdiğimiz zamanlar oldu hiç sapıkça hareketlerde bulunmadı. Onun yanında hissettiğim güveni bir başkası veremez bana
Kime göre neye göre tipsiz erkek ben bu terimlere inanmıyorum. Kişiler başka kişilerin algılarına zevklerine göre çirkin güzel olarak adlandırılıyor fakat herkesin güzellik ve çirkinlik algısı farklidir. Onun için oncelikle sen kendini sevmeli ve kendinle barisik olmalısin..
Reyiz aldırma bende aynı durumdan muzdaripim ama zamanla takmamaya başladım karı kız peşinde koşmayı bıraktım zaten yakışıklı olmadığımız için hiç bir zaman bir kız arkadaşımız olmayacak neyse boşver burasını kendini geliştirmeye bak her alanda yemek yapmayı resim yapmayı öğren hayattaki amacın kız olmasın sigara alkol içiyorsan bırak çalışıyorsan işine sahip çık zirt pirt iş değiştirme gereksiz harcama vs yapma spor dövüş sporu öğren en azından evde yapmaya çalış zamanla refleks kazanırsın olası bir kavgada kendini korumayi bil neyse uzatmayayım bunu ve haline şükret dostum elindekilerle mutlu olmayı bil mutluluğu karı da kızda arama
Kendine dış gözden bakmak dianetik terapisi gibidir. Olaylar beyninde tekrar sınıflanır, olayı saptıran güç daha dayanılır bir bilgi haline gelir. Dış gözden kendine baktığında, kötü niyetli eleştirisel sesinin, ( Dinen nefs ) Seni kayıglarından acılarından yararlanarak manipüle ettiğini görebilirsin. Ha bir de korku, şüphe, kaygı gibi duygular durumu benimsetme özelliğine sahip duygulardır. Sen sevgilim olmayacak diye kaygılandıkça, durumu duygun benimsetir, durumun kendisi değil. Şimdi diyeceksin ki, durumu benimseten tipim, hayır daha da derinlere in, kaygın benimsetiyor.
bence tipsiz erkek Allahın takdırı 5armağın biri bir değil her inasan yakışıklı ya da güzel olsun ama böyle yaparak ta kendini kandırıyorsun sırf kendını çirkin buluyorsun dıye dunysdsn soyutluyorsun kendini. yano demem o kı ALLAH bir insan agüzelliği de çirkinliğide verir çirkin ysrtmısada bildiği bir şey vardır...
Kardeş okuyamadım kusura bakma da. Tipte biyere kadar be :) Ne yakışıklı adamlar tanıdım ettiği muhabbet bir b*ka benzemeyen ve o yüzden muhabbeti kestiğim yani kasma bu kadar bazı erkekler olgunluk çağında yakısıklılığı tavan yapıyor :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla öyle değil o iş ya, sana gelenler öyledir. Yoksa on numara karakterli yakışıklı adamlar var onlar varken biz kimiz be?
ne eziklemişin kendini yahu, bir kere özgüven şart kültür şart kadına yaklaşmayı bilceksin... ayrıca herşeyi geçtim sen kendini sevmezsen seni başkası niye sevsin arkadaşların mesela onların dalga geçmessine niye izin veriyomuş bu arakdaş. yemin ederim içim şişti okurken.
Tipsiz veya yakışıklı olmak Soru soran kardeş her insan yakışıklıdır ... şimdi dünyanın en güzel bir kızı ile sevgili olsan Ve sonra kız yemek yaparken yüzünüzü yaksa yüzü cok kötü olsa naparsın bak hayatta bu
Yalnızlık senin sevgilin olacak. Yani onunla yaşamayı öğreneceksin. Kendine çok yakın arkadaşlar bul onlarla zaman geçir. Sakal bırak kas çalış bunlar alternatif. Unutma Allah bizleri yaratırken bunu tipsiz yaratayım dememiştir.
O kadar haklısın ki kardeşim morelim bozuktu bunu okuyuncada ağladım bende aynı kaderi yaşıyorum yanlızım sevilmiyorum tipsizim biz tipsiz olmayı istemedik bizde sevilmeyi istedik ama olmuyo burdan kızlara ricam tipsiz erkek gördüğünüzde ya da tipsiz erkekle konuşuyoken tipsizsin seni kim sever vs. kullanıp kalbimizi kırmasanız biz tipsiziz ama kalpsiz değiliz
Tipsiz bir erkeksen kitap oku, hobi bul, farklı bakış açıları edin, insanları anlamaya çalış, ağzın iki kelime yapsın. Tipi o kadar da umursamıyorlar merak etme, standart bir tipin olsa yeterli.
Walla umudu kesin siz, ben öyle yaptım. İç güzellik muhabbeti de yalan. Ne yapsın elin çocuğu dalağını böbreğini? Aslında organ mafyasına pazarlayabilir.
Bazen derler ya Allah insana çirkin şansı versin diye ortak arkadaşlarımız arasında en çirkin olanı en güzel kadınla evlendi yani her şey tip değil be kardeşim