Elimden her iş geliyor. Yemek, temizlik vs. tamir işi bile yapıyorum ufak tefek. Bakımlı bir kadınım. Güzelim. Boyum posum bile yerinde. Arzulu bir kadınım. Hem evleneceğim adamı hemde kendimi yatakta mutlu etmek için uğraşacak biriyim. Yani aile bağlarına da bağlı bir insanım. Çocuk gibi de olurum kadın gibi de. Uyumlu bir insanım. Ama niye istediğim kriterlerde birini bulamıyorum. Erkeğin en fazla ne gibi özellikleri var ki her şeyi kadından bekleyip birde bizim isteklerimizi aşağılıyorlar. İlla yabancı bir erkekle mi evleneyim sizlerin ruslarla evlenmek istediği gibi. Maddi gücü yerinde, bakımlı ve yakışıklı birini arıyorum. Hak ettiğimi de düşünüyorum. Kimse laf ebeliği yapmasın. Erkeğe yapmadığını bırakmayan kadınlar el üstünde tutuluyor. Onlar gibi mi olalım illa. Çevrenizdeki kadınları fark edemiyor musunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin, sonuna kadar katiliyorum. Senin burada yazdiklarindan daha fazla kriterinde vardir. Elbet kriterimiz olacak ama turk erkekleri kendilerine en iyisini layik gorup, kadin isteyince kuduruyorlar.
Bende senin şu yazdıklarını kendim dusunen biriydim. Ve turk erkekleeinin en mukemmelini isteyip, kadin kendilerinden mukemmel erkek isteyince cildirmalarini oldum olasi cozemedim.
Kriterlerim vardi. Dedigin gibi erkeklerden linc edilecek durumdaydi (gerci erkeklere tekcbir kriter soylesen bile mesela sadece uzun boy desen bile çıldırıyorlar ya neyse. Kendileri kendilerine guzel gelen gogus olcusu ayak numarasi falan istiyorlar sorun yok. Ama sen kadin olarak boy istiyorsun kotu oluyorsun. Ilgincler gercekten)
kriterlerinin %60-70 ini bulabilsen bile o kadar iyi ki. Ben hic düşürmedim kendimi. Kriterlerimi de esnetmedim. Benim hakkettigim bu, bana layik olan bu, benim yanima yakisacak erkek bu sekilde olan erkek dedim. Cok şükür gonlume gore de oldu, Rabbim nasip etti.
Esim yuksek oranda istedigim kriterlere sahip biri. Yani kendisi, huyu suyu, meslegi, kazanci, tipi, boyu posu %100 olmasa da (ki %100 zaten olamaz. Hic kimsede olmaz. Erkekler bile o her detayina, ayak numarasi, gogus olcusu bilmem neyi artik ne istiyorlarsa istedikleri kadini bulamazlar. Kimse bulamaz) yani kriterler ne kadar yakin o kadar iyi.
Kadin olarak gercekten standartlarinizi dusurmeyin. Cevrede oyle erkek yok diye de dusurmeyin. Elbet vardir koskoca ulke. Yarisi kadin, yarisi erkek nufus olarak, elbet bulursunuz. Bu ulke olmazsa sınırlar disina da cikabilirsiniz özgürsünüz her konuda. Erkekler bu konuda baskiliyor diye de dusunmeyin. Umrunuzda olmasin.
Cok sukur kocama baktikca mest oluyorum. Hem fiziksel olarak, hem karakter olarak. Asigim her zerresine. Istediginiz biri olunca, o kisi kriterlerinize olabildigince hitap edince sevginizde, sayginizda, sadakatinizde, ona olan bakis acinizda her seyiyle oluyor. Allah diger hemcinsleriminde gonlune gore versin. Neyi, nasil istiyorsanız oyle olsun. Hepiniz hakediyorsunuz bunu.
71 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun hem moralim bozuktu hemde siteden bir picin yazdıkları yüzünden sinirim bozuktu. Moral oldu bu.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunların yarısını bile söylesem egolu oluyorum ve bunlara çok gülüyorum. 😅 Ben kendimi çok iyi tanıyorum, hakkımı istiyorum tabii. O hak kendilerinde olmadığı için taşlarlar, çok normal.
711 Yorumla
Soran+1 yılNasıl taşlamışlar baksana bazı ezikler. Yazık hallerine acıyorum onların. Köle arıyorlar kendilerine.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu eziklere köle olmak yerine yalnız ölürüm daha iyi. Hiçbirine ihtiyacımız yok. Ben çok uzun yıllardır tekim zaten hiçbir sorun yok sende yapabilirsin. Ya hakn ettiğim ya da hiç
Soran+1 yılAynen ❤️
Cevap sahibi+1 yıl😍😘 sen tek başına değerlisin bunu sakın unutma, değersizlerin yanında da değerini düşürme
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEngelle geç şu ezigi ne laf anlatıyorsun bu ruh hastasına, zaten anlamaz
Soran+1 yılEngellemiyor o yüzden havlıyor zaten
Soran+1 yılKonuşsun konuşsun dursun. Daha ciddiye almayacağım. Sende takma.
Soran+1 yılBana oro* demiş ahaha deli ya. Polise şikayet edeyim de hakaret davası üzerinden azcık para kazanayım 😂😂sokaktaki çocukları doyuracağım
Cevap sahibi+1 yılYok ben zaten dikkate bile almam böylesini cevaba gerek yok direkt engelledim ve yorumlarını da başkaları görüp havlamasın diye sildim. Sevgiler🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım ❤️
vala hocam tam evlenilecek erkeğim, efendi dürüst sadık ahlakli yerine gore cocuksu yerine gore tam olgun oturmasinj kalkmasini bilen empati kurabilen, karsisindaki insana deger veren, ince dusunceli nazik, bakimli, yalan soylemeyi hic sevmeyen, hep durustlukten yana olan, mantikla hareket eden ve dusunen, Allahcc tan korkan hoşgörülü, saygiya sevgiye onem veren, uzun boylu atletik vucutlu gara gaşlı gara gözlü 😂, yakınlık kurabildiği insana karşı eğlenceli olabilen, yemek ayırt etmeyen vs vs bir Erkeğim hamdolsun, kumarim ickim yok kari kiz ortamim yok, hali saha falan gitmem, gezmeyi severim (kendimi pazarliyo gibiyim ama sonuca gelmek icin bu yazdiklarim şarttı 😂 ) heee temizliği severim, halının ortasina veya kanepenin uzerine corabimi falan atmam 😂 neyse, evlenilecek bir erkegim, AMA maalesef maddi olarak pek iyi durumda degilim 1 araba var baska birsey yok, dugun yapacak para bile yok, bu yuzden bizede bakan olmuyor, genel olarak siz kızlar paraya, biz erkekler guzellige bakiyoz, ha benim kriterimde oyle atla deve degil, mumkunse orta boylarda 160 165 lerde, 50 55 kilolarda, gülümsemesi güzel fazla trip atmayacak KAFAsı olgunluga erismis saygi sevgiye onem veren biri olsun istiyorum bence bende cok sey istemiyorum. ama yok, para olmayinca kimse yuzumuze bakmiyor 😂 hayir yani cirkin oldugumuda dusunmuyorum. neyse nasip, nerden cikarsa artik karsimiza, allahcc karsiniza hayirli bir kismet cikarsin insallah 🌹🌹🌹
01 Yorumla- +1 yıl
Bak ben bile sana bakmam...
165 çok sana.
150 kızlara mecbursun.
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kriterlerin o kadar da kötü değil bence, bende böyle birini istiyorum şu an da maddi durumum yok olması için çabalıyorum uğraşıyorum çalışıyorum inşAllah istediklerimi elde edeceğim maaşım gelirim olacak, aşk ile hiç aram olmadı benim bedensel yürüme engelliyim diye reddedildim hep ama umudumu kesmedim bir gün kaderimde ki insan gelecek Allahım bana o günü nasip edecek her zaman dua ediyorum çok şükür 🤲
Sende nasibini bulursun inşAllah, ama dikkat et erkeklerin bazısı çok değişik benim gibi düşünceli erkekler çok az bulunuyor kötülere denk gelme seni sevene evet de00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılHak ediyorsun elbette. Abarttığını sanma. Bunlar yüksek kriter de değil ayrıca. Gayet normal istediğin şeyler.
Erkekler tarafından mı hakarete uğruyorsun yoksa ailen çevren tarafından mı?
Bazen hak edersin böyle düşünürsün ama çevren tarafından yadırganırsın kendine yeterli değeri vermeyen kişiler tarafından.
Bilinçli olarak istiyor ama bilinçaltı boyutta hak ettiğine inanmıyor da olabilirsin. Bu yüzden de eleştiriliyor, değersizleştiriliyor, suçlanıyor, yargılanıyor olabilirsin. Bu da senin sürekli hayatına seni yargılayacak, eleştirecek insanları çekmeni sağlıyor olabilir.
Bu kadar beceriklisin sen kendi değerinin farkında mısın? Kendi değerinin farkında olmadığında insanlardan aldığın tüm tepkiler seni üzme potansiyeline sahiptir.
Ve seni takdir ediyorum.
Herşeyin en iyisini hak ettiğini düşündüğün için.
Güçlü taraflarını gördüğün ve bunları savunabildiğin için.
Kriterlerin olduğu için.
Farkını anladığın için.
Birçok kadın bunu yapmıyor. Birçok erkek de hayatındaki kadının kıymetini bilmiyor.19 Yorumla
Soran+1 yılAilem aksine hep beni iyi yerlere denk gördü. Ben de nerede çöp tipler var onlara baktım üzüldüm. Ama kendime yazık ettiğimi gördüm. Erkeklerin kızları küçük görerek değerini azalttığını fark ettim yaşım geçti ama aklım başıma yeni geldi.
- +1 yıl
Geç de olsa kendi değerini fark etmişsin. Bu da büyük bir başarı. Erkekler tarafından küçük görülmek dedin bunu ilk nerede yaşadın mesela? İçindeki duyguları ifade edip serbest bıraktığında zihnin değişir. Bunu söyleyince çok şaşırılıyor ama söylemem gerektiğini hissediyorum. Aslında çevrendeki herkesi kendi zihnimizde biz oluşturup inanıyoruz sonra neden bu insanlar bana böyle yapıyor diyip şikayet ediyoruz. Hoşumuza gitmeyen her durum iyileşmesi gereken bir yara aslında. Kendi değerimizi bildiğimizde bunun daha altındaki insanlar yok olur😃
Soran+1 yılEski sevgilimde gördüm. Bir çiçeği bile layık görmemişti anasının evinden hala çıkamamış ezik herifin tekiydi. Arabasıyla hava atan bir ezikti.
- +1 yıl
Kızgınsın sanırım ona
Soran+1 yılKızgın değilim artık seviyesi düşük bir insana sadece fazla değer vermiştim. Kızgınlık kalmadı. Ona da hak veriyorum. Ederinden fazla yüksek bir insanla karşılaştı ne yapacağını bilemedi. İte yaş mama versen yine kemik ister
- +1 yıl
Hmm kızgın olduğun kişi o değil aslında kendinsin. Sen kendine kızıyorsun aslında.
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Kendini affetmek bunu düşündün mü hiç? Yaşadıkların için kendini suçlamak sana da ağır gelmiyor mu?
Soran+1 yılŞu yorumlardaki herifi öldürtmemek için kendimi sıkıyorum
Erkeğe yapmadığını bırakmayan kadınlar el üstünde mi tutuluyor? ŞAKAA GİBİ :-))
KİM O EZİK BÜZÜK BETA MAYMUNLAR? onlar erkek değiller.. sen onları erkek sanıyorsun :-) Sorun O
Sen istediğin gibi daha çok kibirli daha ok NARSİST ve daha çok egolu olabilirsin
DAHA ÇOK KAYBEDERSİN ve SENDEN DAHA ÇOK UZAKLAŞIRLAR :-)
Sen hayal dünyasında yaşıyorsun ve ERKEKLERE SAYGIN YOK, SORUN BU NET OLARAK. Hiçbir erkek durup dururken normal bir kadına hakaret et-MEZ ! Kadınlar genelde bu siteye gelip sürekli aynı şeyi yapıyorlar hikayeleri kendi istedikleri gibi evirip çevirip anltıp erkeği durup dururken tuhaf kötü haksız hareketler yapan insanlar olarak tarif ediyorlar ve sende şu an aynısın :-) hep erkekler haksız zaten hep kadınlar haklı bu sitede.. hikayelerin başı YOK ortası YOK sonu VAR :-)Kendinsiyle çok fazla övünen Kibirli Egolu Narsist kadınlardan uzak durmak gerekiyor !
Sen gidip istediğini bulabilirsin seni tutan yok Rusya Moldava Ukrayna vs git bul.. a
ma onlar bu yukarıda saydığım ego kibir narsistlik şımarıklık prenseslik özelliklerini görünce senle evleneceklerini hiç sanmıyorum :-)
Onların kızları senden daha güzel ve daha mütevazi normal tavırlar sergiliyorlar benim uzaktan gördüğüm bu zamana kadar..00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Mükemmeliyeti bırakıp standartları beklentileri düşürürsen bulabilirsin bence. Yanlış anlama ama tecrübe ile konuşuyorum eski modelim söylediğin şeyleri bende yapıyorum evet bu bir artı. Fakat erkekler bizim gibi düzler. Çok beklenti aramazlar vaadetikleri vereceklerinden az olur. Bende senin gibi düşündüm evlenirken çok şey bekledim ve istediğin gibi gitmedi işler. Şimdi ise çevremdeki arkadaşlarımın eşine bakınca yine de iyi ki diyorum. Sadık evine bağlı evi döndürebiliyor bunlar daha önemliymiş. Tip zenginlik bunlar geçici iyi biri mi değer veriyor mu bunlara bak.
315 Yorumla- +1 yıl
Berus34 bunlar kendilerini Disneylandda yaşıyor sanan insanlar , sen gerçekleri görmüş bir kadınsın anladığım kadarıyla.. bunlar hayallerde yaşıyorlar prenses rüyları görüyorlar TAM KOMEDİLER :-)) 18 yaşındaki kız 30 yaşındak ELiT erkek arayan kadına akıl veriyor :-) Kemdi ötesi Komedi filmi :-))
bu insanlar Türkieyede yaşadıklarını unutmuş halkla milletle alakası olmayan , ülkenin ekonomik durumu farketmeyen bilmeyen ve EKMEK YOKSA PASTA var diyen tipler olsa gerek :-) Şaka gibiler.. Senin yazın oldukça makul mantıklı olgun ve kişilikli ! Bence birlikte olduğun erkek seni hem fizi olarak hemde düşüncelerindeki OLGUNLUKTAN dolayı sana bağlı olarak çok seviyordur. Kişisel göürşüm böyle :-)
ama bu arkadaşlara hayatta başarılar dilerim :-) Disneylanda gidip ELİT ERKEKLERi orada arasınlar :-)
Soran+1 yılModel olunca okumuş, eğitimli kişi olunmuyor. Sizin gibileri şişirenleri de iyi biliyoruz. Sıkıntı yok. Siz elinizdekilerle yetinmeye devam edin.
Soran+1 yılHayal gücünüz sadece o kadarına yeter.
- +1 yıl
Hmm :-) eşini seni neden seçtiği ve neden yüzük takıp DOĞRU seçim yaparak evlendiğini anlatan bir kapanış yazısıyla konuyu sonlandırdın.. Hayaller ve gerçekler.. TV diziler bu ülkeyi ve insanını bozmak için özel senaryolar seçilerek yapılıyor uzun bir zamandır. aklı olmayan kadınlar o dizileri izleyip hayal dünyasında yaşıyorlar.. TÜrkiye gerçeklerinden uzak kendilerini disneylandda sanıyorlar büyük sorunda bu. Erkeklerde isterler güzel zengin vs vs lüks yaşamlar ama bu ülkede Avrupa ve Amerikada çalışan insanlara verildiği gibi hakettikleri ücretler verilmiyor. Bunu sonucunda hırsızlar dolandırıcılar vurguncular devleti ülkeyi soyanlar zengin olurken düzgün iyi ahlaklı vs vs insanlar hep aşağı sınıfa doğru düşüyorlar özellikle şu son dönemlerde dahada arttı bu durum. Nerde zengin lüks yaşayan vs vs tip hepsi 3kğıtçı hırsız çalan soyan tipler.. Kadınlarada dizilerde bu erkekleri sevmelerini öğütler gibi senaryolar zengin lüks hayatlar gösteriliyor beyinler yıkanıyor bunu aklı olanlar göebiliyorlar.. neyse özel bu konu uzun ve derin anlat anlat bitmez..
Selamlar , iyi haftasonları
Soran+1 yıl@_Emre___ ahaha hala disneyland, Türk dizisi. Farkında mısınız izlediğiniz şeyleri ne kadar iyi ezber yapmışsınız ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz fakat unuttuğunuz bir şey var o da bunlar sadece sizin hayal dünyanız. Sizin standartlarınız düşükse ve sizi kimse beğenmiyorsa bu sizin suçunuz. Siz buradaki kızları evde çekirdek çıtlayıp pembe gibi tüküren kızlar sanıyorsunuz ama benim sayısız spor dalında ödüllerim var. Model nedir model? İyi bir fizik başarı mı oluyor. Sizin başarınızdan kastınız çıplak gezmekse onu herkes iyi yapıyor zaten. Asıl başarı kendi tırnaklarınla bir yere gelebilmek. İyi yerlerdeyim ki kendime denk insanları arıyorum. Kaliteli insana kaliteli insan düşer. Yeriniz konumunuz ne ise size de öyle insanlar düşüyor demek ki. Herkes hak ettiğini yaşar bu dünyada.
Vee sorumu daha fazla meşgul etmeyin. Gidin başka yerde takılın. İşsiz emekli tayfası.
Soran+1 yılGül gül. Ama kendi haline gül. Egoistsin ama boş ego. Çünkü fiziğinden başka bir özelliğin yok. Adı üstünde o da "eski" manken. Yakında o özelliğinde kalmayacak gençken herkes senin peşinde olunca yaşlanınca kimse senin yüzüne bakmayacak. Ama benim her daim etrafım hem başarılı kadınlar tarafından kutlanmak olacak hemde hayran bakışlarla erkekler olacak. Ama senin aksine ben hepsine şans vermeyeceğim.
Soran+1 yılVe gerçekten saçma sapan sohbetlerinizden sıkıldım. Küçük çocuklar gibi ego yarışı yapıyorsun diğeri de senin şakşakçı yalakan. Eminim beni görse aynısını bana da yapacak. Tek farkla benim yalakalar ile işim yok. Boş cümleleri kurmaktan vazgeçin ve sorumdan defolup gidin. "Disneyland" ve "ilgi budalası" kişilikler.
Soran+1 yılAhaha Disneyland ve günümüz dizileri bitti şimdi laf bulamayınca yeşilçam mı oldu. Çok eziksin. Seninle daha fazla muhatap olamayacağım. Seviyemde değilsin. Azcık seviyeme yüksel belki o zaman duyarım yukarıdan sesin belli olmuyorda. 😉 Yazıpta daha fazla parmaklarınızı yormayın. Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş. O hesap dediklerinizi ciddiye almayacağım. Babay canım
- +1 yıl
Berus34 , bu kızın senden öğreneceği çok şey var..
daha çok fırın etmek yemesi lazım :-) uzun uzun demlenmesi lazım.. çiğ çiğ konuşuyor.. itici !!!
Bir erkekle istediği olmadı diye tüm erkeklere hakaret etmek çocukça davranışlar..
Gider çabalar bakar ilgilenir ve sana bakan sei seven başkasını bulursun sorun çözülür bukadar basit ! her istediğin olacak diye bir şey yok bu dünyada. Her araba kullanmayı öğrenen F1 pilotumu oluyor? Her aktör aktrist olan hollywood film yıldızı mı oluyor? her yemek yapmayı öğrenen dünyanın en ünlü aşçısımı oluyor? HAYIR..
Buarada ben başka biryere yorum yazarken yazılar karışmış "18 yaşındaki kız 30 yaşındaki" ... sitede başka bir yorumda 18 yaşındaki kızda 30 yaşındaki kadına akıl veriyordu "erkeklere şöyle yap böyle yap".. ŞAKA gibi :-) kendisinden kaç yaş küçük liseli kızdan akıl alan kadınlar var bu sitede..
akıl mantık alır gibi değil ! ülke gerçekten tımarhaneye döndü.
Bunlar hep akılhastası arıza yalancı sallamacı ilişki uzmanı tiplerin takipçi toplamak için kadınlara yalan yanlış akıl vermeleri yüzünden oluyor.. gerçeklerden uzak hayal düşüncelerle erkeklere saygısızlıklar yapıp birde aşk sevgi bulacaklarını sanıyorlar :-) beyin yakan yanlış düşünceler bunlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kaliteli bir erkek istiyorsan kendinde iç dünyanı kaliteleştirmelisin. İlişkide bir kadın bir erkeğin sorunlarını çözmemeli, peşinden koşmamalı, para vermemeli ve alman hesabı saçmalığını yapmamalı en önemlisi anne rölüne bürünmemeli. Psikolojik olarak olgun olmayan ve güvensiz erkeklerle birlikte olursan seni sadece değersizleştirirler. Her şeyin en iyisine layık olman istemen gayet normal ve doğru, istediğinden daha azıyla yetinmemelisin bu yapılan en büyük hata. Senin istediklerin sana gelicektir sadece zaman vermelisin, bu zaman sırasında kendi iç dünyanı zenginleştir, temizle, kendi kalbini ve niyetlerini temiz tutmalısın. Kaliteli bir erkek zengin iç dünyası ister, derinlik ve kalite ister haliyle, sende boş olmamalısın bu yüzden bu zaman kendini geliştirmen için en iyi zaman. Her şeyin en güzeline ve en iyisine layıksın. Ve kesinlikle istediğinden daha azını kabul etmek gibi bir hata yapma, ne istediğini bil ve o sana gelecektir.
53 Yorumla
Soran+1 yılYaa yorumlar o kadar güzel ki çok mutlu oldum. Bazı zavallı kızların aksine siz hepiniz bana çok büyük moral oldunuz. Ben zannettim ki kızlar hep dalga geçer. Ama kadın dayanışması görmek beni çok mutlu etti ve hepinizi arkamda görmek beni desteklemniz beni mutlu etti ❤️çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSeni kaldıramayacak , içsel olarak güvensiz veya çocuk psikolojisindeki erkekler seni aksine ikna etmesin sakın. Asla inancını kaybetme en iyisini istiyorsan en iyisi olucak <3 Rica ederim <3
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🩷
İstemek sizin en doğal hakkınız ve özgürlüğünüz. Yalnız "hepsi bir arada" olanı bulmak bu çağda çok ama çok zor. Geçmişte maddi durumum iyi değilken, sevdiğim bir kadın vardı. Yazdıklarınız bana onu hatırlattı. Maddi durumum kötü değildi ama onun da çalışması gerekiyordu, o da çok becerikliydi. Ben aslında onun ayakları üzerinde durması için çabalıyordum. Birlikteliğimiz maddi durum hariç her konuda süperdi. Beklenmedik ve büyük bir mirasla ona sürpriz yapmaya hazırlanırken ayrıldı benden. Bir süre sonra kendi işi, evi, arabası olan ve uzunca bir süredir peşinde koşan biriyle evlendi. Cicim aylarından sonra şiddet görmeye başladı, ayrılmaya hazırlanırken de hamile kaldı, çocuğu oldu. Hala beni arıyor zaman zaman, mecburen sadece bir arkadaş gibi davranıyorum evli diye...
Bu arada, istediklerinizin karakterinize olumlu ya da olumsuz etkisi var mı, üzerinde sıkı bir şekilde düşünmenizi tavsiye ederim. Ne de olsa insanın en büyük düşmanı yine kendisi...
10 YorumlaBu senin kendine olan bakış açın erkekler seni nasıl görüyor asıl olay bu bide bu özellikler abartılacak kadar harika veya yeterli olmaz o yüzden de senin kriterlerinde öyle
Bu tip erkek istiyorum deyip o tipleri değil karşına çıkan tarzı erlelşere çekiliyorsundur bu da düşünce ve davranışlarındaki farkı gösterir
Bunun çözüm yolu:
1. Sana hitaP eden erkeklere ulaşmak için belirli şeyler yap (o ortama girmek olur, iş sosyal çevre gibi örneğin , veya görünüş ve uslup davranış hareketler iletişim becerileri sosyallik eq tarzı)
2. ben uğraşamam diyorsan karşına çıkanları daha iyi tabımak ve küçümsememek ve bununla yetinmek iyi olur senin için
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi milyonlarca kadın var. Bir erkeğe vadettiğin şeyler bulunmaz şeyler değil. Eşinin maddi durumunun iyi olmasıni bekliyorsan bu konuda da adil olmalısın. Sen zenginsen eşinin de zengin olmasını beklemek hakkındır.
721 Yorumla- +1 yıl
valla şahsen ben çok bencil duygusuz acımasız bi insanım her kadında o özellikler bulunmaz sadece rol yapar
- +1 yıl
Ben böyleyim diye bir şey yok. Ben sana böyleyim diye bir şey var. İnsan isterse çok güzel de davranabilir.
- +1 yıl
valla hiç alakası yok ben herkese böyleyim kimse için karakterimi değiştirmem herkes iyi olacak diye bişi yok sonuçta
- +1 yıl
Halinden memnunsan sorun yok. Seni alan düşünsün artık ben bunla ne halt edeceğim diye 😄
- +1 yıl
valla alan alıyor peşimde olan çok o konuda sıkıntı yok
- +1 yıl
Salı herif bizim hergün on tane koşanımız var biz senin gibi para ödeyip buluşmuyoruz jdkslslsls ezik. Ulaşamdığın kıza bok atma mal.
- +1 yıl
Sa lak
- +1 yıl
Erkeklerin soyu yakında kurur zaten kadınlar beğenmiyor
- +1 yıl
Umurumda değil sizin peşinizden koşan a b a z a sürüsü. Unutmayın. Talep arttıkça kalite düşer. Benim için Önemli olan kamunun sevdiği kadınla değil kalbimin sevdiği kadınla olmak.😉👍
- +1 yıl
Ayrıca dünyanın yarısı erkek yarısı kadın. Yani demek oluyor ki bu sizi isterse 500 kişi istesin. Nasibiniz sadece 1 tane. O yüzden sırf bacak aranızdaki 250 gramlık organa sahip olduğunuz için kendinizi nimetten saymayın.
- +1 yıl
Kes la ezik git köşede ağla
- +1 yıl
yoo ne alaka isterse 100 defa evlenir 100 defa sevgili bulur ama size anca 1 kişi bakar
- +1 yıl
sizde kendinizi bişi sanmayın yerinizi alan bir sürü eşya, robot var
- +1 yıl
Ben köşede ağlamıyorum lakin sizin kafadaki pamuk prensesler evlenince hep gözü yaşlı oluyor. Babanızın evinde şımartıldıgınız gibi olmuyor her şey. Elin adamı bakmıyor kara kaşına kara gözüne. Hanımlığın var mı insanlığın var mı ailene evlatlarına nasılsın... buna bakıyor erkekler. Kara kaşıyla kara gözüyle övünenler genelde başarısız oluyor aile hayatında. 40 kere koca değiştiriyor. Siz övünmeye devam 😄
- +1 yıl
Vatanını milletini de robotlar mı koruyor senin bakalım pamuk prenses?
- +1 yıl
vatanı korumak dediğiniz berbat hale getirmekse bomba bile sizden daha etkili bu konuda
- +1 yıl
1 kocayla da ömür geçmez zaten sıkıcı olur
- +1 yıl
önemli olan çeşitlilik
- +1 yıl
lâyık olduğunuz gibi
- +1 yıl
Aynen bir herifle hayat mı geçer ben bir ayda sıkıldım hepsinden. Kullan at.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine vay be sirf böyle karaktersiz kadınları güzel diye tercih ediyorlar.
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Yazdıklarında boy pos hariç kendimi gördüm.
Benden çok daha güzel süslü püslü kadınlar var mesela ama her şey bu değil.
Yıllarca çok dualar ettim hayalimdeki kocayı tarıf ettim, aşk için çok ağladım ve Rabbim nasip etti şükürler olsun.
Gerçekten bir şeye çok ama çok içten dua edip inanman gerekiyor ve SABIR çok önemli. Ben yıllardır bekledim çok acılar çektim hayatım çok zordu.
İnşaAllah ruheşini bulup mutlu olursunuz 🌺12 Yorumla
Soran+1 yılAyy çok teşekkür ederim Allah aranızı bozmasın tek yastıkta kocatsın Allah inş ❤️
- +1 yıl
Amin 💋
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat konusunda abartıyorsun gibi geldi, çünkü ben aklı başında biriyim, aklı başında kız isterim ve istedikleri saçma derecede olmadığı sürecede yaparım ama bir kadın maddi durumumun iyi olmasını kriter yaparsa direk uzaklaşırım ve asla öyle biriyle olmam istediği kadar düzgün olsun, çünkü ben bana bu yolda mezara kadar her konuda eşlik edecek birini istiyorum, günlerce aç parasız kalsakta, milyarlarla oynasakta beni bırakmayacak birini istiyorum artı olarak kadınlar arabası parası evi olan erkek ister ama kendileri sahip değiller
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sahibim. O yüzden istiyorum
- +1 yıl
Milyoner olsam ve partnerime sırılsıklam aşık olsam bile benim maddiyatı kriter yaparsa hemen soğur ve uzaklaşırım
+1 yılBakımsız erkeği kimse istemez madi gucderken şu an belki olmayan çok kişi var arabsi olan işinde gücünde biri mi yoksa daha mı lüks şimdi bunlar kiriter diyil istekde diyil para siz olmuyor evet ama para sevgiyi alamıyor sen diyisun parası olsun madi gücü olsun ama. beni sevmesin sen seni seven birini deyilde parası pulu olan biri ni istiyosun yanlış olan şey şu böyle birini bulursun ama. bu mutluluk vermez çünkü huzur yoktur sevgi yoktur sen parası madi gücü için evlenmisindir sevgiyi goremdeginde ayrılık başlar bu benim fikrim kadınlardaki bu madi güç takintisini anlmakta zorlaniyorum seni seven kişi zaten seni mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır neden bunu anlmakta zorlaniyosunuz
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda erkekler, çalışan kadın istiyor ki; aile maddi sıkıntı çekmesin. Şayet ben, asgari ücretin iki katı kadar kazanmadan evlenmem ve kadından da böyle gelir beklerim. Zaten maddi gücü yerinde olan kadınlar, mantık değil; aşk evliliği yaparlar. Hal böyle olunca evleneceğim kadının, benim kadar geliri yoksa ; bu elenme nedenidir.. Bu hedeflerim için şu an yaşadığım şehirde, memur olmaya çalışıyorum. 35 yaşıma kadar ölürüm olamasam bile, özel sektörde bu maaşı kazanırım diye umuyorum ; bakalım..
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi ama o özellikler türk erkeklerinde yok işte sen yabancılara bak daha iyi bunlardan bi halt olmaz kendi ırkını aşağılayan milletten ne bekliyon zaten. Hepsinin amacı kendine köle olan hizmet eden istediği kadar ezip sesini çıkaramayan kadın, milyonlarca örneği de televizyonda işte o sözde Ruslara bile neler yapıyorlar kimi eşini katlediyor kimi ikiz kızlarıyla eşini evini satıp sokakta bırakıyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni alacak kişinin; senden bir tık üstü ya da seninle aynı durumda olması gerekiyor.
En doğrusunu düşünüyorsun. Sonuçta herkes dengiyle bir şeyler yaşamalı/paylaşmalı.
Dengin olmayan kimseye yüz verme, eğer verisen ”Ulan böyle birisi bile bana baktıysa, ben herkesi tavlarım.” kafasına girer ve seni aldatır.13 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun bir erkek olarak hak verdiğin için. Zira hemcinsinslerin sorumda kuduruyor. Onlara göre hem olgun hem de adam olduğun belli. Erkeğin hasısın.
Cevap sahibi+1 yılTeveccühün için teşekkür ederim! Mantık çerçevesinde bakarsak, haklı olduğun ortada. Haksız diyemem!
Bizler de kriter belirliyoruz; güzel olsun, sarışın/esmer olsun, bizi sevsin, fazla açık giymesin vs... Herkesin kriterleri var ve ben kimseyi kriterinden ötürü suçlamam!
Hayalindeki kişiyle karşılaşman dileğiyle!..
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤍
Kadınların bazıları erkeklere çamur atmış ama şunu bilin istiyorum: Seven erkek için fiziksel ve maddi özelliklerin zerre kadar önemi yok. Öyle çok güzel olması falan gerekmiyor. Onu sadece s*kinin keyfini düşünen erkekler istiyor. Evlilik niyetiyle sana bakan biri sen şunu yapabiliyorsun, bunu becerebiliyorsun diye hiçbir beklentiye girmez. Ayrıca bu yazdıklarından sadece egonu tatmin edecek birini aradığını anladım. Lafa ben şöyleyim böyleyim diye başlaman bir yana erkekte aradığın özellikler bile sadece görünüş ve maddiyattan ibaret. Kriterlerini bu kadar düşük tutarak kendi değerini de düşürüyorsun. Sen kendini, sadece ev işlerine, tamirat işlerine ve varsa tabi güzelliğine bakarak seni seçecek erkeklerin muhatabı olmaya itiyorsun. Benimkisi bir uyarıdan ibaret ama isteklerini gözden geçirmen senin geleceğin için daha iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunda abartılı bir şey yok. Herkes eli yüzü düzgün birini ister. Maddi açıdan rahat olmak ister. Ben tersini söyleyini görmedim. Bazılarının abarttığını görüyorum ama onlara da yorum yapmak bana düşmez. Şu senin yazdıklarınsa gayet normal bence.
18 Yorumla
Soran+1 yılBirde neymiş karaktere hiç bakmazmışız. Affedersin de ben evlenince onun karakterini mi yemeğe katıp yiyeceğim. Aç mı kalayım ileride hele de bu ekonomide. Kızılcık şerbeti dizisinde nursema umutun maddi durumunu umursamadı. Ne oldu en sonunda yine o kız yıprandı. Kuzenim de öyle. Evlendiği adamın parasını pulunu umursamadı. Düğün bile yapmadı. Gelinlik bile alamadı kardeşinin gelinliğini giydi. Noldu hani seviyorlardı hani karakteri iyiydi. Hem dayak yedi hemde ilaç kullanıyormuş. Çocukta yapmadı. Kız senelerce çalışmak zorunda kaldı. Aşk karın doyurmaz ister paragöz desinler ister hakaret. Ben ne görürsem duyarsam neye şahit olursam onu bilirim.
- +1 yıl
Senin kafanı s*kym ben karakteri önemsizmis
Soran+1 yıl@okanerdogan09e bende seni *
Soran+1 yılS*leyim. Sg sorumdan.
- +1 yıl
Kes lan sen ör*pu fiyatin kaç
Soran+1 yıl@okanerdogan09e ahaha seni polise vermek zevk meselesi oldu artık. Ekran görüntüsü aldım. Mahkemede görüşürüz. Senden aldığım hakaret paraları ile köpeklere bağış yapacağım
Soran+1 yılLütfen hakaret etmeye devam ette köpekleri biraz daha doyurayım
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler kriterlerini dile getirince sorun yok ama biz dile getirince sorun, öyle mi? abartmiyorsun tabi ki. kendini değerini bildikten sonra dilediğin gibi birini istemen normal. hakarete uğraman normal değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak
+1 yılHerkes iyiyi güzeli arar hayatı boyunca bu yanlışta değil doğru düşünüyorsun. Ama herşeyi bu kadar kendi başına yapmak ne kadar iyi onu bilmiyorum, bence biraz zaman gerekli sana eminim karışına seni hak eden biri çıkacak. Belki de çıkıyor sen görmüyorsun dur
10 Yorumla
+1 yılBen de böyleyim ve ben de asla kriterlerime uygun erkek bulamadım milyon tane yabancı dahil çıktım. Çevremde çoğu kız da aynı şekilde güzel bakımlı eğitimli paralı ama bulamıyoruz hep bizden düşük erkekler. Ben de ondan yalnızım. Ben de evlenmek istiyorum ama benle evlenmek isteyen erkeklerin bana verebileceği hiçbir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim maddi gücü iyi yakışıklı hatta boylu boslu çok aileci olmayacak ama iyi bir eş ve iyi bir baba olacak olan kültürlü ve (nasip kısmet bu işler ama) erkek kardeşi olan kız kardeşi olmayan (görümce derdi olmayan) birisini hep düşleniş ve istemişimdir çünkü bende her şeyin en iyisini hak ediyorum parasız ve aileci erkekten hayır gelmez seni süründürür veya başka bir kadın görünce yırtık do... nunu satar o kadın için para bulur gayet haklısın başkalaşma daima böyle kal.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Bahsettiğin gibi beni aşağılayacak kadına günahımı bile vermem. Beklentiler olabilir ama o beklentilerin gerçeklik oranı önemlidir. Bu ülkenin %10 luk bir dilimi zengin yakışıklılık dediğin algı da yine genele bakarsak nadir görülen bir durum. Senin gibi istekleri olan yüzbinlerce kadın var, arz talep dengesi gibi düşün. Talebi karşılayacak yeterli miktarda arz yok o sebeple realist bir talep olmuyor ve belli bir yaştan sonra kriterleri düşürüp yine daha gerçekçi bir ilişki kurmak zorunda kalıyor bir çok erkek ya da kadın.
10 Yorumla
+1 yılBaşarılı ve kendinden emin kadinalr sevilmiyor. Zeki kadın sevmiyor erkekler... elinde istediğini yaptirabilecek kişileri seviyorlar fikrim..
24 Yorumla
Soran+1 yılYüzde yüz katılıyorum. Buna bu sorudan sonra emin oldum
- +1 yıl
O sebep. Arama fikrim. Zaten ne yaparsan yap. İstediğini bulamayacaksın. Ve mutsuz olacaksın. Eminim karşına istediğin gibi biri çıkacaktır. Kendinden ödün verme yeter. Fikrim..
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim🥰
Valla gülüm erkeklerin %80'i güzel olsun yeter kafasındaysa, sende paralı adamı istemeye hakkın var haha 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha aynen 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de ekonomi kötü, bunu biliyoruz ve daha da kötüye gidiyor, iyi standart istiyorsanız, yabancı dilinizde varsa, yabancı bir adam bulup, evlenebilirsiniz, ben şahsen bunu mantıklı buluyorum, ekonomik sorunlar yüzünden kavgalar boşanmalar, her gün neler görüyoruz, bende bekarım bende yabancı bir kadın arıyorum, en kötü ihtimal şöyle düşünün, sizin çocuğunuz Avrupa ya da başka bir yer olsun oranın vatandaşı olsa, 2. Sınıf muamelesi görmeyecek bu türk demeyecekler.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Aza kanaat eden kadın değersiz oluyor bu zamanda. İstemek hakkın. Çulsuz bir adamla da evlilik olmaz hayat pahalı, geçinmek zor. Yine de karaktere de bak. derim. Zengin olup şerefsiz de olmasın tabi..
30 YorumlaOha bu ben xjsjd
Erkekler boyle kadinlara her turlu pislik yaparlar cunku yuksek standart arzulayan kadin istemezler13 Yorumla
Soran+1 yılAynen gördüğün gibi yorumlarda nasıl ağlıyorlar
Soran+1 yılAynen 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. genel olarak insanların kalitesi düşük. bunu belirtmek gerek. yoksa senin isteklerin gayet normal şeyler.
15 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak bu yorumu yapabiliyorsan gerçekten adamsın
- +1 yıl
şunu söyleyebilirim, ülkede çok fazla yanlış örnek var. iyi örnek olacak insanlar da zaten kendilerine değer verilmediğini gördüğü için ülkeden uzaklaşıyorlar. haliyle burada yalnızca kelekler kalıyor. kelekten kastımda şey, karpuzun iyi olmayanı gibi düşün :D piyasa bunların oluyor. adam işte bekçi, ama maaşı atıyorum 45k. adam tr'de en ulaşılmaz konumda sanıyor kendini halbuki belki ilkokul mezunu yani. sonradan liseye mi çektiler ne. adamın biri var altında bmw'si var diye kral muamelesi görüyor tüm kızları topluyor. bak ben yazılım mühendisiyim. sürekli yabancılarla tanışıyorum farklı ülkelere çalıştım ettim. diksiyonum düzgün. eğitimli biri olduğum belli. yamuk bir hareketim ya da işte o tarz bir şey olmadı hiçbir zaman. kötü huyum yok sigaradır alkoldür vs. her gün kendime kişisel yatırımlarımı yaparım. spor da yaparım. ama gel gör ki kimseden saygı görmüyorum sırf memur değilim diye :D
- +1 yıl
prestiji yok türkiyede. halbuki memurdan fazla kazanıyorum. yani saygının ölçütü doğruluk değil demek istediğim o. paran varsa ya da memursan, ya da parayı nasıl elde ettiğinin de bir önemi yok. çalıp çırpsan da kadınlar okeyler. bak ben kaç tane kadından red yedim anlatamam. belki yüz farklı kadından red yedim yani. benim gibi doğru düzgün bir insanı istemiyorlar. ama konu evlilikse istiyorlar :D onda da yaşları 30'a yaklaşınca. 30'dan önce o da yok :D yani kadınlardaki beklenti bu şekilde, erkekler de ona göre oluyorlar. bir diğer durum ise şu: erkeklerin normal diyebileceğin skalası öyle düştü ki, kadınların talepleri de aslında normal olarak onu kabul ettikleri için ben gibiler sıradışı oluyor yani. neyse günün sonunda benim de bir kız arkadaşım var artık :D o da benim gibi ineklemeyi seven biri :D kaç tane hukukçudan red yedim ya da ilgisizlik gördüm, öğretmenlerden aynı şekilde, anladım ki kadınlar 30'a gelene kadar laylaylom takılma peşinde. 30'dan sonra da "olmuş erkek" peşinde. olabilecekte değil bak. direkt olmuşun peşinde koşuyorlar. evli olsa bile :D ama bulamıyorsalar da, normalde evet demeyecekleri kişilere mecburiyetten evet diyorlar. elde bu var diyerek :D yoksa kimseyi kötülemek etmek gibi bir huyum yok. gördüğüm neyse onu söylüyorum
Soran+1 yılYok gerçekten tam aradığım gibisin. Saygınlığın para ile olmadığını bilen bir insansın.
- +1 yıl
kabul etsekte etmesekte, insan doğası gereği işbirlikçi bir varlıktır. ait olduğu toplumda edindiği yer kadar saygı görür. bu da genellikle mesleğiyle sözünün taşıdığı önemle belli olur. ama artık bunlar kavram karmaşasına uğramış şeyler. mesela ben kendimi bir hayvandan ayırt edebilirim. ama hayvandan ayırt edemediğim çok fazla insan da var. insan olmak varken, bir insan neden hayvandan daha aşağı olmayı tercih eder? hayvandan daha aşağı diyorum çünkü hayvanın bir aklı yok. yani bu dünyaya geldiysen, yemek içmek s*çmak dışında bir vasfın da olmalı. bizi biz yapan insan yapan şeyler var. yani bu şöyle bir şey, namaz kılmanın iyilik yapmaktan daha önemli olduğu bir din anlayışı gibi, para kazanmanın nasıl kazandığından daha önemli olması gibi, bir şeyi bilip bilmemesinden değil dayatabildiği için daha kıymetli olması gibi bişey. her şey karışmış ve toplum yozlaşmış bir durumda. insanlar etraflarında iyi birilerini görmüyor. kabul etseler de etmeseler de kaç yaşında insanlar bile birilerini örnek alıyor. örnek aldıkları kişilerin seviyesi yerlerde olursa, oradan çıkacak olan tek şey daha da kötüleri olacak. e şimdi sen niye bulamıyorsun? çünkü bir erkek yakışıklıysa genelde evet bakımlı olsa da genelde her şey onun ayağına gelmesine alıştığı için o bir şeylerin peşinden koşma hırsıyla hareket etmez. dolayısıyla bir erkeğin yakışıklı olması ve zengin olması eğer baba parası yemiyorsa pekte mümkün bir şey değil :D yakışıklıysa zaten bakımlıdır hani o yüzden o şartı baştan eliyorum. basit bir şey istiyorsun bir yandan da imkansız bir şey istiyorsun :D
- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılmaddi gücüm yerinde, bakımlı ve iyi sayılırım tipten. eş seçiminde senin gibisini seçebilmek güzel olurdu. tüm aradığım özellikler var
14 Yorumla
Soran+1 yılKarşına çıksam beğenmezsin. Bahane bulursunuz bu sefer
- +1 yıl
muhtemelen bu kız bana bakmaz derim boy pos yerinde ve güzelsen
Soran+1 yılEvliymişsin...
- +1 yıl
Evet bunu saklamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla madem böylesin yabancı erkek bulsana, bunlara yaranamazsın. Bunlar rusla musla bozmuş kafayı ama bir kadın yabancı erkek muhabbeti yapsa hemen it*n g*tüne sokup çıkarıyor kadınları. Aşağıla, küfret, hakaret et sonra Türk kadını berbat de, sen iyi davranıyor musun ki kadına, kadın da sana iyi davransın?
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun kız sana konuş kim tutar seni aynen de dediğin gibi. Ama bende onları yerin dibine soktum çıkardım soktum çıkardım yorumlarda
+1 yılBak ben güzel bir kadın değilim ama kültürlü donanımlı tahsilli bir insanım.
Bu ülkede en çirkin erkek en fakir erkek bile güzel kadın istiyorsa bende seçici olmam gerektiğini düşünüyorum.
Eğitimsiz cahil giyinmeyi bilmeyen bakımsız erkekte istemiyorum.
Her ne kadar güzel kadın olmasamda bakımlı bir kadınım.
Karşımdaki Erkek benim gibi belki çirkin olabilir ama asla en azından ortalama üstü geliri ve tahsilli olsun.
Ama maalesef güzel olamadigim için çirkin ama iyi gelirli erkek dahi bulamiyorum.
En çirkin bakimsiz fakir erkek bile bir şekilde ağzı laf yapıyorsa kalbi iyiyse güzel kadını kapıyor.
Ama çirkin kadın maalesef dostum...
Ama ben yinede seciciyim hatta ömür boyu evlenmemeyi sevgilimin olmamasını bile tercih ederim.
Çirkinim diye kriterime uymayan erkek istemem.
Çünkü çirkin erkeklerde öyle düşünüyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Hayır, abartmıyorsunuz. Herkesin kendi standartları ve beklentileri vardır ve bunlar kişisel tercihlerdir. Ancak, başkalarının bunları anlamakta zorlanması veya eleştirel yaklaşması sıkıntı yaratabilir. Kendi standartlarınızı korumak ve saygılı bir şekilde ifade etmek önemlidir. Başkalarının size saygı göstermesini sağlamak için belki de daha anlayışlı bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz.
00 YorumlaBak bacım, tam güzelsin bilmiyorum görmedim herkes kendin'e göre güzel, yaptığın şey seçici davranmak seçici yaparsan ev'de kalırsın bu 1,2 inci'ise her şeyin en iyisini hakkediyorum demiş'sin bunu biz bilemeyiz rabbim bilir, bir erkeğin kulaklarını sevmeyen'de ne bilim, seçicilik acayip saçmalık.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bunları istemek senin hakkın buna birsey diyemem. Ama kriterler çok maddi şeyler. Aynı zamanda karakterlisini de bulmalısın. Maddi imkanı yüksek olan kişiler var ama sana sadık olacağına emin olmalısın. Biliyorsun ki senin istediğin kriterlere sahip olan erkeğı birçok kız istiyor. Ona sahip olmak için evli olup olmadıklarına bakmıyorlar bile. Sana tavsiyem tek kriterlerin maddi olmasın. Umarım kendine uygun birisini bulursun.
00 Yorumla
+1 yılElimden her iş geliyor demişsin de temizlik yemek vs bunları çoğu kadın yapıyor zaten. Bi erkek olarak yakışıklı ve zengin olsam bakımlı, karakteri yerinde, kültürlü, zeki ve hayırlı bi eş tercih ederdim yemek yapmayı biliyor diye birini istemezdim 😀 Çoğu kadın yakışıklı bakımlı ve zengin bi erkeği arzular zaten. Senin gibilerden çok var hatta senin gibiler yakışıklılık, karakter olmasa da sırf para için evlenir en nefret ettiğim sevmediğim insan türü. Mutluluğu para da zannediyorsunuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Soru ego, detay doğru.
tamir işi yapan kadinlar +111 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏼
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunlar normal seyler yorumdakı erkoların hicbiri bahsettigin özellikte olmadıgı ıcın kudurmuslardır
21 Yorumla
Soran+1 yılAy evet hele bazılarına çok güldüm.
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAma bu kavramlar göreceli.
Kimse istekle dalga geçmemeli.
Ama işte ya makası biraz daraltmak gerekiyor ya da şans vermek falan...12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aynı dertten muzdaribiz sonuçta :)
Canım sen bu dediklerinin tam tersini yapmalısın. Erkekler bakımlı kadın ister o Okey ama herşeyi yapabilen bir kadın istemezler erkekler kendinden iyi birini istemez mucadeler etmek isterler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılYahu kadın zaten çoğu erkeğin kriterini karşılıyor, kendisi kriter söyledi diye mi suç oldu? Kalkıp da 100 kiloluk kıllı herifler gibi manken kız istiyorum falan da demiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyebilirsin kriterlerin olabilir bunun yüzünden hakaret eden insanların köküne kibrit atıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılAdaammm❤️🔥
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Maddi gücü olmayan, bakımlı ve yakışıklı olmayan erkekler kıskanıp seni suçluyorlar. Victom blaming. Bu kadar basit. Bunu göremiyor musun?
20 Yorumla
+1 yılher insanın kriterleri vardır ama bir kısmı kriterlerine uygun insanları bulamayınca sonradan vazgeçiyorlar umarım her şey gönlünce olur
10 YorumlaHayatında 1 kere evleneceksin tabi ki kriterlerin olacak o kişiyle belki ömür geçecek çok normal kriterlern olması
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabancı biriyle evlenmen kimsenin umrunda da olmaz bunu bil bir kere
Herkes herşeyin en iyisini hak eder elbet sende öyle ama hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef
Her kadın erkek güzel bir evlilik ister mutlu olmak ister seveni üzenlerin dünyası bu dünya
Sen seversin değer verirsin elinden gelenin en iyisini yaparsın ama sonuç hüsran olur10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Uç nokta istek aradım sorunda. Ama bulamadım. Beklentilerin normal20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Erkeğin en fazla ne gibi özellikleri var ki her şeyi kadından bekleyip birde bizim isteklerimizi aşağılıyorlar."
Kilit cümle buydu. Sen kedi al kedi besle, bu kafayla da erkeklerin zamanını asla calma 👍
25 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven kadın kalmadı hepsi menfaat düşkünü kendilerini dünya güzeli manken sanıyorlar ben sade biriyim yeri gelir bisikletle gezerim kadınlar hava atma peşinde benim şahsi arabamla bile story cekip kız arkadaşlarına hava atıyor şutladim anasina bak kizini al diye boşa dememişler anası babası gecekinduda yaşar hanimefendi villa ister
Soran+1 yıl@Murattt000 insanları yaşadığı yer ile küçümseyen zavallılarsınız. Ama kimlerle takıldığın da belli. Hayatımda hiç gecekonduda yaşamadım ama yaşayan insanları aşağılayacak kadar küçüksünüz. Yazık. Birde insanlık dersi verirsin. Daha da acıdım haline
- +1 yıl
Ben size demedim özür dilerim uygulama karıştı genel konuştum çok çok özür dilerim
- +1 yıl
Genel ilişkiler anlamında konuştum kimse kimseyi beğenmiyor diye birde sizin sayfanizda oldugumdan habersizim çok özür dilerim gerçekten şahsiniza soylemedim lütfen özür diliyorum 🎄
- +1 yıl
Yorumumu silemiyoruda ama en azından özürumu kabul edin biz erkekler sadece bizi biz olduğumuz için seven kadınlar arıyoruz belki bu yüzden biraz çıkıştim size haddimi astiysam özür dilerim
Bende bulamıyorum ama sen şimdi işin içine maddi güç falan dersen ileride işler boka sarar sen demek ki erkeği maddi gücünden dolayı istiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi güç olmasa da olur. Çalışkan bir erkek her türlü evini geçindirir istese.
+1 yılHakediyorsan istemek hakkındır. Umarım aradığın erkeği bulursun güzellik
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🤍
Seni anlamayacak insanların yanında düşüncelerini belirtmeyebilirsin mesela
10 Yorumla
+1 yılHerkesin bir kriteri isteği vardır illaki kimsede bunu yargılayamaz benim için okumuş okumamış hiç önemli değil yeterki insan olsun sevmeyi sevdirmeyi bilsin
10 Yorumla
+1 yılOlması gerekensin diğerleri gereksiz boşkoy
10 Yorumla
+1 yılKuzu hata kriterlerini soylemende sadece. Karşındakine bakarsın kriterlerini karşılıyor mu ona göre konuşursun ya da konusmazsin oldu bitti 🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılEşitlik güzeldir ama istemekle olacak bir şey değil. İstediğin gibi birini bulursan bulursun ya da o seni bulur. İstiyorum, böyle olması lazım gibi bir tavırla bunu niye sordun ben onu anlamadım.
00 YorumlaGel birlikte tamir işlerinide yapalım olur mu sana fayans yapmayı duvar örmeyi duvar kağıdı yapmayı da öğretirim 🫠😉
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur 😂😂
Soran+1 yılİhtiyacım yok zaten. Olur
Kadın yorumları çok değişik ya🤣 yani bütün kadınların tek derdi para olmuş, herkesinki altından galiba bizimkiler bakırdan🤣🤣 önce bir kalitenizi artırında sonra laf söyleyin millete, onuda yaparım bunuda yaparım zengini gelsin beni alsın... hele bi yorum çok iyi; zengin, boylu poslu, aileci olmasın ama iyi bir baba olsun, aileye kıymet vermeyen insanın sana ne kıymet vermesini bekliyosun bi düşün diyeceğim ama kafa o kadar çalışıyo işte; bizde neler istiyoruz ama hayaller hayatlar🤣
09 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır siz istediniz biz isteyince mi delirdiniz. BİR KADININ İSTEKLERİ SİZE ÇOK MU İSTEDİ SİZİN Kİ ALTINDAN MI DA KADINDAN BEKLİYORSUNUZ YILLARCA HER ŞEYİ. YOK TEMİZLİK YAPSIN YOK YEMEĞİM ÖNÜME GELSİN TEMİZLİĞİNE DİKKAT ETSİN EVİ TEMİZ TUTSUN BAKIMLI OLSUN. SİZ HER HALTI İSTERKEN İYİYDİ AMA. KADININ GÖZÜ AÇILINCA KORKUDAN NASIL TEPKİ VERECEĞİNİZİ ŞAŞIRDINIZ. SİZİN ÖZELLİĞİNİZ NE DE BİZ KADINLARA DİL UZATIP BOŞ KONUŞUYORSUNUZ
Soran+1 yılBİR KADIN KOLTUĞUNUN ALTINI ALMAYINCA AMAN NE PİS KOLLARI KILLI OLUNCA ORMAN GİBİ DİYORSUNUZ HER ŞEYİ KADINDAN BEKLİYORSUNUZ SİZDE O ZAMAN FULL YÜZÜNÜZ DAHİL LAZERE GİDİN, AĞDA YAPIN AMA YOOOOK SİZ ERKEKSİNİZ YA. ANALARINIZ BABALARINIZ SİZİ ERKEK DİYE YILLARCA POHPOHLADI YA BİZ KIZLAR AŞAĞILAYINCA ZORUNUZA GİTTİ DİMİ. ERKEKLİĞİNİZE LAF GELMESİ DOKUNDU. AMA SİZİN SADECE PİPİDEN BAŞKA BİR ÖZELLİĞİNİZ YOK. ONU DA ANLI ŞANLI DÜĞÜNLE KUTLUYORSUNUZ DÜNYANIN YÜZ KARASINIZ. YOBAZSINIZ. BATI İLERİ GİDERKEN SİZ GERİYE GİDİYORSUNUZ
Soran+1 yılBU ÜLKEDEKİ ÇOĞU ERKEKTEN BİR HALT OLMAYACAĞINI ŞU SORUMLA GÖRMÜŞ OLDUM. ÇOK ŞÜKÜR. SİZ HİÇBİR ŞEYE LAYIK DEĞİLSİNİZ
- +1 yıl
Birincisi tabiri caizse bu şekilde çığırman bile kaliteni belli ediyor çünkü ben gayet sakin bir şekilde düşüncelerimi dile getirdim ama sanırım burada tek deliren şu an sensin🤣
İkincisi, yıllarca bu ülkenin erkeğini abaza diye nitelendirip ki abazalık bir ırktır bu arada bu laf ayrıca sizin takmış olduğu saçma bir tabirdir; sürekli olarak daha iyisini aradınız, seven erkeği tükettiniz, parasını ezdiniz, aldattınız, adamların hayatını kararttınız, şimdi dönüp ben çokmu şey istiyorum diyosunuz. Zaten her erkekten alacağınızı aldınız dahasınıda istiyosunuz ama asıl erkekler gözünü açmış şükürki ve burada bu şekilde düşünen kızları darlamış delirtmiş hepsi buraya kusmuş😄 sizin gibiler hiçbir iyiliğe layık değil, siz aramaya devam edin ve ararken yok olup gidin lütfen:) yabancı erkek olduğunda çöpçü olsa kollarına atlarsınız, vatandaşlık olsun burdan beni götürsün diye, burdaki mühendisi, doktoru adam yerine koymayan sizin gibi yaşam formları😉
Soran+1 yıl1. Ben kimseyi aldatmadım, gezmedim. Kendini namusluyum, karakterliyim ve kızlar iyi lere bakmıyor diyenleri de tanıdım tüm erkeklerden beş beter çıktı.
2. Aldatılan, ihanete uğrayan hep ben oldum. Aksine beni yaralayan sizin iyi dedikleriniz oldu.
Soran+1 yılSiz hiçbir iyiliğe layık değilsiniz asıl. Rus kızları ile mutluluklar. Ezikler
- +1 yıl
Sanada yabancı amelelerle mutluluklar, varandaşlık alacağım diye her dediklerine ok diyip geçersiniz ve burada sanırım asıl ezik siz oluyorsunuz ama neyse bu saçma tartışmaya girmeyeceğim bile. Bu arada rus kadınları en azından kıymet biliyor sizin gibi erkeği ezmeye çalışmıyor, keşke bir parça onlara çeksenizde insan olsanız😉
Soran+1 yıl
Türk kadınları gözünü açtı nasıl olsa yeni hedefiniz onlar 🤣🤣- +1 yıl
Aksine türk kadını henüz gözünü açamadığı için bu sitede saçma span sorular soruluyor, hepiniz değil ama hala büyük çoğunluğunuz feminen takılmaya çalışan ama aynı zamanda el altından zengin erkek olursa hayatımı kurtarırım susarım diye düşünen modeller. İşinize gelince kadın erkek eşit, işinize gelince kadın üstün. Hayat size endeksli değil, her şey sizin istediğiniz gibi olmaz, önce ne istediğinizden emin olun ve bunu açıkca söyleyebilin bi cesaretiniz olsun, o beğenmediğiniz rus kadınları çok netler sizin gibi insanları gride bırakmıyolar... aynı anda 3 flirt seçip aralarından en beğendiğini seçmiyorlar et pazarı gibi. Önce kafa yapınızı bi değiştirin sonra karşı cinsle konuşun...
+1 yılIstediğin şeyleri senin mevcut imkanların ve durumun ile kıyaslıyorlardır ondan o söylemleri alıyorsun
10 Yorumla
+1 yılKriterlerini kimseyle paylaşmak zorunda değilsin kimse başkasının kendisinden daha iyi konumda olmasını istemez o yüzden layık da görmezler. Sen kendini layık görüyorsan içinde tut ve ona göre yaşa ona uygun kişileri hayatına al.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek sana yeterli hayat koşulları sağlıyor ise ve kendine özenen saygılı birisi ise ki zor bulursun onu biraz ben kendimide senin gibi tanımlarım mesala işim var param var sporumu yapıyorum sigara alkol yok ama ne kadar iyi olursan ol aradığın kişiyi kolay kolay bulamayacaksın bulsan bile seni istemeyebilir sonuçta aşk işleri birisine bakınca bundan olur demekle yürüyemiyor mâlesef umarım bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🤍
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin kriterleri var bu gayet normal, abartmıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten alımlı olsaydın zaten fark edilirdin. Erkekler e çektirmediğini bırakmamak ile alakası yok bu işin.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini hak ediyorum diyorsun ya burada bir ayağına sıkma sesi geliyor. Kriterlerinden bahsetmiyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat