Sevmesen de saygı duy derler ya.. Siz sevmediğiniz bir insana saygı duyar mısınız?

Sevmesen de saygı duy derler ya.. Siz sevmediğiniz bir insana saygı duyar mısınız?

Kesinlikle duyarım. Samimiyetsiz uzaktan bir şekilde konuşurum belki fikir alışverişinde bulunurum , hatta yardımcı bile olurum, sevmek zorunda değilim, belki bir konuda çok iyidir , ondan öğreneceklerim vardır. Zaten kaç kişiyi yürekten seviyoruz, hep sevmediklerimiz daha fazla değil mi?
Sevmediğim insana saygı duymam ben.. zaten bir insanı sevmemen için buna özel olarak çaba harcamış olması lazım.. durduk yere basit şeylerden insan sevmemezlik yapmam..
Saygı duymak kabullenmektir. Sevmediğimi kabullenmem söz konusu değil. Ama bu da saygısızlık edeceğim anlamına gelmiyor. Nötr olurum. Yok hükmünde.
Ben kişiden bağımsız saygımı korurum.
Kim olursa olsun, ister anlasın ister anlamasın fark etmez. Nasıl bir karşılık görmek istiyorsam aynı şekilde davranırım.
Cevap
14Cevap
Evet. Sevmediğim insana da saygı duyabilirim.
Evet duyarım ama karşımdaki de bana saygı duyduğu sürece
Benden uzak olursa tabi ki duyarım saygı
Genel olarak her insana saygı duyarım. Sevmiyorum diye kötü bir insan diye düşünmem. Önemli olaran o enerji zaten.
Sevmiyorsam saygıyı hak etmeyen bi kişiliği vardır. Tabi gidip zorbalamam ama bana uzak olsun.
Ben sevmediğim insana saygı duyarım daha doğrusu o benim için nötr dür. Görmezden gelirim kahveci güzeli 🧡
Kahveci güzeliiii 😄 Sevdim bunuuu bal küpü☃️ Tabiii motto o zaten yok saymak
Olur olur sevdim ☃️
Bal küpü☃️
ya saygınlık birazcık insanın kendinde olan bir durumdan dolayı saygı kavramı ben kişiden biraz bağımsız olan bir durum
ama sevgi olayına da birisini sevmemek sevmiyorum çok güçlü bir duygu durumu nötr olmak daha mantıklı
Genel olarak saygımı kimseye karşı bozmam zaten bu sevdiğim insan olsun sevmediğim insan olsun bana zararı olmasın yeter.
Yoooo niye saygi duyuyim. Gurursuzmuyum. Sevmediğim okadar okadar belli ederimki. Karşimdaki daha artik yanima gelmez
Genel olarak insanlara saygılıyımdır bir yere kadar.
Sevmeyip saygı duyduğum çok insan var.
Sevmek bir seçim, saygı ise zaruriyet.
Kusura bakmasın duymam insan insana sayg duymamalı bence bunlar insan değil insanlık böyle değil gerçekten nefret ediyorum off
sevmediğim insan etrafımda olmıcaa için saygıda duymak zorunda kalmıyorum
saygım insanlara değil karaktere, davranışa fikirleredir. Yani evet sevmediğim birine saygım olabilir
Duyarım ama pek muhattap olmam
Saygı duyabilmek için yok sayarım
İçimden gelmez ya
Evet saygı duyuyorum Sevgi ayrı saygı ayrı
Duymam
Her insana saygı duyulmalı
Hayir
hayır
Yok duymam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?