Sevdiğini ve değer verdiğini farklı şekillerde gösterebilir insan. Bu kişi arzu ve çekim duyduğu bir karşı cinsten insansa cinsellik yaşamak da sevgini ve değer verdiğini göstermenin yollarından biridir.
İnsan hissetmediği duygunun acemisi, hissettiğinin de nankörüdür. Ben, ilmek ilmek dokuyup, her zerresine her an yeni bir nokta atışıyla değerli olduğunu hissettiririm. Nasıl olduğunu açıklamam güç, sebebi o anlık olabilecek olması çünkü. Durum neye müsaitse ona göre koyulur nokta. Ancak her an Nirvana’da olur.
Genel olarak kimse hak etmez. Çünkü çok olan bir şeyin değerini bilmezsin. Örnek çok paran olsa harcamaktan kaybetmekten korkmazsın mesela. Nasılsa var elimin altında dersin. Bu işlerde ilk önemli olan sana Güven veren kişidir. Unutma birine güveniyorsan o insan sana değer verdiği içindir :))