Sizin güven kriteriniz ne kısaca?
Nasıl cevaplar gelecek merak ettim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin güven kriteriniz ne kısaca?
Nasıl cevaplar gelecek merak ettim.

Ben herkese çok çabuk güvenirim.😃
Kendine güveni tam olan insanlar karşısındaki insana da hemen güvenme eğilimi içinde olurlar. Çünkü
Bence hepimizin tek yapması gereken Yeni, eski farketmeksizin herkese karşı gerektiği kadar güvenmek olmalı.
Karşı taraf ne kadar şeffaf olursa olsun hiç farketmez.
Hiç kimseye cüzdanınızı evinizin veya arabanızın anahtarını bankada ki paranızı aile hayatınızı ve aile bireylerinizi teslim edecek kadar güvenmeyin.
Dediğim gibi herkese gerektiği kadar güvenmek önemli
Zaten günümüz dünyasının en temel sorunlarından biriside "güven" meselesidir.
Toplum olarak kimsenin kimseye güven duymadığı topluluklar içinde yaşıyoruz.
Yeni tanıştığımız bir insan bizim karşımızda ne kadar güvenilir bir imaj sergilemiş olsa bile yine hepimizin içinden bir kez dahi olsa acaba bu kişi doğru mu söylüyor söylediklerinde ne kadar samimi diye bir düşünce muhakkak geçmiştir.
Aslında şu an toplum olarak hepimiz iyinin kötülüğe, doğrunun yanlışa, güzelin çirkine, güvenin güvensizliğe karıştığı ve iç içe olduğu kısaca kimin ne olduğu belli olmayan bir kısır döngünün içinde yaşamaya çabası içindeyiz.
Öyleyse mecbur kalmadıkça yeni insanlar tanıma içerisine girmemek en doğru olanı bana göre
Ne demişler ne kadar çok insan o kadar çok baş ağrısı...
İşini yapıyor olmalı örneğin hastaysam doktora suça maruz kalmışsam polise bi yere gitmem gerekiyorsa pilota güvenirim ama sadece işlerine kişiliklerine değil
Benim için bir insana güven duymam imkansız gibi geliyor.. yıllardır böyle.. yani güvensem bile bir yanım bu her şeyi yapabilir hazırlıklı ol diyor.. ve gerçekten de o insan bir şey yaparsa buna şaşırmam çünkü beklerim insan sonuçta..
güvenmek içinse bir kişinin sürekli benim yanımda olması lazım.. bana değer vermesi lazım gerçekten beni, sevdiğini hissetmeliyim.. beni merak etmeli benim için endişelenmeli.. çünkü seven insandan zarar gelmez.. ama gerçekten seviyorsa eğer.. bir çıkarı yoksa ya da benim yanımda öylesine bulunmuyorsa.. b8unu anlamak için de tabi ki de zamana gerek duyarım bu yüzden de herkesle kon8uşmam ya da arkadaş olmam arkadaşlarımı iyi seçerim genelde.. bazen de hiç arkadaş edinesim gelmiyor. sadece selam sabahtan öteye gitmiyor konuşmalarım.
tabi her insan aynı değil ama bir süre sonra artık herkes aynı gelmeye başlıyor.. kesin bu da yapar düşüncesi oluyor. o güveni de zaten özel olan kişiler verebilir anca.. iyi anlaştığın samimi olduğun.
Sadece söyledikleriyle, yazdıklarıyla hareket edip güvenmek sadece öyle olmasını ummak demektir benim için.. Güvenmek isteyen her türlü güveniyor..
Ne yaptığını da bilip görmem gerekiyor bir şeyleri oturtmam için.. Yaptıkları söylediklerini yalancı çıkarıyorsa ya da söyledikleri yaptıklarıyla çelişiyorsa ağzıyla kuş tutsa da nafile..
Cevap
14Cevap
Samimi olması benim için çok önemli, davranışlarının ve söylediği sözlerin birbirini tutması gerekiyor.
Artık kimseye güvenmemenin verdiği huzurla yaşıyorum:))
Yeni tanıştığım biri ağzı ile kuş tutsa da nafile 😅
Yaptıklarıyla söylediklerinin tutarlı olması kâfi...
Yeni tanıştığım birine güven hissetmem için zaman olmalı. Yeni tanıştığım birini geçtim yıllardır tanıdıklarıma bile güven beslemem. İnsanoğlu bu, yapmaz dediklerimi yaparlar, olmaz dediklerimiz olur herkes nefis taşıyor. Herkesten her şeyi beklerim. Güven beslediğim birinden de her şeyi bekleyen kıvamda olurum. Tam olarak kimseye güvenerek kendimi bırakamam. Hep tetikte olurum. Şu hayatta “tam olarak” güvendiğim insan babamdır. Ona sırtımı vereyim dünyayı karşıma alayım. Nasıl olsa onun bir planı vardır : )
İşte güvenmek böyle bir şeydir. Bunu herhangi bir insana karşı hissetmek çok zor.
Artık kişilerin seçtikleri kelimelerden , üsluplarından ve genel olarak davranışlarından az çok fikir yürütecek kadar büküldü belimiz.
Kişi aslında kendisi hakkında ipuçlarını verir bize, biz ise sadece görmek istediklerimize odaklanırız.
Yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmalı. Tutarlı biri olduğunu görürsem bu beni güven konusunda etkiler.
En ufak hatasının bile olmaması lazım.😊
Sarışın olmalı 😂 @Sosyetic_SheqiiL 😂😂 şaka şaka güven vermesi için beni değerli görmesi gerekir değersiz görene de güvenirim ama fazla değil
Sana değer fırlatıyorum 😅
☺️🐑
Güven hemen olan bisey değildir zamanla olur dürüst senin sınırlarını çoğunu bilir ona göre davranır ona göre hareket eder bunu gibi şeylere öncelikle dikkat edilmeli
Çok içgüdüselim bu konuda yanıla yanıla hislerim kuvvetlendi sanıyorum ve halen daha genelde içgüdülerimle hareket ederim.
Yalan söylemediğini. söylemesi dedikleri ve yaptıklarının tutarlılığı
Yeni tanıştığım birine güvenmem genelde, güven zamanla işler
yeni tanıştığım birine güvenmem için bana yakın olması yani böyle yabancı gibi konuşmaması gerek
Yeni tanistigim birisinin bir sey yapmasina gerek yok guvenirim ama mesafe olur. Tanidikca ya yaklasirim ya da uzaklasirim.
Kalbi temiz olmalı. Karakter sahibi olmalı. Kaypak, gevşek, arkadan iş çeviren iki yüzlü olmamalı.
Gökten yağmur yağdırırsa , toprakları oynatırsa güvenirim.
Aksi halde yeni tanıştığım birine güvenmem
Söyledikleri ile davranışları uyuşmazlı. Tutarsızlıkları sevmem.
O duygu bnde yok insanlara inanırım belki ama güvenmem.. 🙌
Güvenmek için yaşantısına bakmak lazım nasıl biri olduğuna
Tutarsız, ısrarcı olmaması lazım. Bazı şeyler de zamanla oturuyor
Söylemleri ile eylemleri arasında fark yok ise güvenirim..
Çok zor güven konusu olunca birde yeni tanıştinda ismini soryo sonrada hemen cinsellik konusuna geçyorlar sinir olyorum 😡😡😡🤭🤭
hiçbir şey güvenmem asla
Zaman.
Cıvık ve ciddiyetsiz olmasın.
Yeni tanıştığım kimseye güven hissetmem
Benim gibi olmanı
senin ne özülliyin var kanka?
Her konuda yanımda olduğunu hissetmem gerekiyor.
Yeni tanıştığım bir insana hemen güvenemem maalesef biraz zaman geçmesi gerekir.
Tanışma çok önemli konuşma tarzı ilk buluşmada nerde buluşmak istediği
Kimse ile konuşmamalı
Açık sözlülük ve samimiyet
İmkansız o güvenmem ki kimseye
İçtenliğini bir şekilde hissettirmeli
Cok zor güven problemim var belki zamanla
Zaman zaman zaman 😄
Yeni tanıştığım birisine güvenmem.
Söyledikleri ile davranışları tutarlı olmalı.
Tutarli biri olması kafi
Herkese kırmızı gül dağıtmamalı
Zaman gerekli hemen güvenemiyorum kimseye
Kendi olacak..
uzun yıllar geçse de güvenmem
İnsanlara güvenilmez , duruma güvenmeyi ögren?
Güven vermesi
Dürüst olmalı
Sadece ortama uyum sağlarım.
Kanatları olursa
Zamanla oluşur ancak
Zaman sjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?