Kişilik & Karakter İnsanlarda en gıcık olduğun hareket nedir? KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gözlerini dikip bakmaları Konuşurken sana söz vermemeleri Yere tüküemeleri Donla denize girmeleri Yere çöp atmaları Yersiz yere gulmeleri Bunların dışında yoruma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanlarda en gıcık olduğun hareket nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 168,4b cevap paylaştı. bunların hepsi. Gözlerini dikip bakmaları Konuşurken sana söz vermemeleri Yere tüküemeleri Donla denize girmeleri Yere çöp atmaları Yersiz yere gulmeleri Bunların dışında yoruma 1 0 Yorumla
Çimenlerinkokusu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Her şeyin doğrusunu bildiğini zannetmeleri, kırmaktan çekinmemeleri.. 1 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bunların hepsi şapır şupur yemek yenmesi. Öldüresim geliyyy 1 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 1 yıl Konuşurken söz vermemeleri Yere tükürme leri Göz devirmeleri 1 0 Yorumla
siyahdüşünbeyazyaşa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hepsiyse hangisine basmam lazim 1 1 Yorumla KingARHTHUR 1 yıl En fazlası olan hangisi ama Yorumla
ateş35k Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Sürekli ben şöyleyimben böyleyim diye kendini anlatanları 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yanımda kulaktan kulağa konuşmaları 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. konuşurken söz vermemeleri 1 0 Yorumla
şüşübalımm Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sebebe gerek yok insanlara gıcık oluyorum 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok bilmişlikleri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bunların hepsi.
Gözlerini dikip bakmaları
Konuşurken sana söz vermemeleri
Yere tüküemeleri
Donla denize girmeleri
Yere çöp atmaları
Yersiz yere gulmeleri
Bunların dışında yoruma
Her şeyin doğrusunu bildiğini zannetmeleri, kırmaktan çekinmemeleri..
Bunların hepsi şapır şupur yemek yenmesi. Öldüresim geliyyy
Konuşurken söz vermemeleri
Yere tükürme leri
Göz devirmeleri
ağzı açık esneyenler 🤮 at gibi açıyorlar ağızlarını
Hepsiyse hangisine basmam lazim
En fazlası olan hangisi ama
Sürekli ben şöyleyimben böyleyim diye kendini anlatanları
Yanımda kulaktan kulağa konuşmaları
konuşurken söz vermemeleri
Egois olmalarina gicik oluyorum
Sebebe gerek yok insanlara gıcık oluyorum