Böyle pislik erkeklere ne yapmak lazım?

Gerçekten nerde şerefsiz erkek var hepsi beni buluyor. Kaliteli eğitimli güzel zengin kültürlü bir kadınım kendine yeten. Bu aptal erkekler bana sarkıyor. Bi tane lisede vardı peşimde koşan ve çocuk inanılmaz tipsiz görgüsüz aptal ve cimri olduğu için kibarca reddetmiştim sonra bu canım sitem edip üzüldü ve asla pes etmeyeceğini benim hayatının aşkı olduğumu ve işte evlenmek istediğini bekleyeceğini filan söyledi. Neyse sonra yıllar geçt bu malın iki tane yıllar süren ciddi ilişkileri olmuş ama bana da hep bi yazıyor o dönemler ben yüz vermiyorum sonra işte 10 yıl sonra bunla mesajlaşmaya başladık bu hep beni ikna etmek istiyor takmış evlenelim baba olmak istiyorum şu bu düzgün ilişki diye ben de hmm diye dinliyorum. Ama bi ilgim de yok yani çocuğa sadece daha profili düzelmiş spor iş para kültür filan uğraşmış neyse ben de olabilir oldum ama emin değilim neyse bu yalvardı bana işte şans ver deneyelim işte askere gidicem bir ay bekle beni şu bu en azından bana hergün mesaj at moral olur filan ben gelince okurum ve o süreçte biriyle flört etme hani deneyelim ben gelirim yurtdışına bile seni görmeye yüzük takarız filan diyor ben de iyi dedim tamam yazcam bekliycem. Duygu sömürüsü yaptı çünkü askere gidicem diye. Neyse abi sonra ben buna yazdım hergün ve bana sarkanları reddettim sonra bu embesil döndü askerden bi soğuk şımarık bi yerleri kalkmış dalga geçip laf sokup yok işte bu süreçte iki kız bana sevgililik teklif etti ama ben vazgeçtim ya işte değiştim hayatımı yaşayacağım haha filan yaptı telefonda yüzüme kapadı baya dalga geçip ben dumur oldum hiç sinirlenmedim bile. Ulan dedim 10 yıldır yalvardı etti yapmadığı yaşakalık yapmadı yüz verdik anında şu p içe bak oldum tüm çevrem de aynı şok. Abi bu erkekler nasıl bu kadar mide bulandırıcı ya.

Böyle pislik erkeklere ne yapmak lazım?