+1 yılKadın erkek farketmeksizin
Kişisel temizliğine özen göstermeyenle
Çok önemli durum olmadıkça herhangi bişeyi sürekli erteleyen insanla
Düzenli tertipli olmayanla
Maddi olarak bazen durumların müsait olmadığını bildiği halde anlayış göstermekte elinden geleni yapmak istemeyenle
Aile değerlerine saygı göstermeyip bu konuda saygısız anlayışsız olanla
Laubali cıvık hareketler sergileyenle220 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun kardeşim ama kişisel temizliğinde bir insan düzen göstersin baksın yani olmaz eski çağda yaşamıyoruz
- +1 yıl
Oooo neler var neler insanların süslü püslü giyinmesine aldanmayacaksın bu devirde. Hele bi tanesine rastladım mikrop kokusu ile hayvanı bayıltır kapalı alanda ıyykkk
- +1 yıl
Ne kokuyodu kardeşim yemin ederim sesli güldüm doğru diyosun var onlardan ne kokuyodu bu kişi 😂
- +1 yıl
Sen gülüyorsun ama o kokunun hayali bile burnuma gelince gözlerim kıpkırmızı oluyor istifra etmemek için öksürürken 😂
- +1 yıl
Kardeşim ondan uzak dur ozaman fosettik çukurundami geziniyordu misal giyinis tarzı nasıldı 😂
- +1 yıl
Arabanın baskı balatası gibimi kokuyodu lastik yanigi gibi 😂
- +1 yıl
Foseptik dersin adı belli oluş sebebi belli bu insan öyle olması çok koyuyor ya valla birde sevgilim var demezmi ben öldüm bittim 😂😂
- +1 yıl
Ciddimi peki o nasıl kokuyorki 😂😂
- +1 yıl
Foseptikten daha beter kat kat ıykkk 😂😂
- +1 yıl
Hahahah valla kardeşim inşallah sana temiz gelir birgün 😂
- +1 yıl
Benim şanssızlığıma yok gelmez 😂😂
- +1 yıl
Gelir gelir sana demekki hep pisler gelmiş 😂
- +1 yıl
İnşaallah 🙏
- +1 yıl
Askersin sanırım kardeşim cansın dikkat et kendine
- +1 yıl
Eksik olma kral varlığınız yeter 🙏
- +1 yıl
Saol kardeşim sizin varlığınız olmasa ülke var olmaz ☺️
- +1 yıl
En layık şekilde yapmaya çalışıyoruz hamdolsun 🙏
- +1 yıl
Allah sizi korusun kardeşim birde güzel sana kokmayan birisini nasip etsin 😂
- +1 yıl
Amin 🙏
- +1 yıl
☺️
En İyi Cevaplar
- Her şeyi en iyi ben bilirim kafasında olanlarla,
- Sürekli dedikodu peşinde olanlarla,
- Biri hakkında bir şey duyunca gerçekliğini sorgulamadan her şeye inananlarla,
- Ruh hastası gibi takıntılı olanlarla,
- Aşırı fanatiklik (siyaset, futbol falan) kafası yaşayanlarla,
- Yılışık ve samimiyetsiz tiplerle,
- Sürekli birilerine yaranma peşinde olanlarla,
vs vs. daha baya sayarım:))
15 Yorumla- +1 yıl
Maşallah kardeşim sen bayağı dolmussun 😂 say bence daha bunlar gerçekten olan şeyler ve bunlardan çok var napcaz ☺️
- +1 yıl
İnşallah kardeşim bizim meslekte zor oluyor durmak istesen bile inşallah durmaya çalışalım 😂
- +1 yıl
Fitness hocasiyim kardeşim senin
+1 yılBencil,
samimi olmayan,
hak ve hukuk bilmeyen,
anne babasina, devletine, buyuklerine, kucuklerine, dogaya, hayvana saygisi olmayan,
kendi isi ile degil milletin ne yaptigi ile ilgilenen
Baskasinin mutluluguna uzulen, uzuntusune sevinen.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylemişsin üstüne basarım bunların ☺️
Son iki seneye kadar kimseyle geçinemeyen huysuzuz tekiydim.. Son iki senedir ne oldu bilmiyorum etrafım insanlarla çevrelendi ve herkesle muazzam anlaşıyorum mükemmel bir ortamım var 🤷♀️
18 Yorumla- +1 yıl
Neden peki öyleydin son iki sene çıkar ilişkisi olmasın peki sonrası
- +1 yıl
Ben kimse için degismem mesela sen genede güzel değiştim. diyosun insanlar beni neysem öyle sevmesini isterimkide oylede oluyor güler yüzlü birisin sen zaten insanların negatif enerjisini alırsın
- +1 yıl
Doğru kimse mükemmel değildir mükemmellik tek şeye mahsustur düşünce tarzin güzel ve gayet mantıklı konusuyosun ki senin sorduğun sorularlada belki oluyor cevaplıyorum gördükçe
- +1 yıl
Rica ederim akıllı insanları severim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalaka, yılışık, samimiyetsiz ve suratsız insanlarla geçinemem...
15 Yorumla- +1 yıl
Sen benim kafadasin biliyosun onlara bende sinir olurum napcaz bunları peki
- +1 yıl
Başarılar dileyip yolumuza bakıcaz...
- +1 yıl
Diliyoruz oylelerine zaten ama insan dedin güler yuzlu olcak yeri geldinde sert bakcak ama gülecek yani ☺️ keyfin nasıl hemşehrim
- +1 yıl
Keyfim paşada yok...😄
- +1 yıl
Yani sen zaten pasadan değerlisin çay kesin var ozaman geçen bir soruda birisi poğaça çay koymuş benim dedim gibi adamın çay bile abdest suyu gibiydi bir ara çayını paylaş bardakta bakcam tavşan kanımı 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMelankolik, intihara meyilli, karamsar, mıy mıy, her şey benim başıma geliyor modunda olanlarla
111 Yorumla- +1 yıl
İntihara meyilli insan hiç tanımadım karamsar çok var etrafımda peki senin çevrende çokmu bunlardan
- +1 yıl
Bak işte, biriyle tanışıyorum sonra sürekli bana sorunla dertle gelince ben ayar oluyorum. Ben kendi derdimle ilgilenmiyorum bu kadar. Hemen uzaklaşıyorum hemen. Kırmamak adına sebebini söylemem 😅
- +1 yıl
Söylemezsin sırrın sır senin 😂 ama sende hep guluyosun ya içinde var bir derdin onu biliyorum kimsenin derdiyle uğraşma derdim olursa sana gelcem dinle 😂😂
- +1 yıl
Benim bir derdim yok bu ara :D boşuna heveslenme ksfjs
- +1 yıl
Var var ben anlarim 6 hissim kuvvetli benim 😂 ama dinle derdimi bir zamanlar Güzin abla vardı 😂😂 sosyetic dert dinlenir dersin olursa kapını çıtlatarim. olmadi camına taş atarım 😂
- +1 yıl
Dert dinlemeyi sevmediğimi söylemiştim halbuki
- +1 yıl
Bilmiyorum söylemiştin bende ona göre maksat uyuzluk olsun diye dedim 😂 bu arada camını taslicam ben ona bir şey dersin sandım 😂
- +1 yıl
Yoo demiyorum djd
- +1 yıl
Yani taşlım ok yoksa cam yokmu evde kırılması lazım olmaz zevki olmaz 😂
- +1 yıl
O taşı cama denk getireceksin de, kıracaksın da ohooo.. ayrıca buna karşılık elime ne geçerse kafana fırlatırım
- +1 yıl
Hahah güzel valla tırstım sen ağır bir şey atarsın ozaman ev bayağı yüksekte zaten alm evler çok küçük site tarzı gibi Stuttgart öyleydi
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEgolu yalancılarla
11 Yorumla- +1 yıl
Yabancılara bende takigim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini beğenmiş fakat topluma hiçbir faydası olmayan, gereksiz insanlar ile geçinemem.
15 Yorumla- +1 yıl
Onlardan çok var gereksiz insanlari düzeltme şansımız olsada duzeltsek ☺️
- +1 yıl
Aynen keşke öyle şans olsa da düzeltsek.))
- +1 yıl
Yani canını sıkan oldumu öyle tıp senin için düzelteyim ☺️
- +1 yıl
Yaa 😅💛
- +1 yıl
Yani varsa söyle 😂
Kendini bi b*k sananlarla geçinemyorum maalesef
215 Yorumla- +1 yıl
Çokmu denk geliyor peki sanada öyle tipler
- +1 yıl
Gel tabiki sen Türkan görmezden gel seni uzmesinler sen bayağı duygusal bir insansın içime doğdu ☺️
- +1 yıl
Sert yanını gormek isterim kizdinda bana haber ver 😂
- +1 yıl
Anlaştık ama hiç sanmıyorum sende sinir göremem ben 😂
- +1 yıl
Neden boyleki insanlara guvenemedigindenmi seni Türkiye'ye alalım ozaman Fransa seni üzmüş ☺️
- +1 yıl
😂😂 Türkiye tatil. icin gelirim. baska türlü gelmem diyosun 😂
- +1 yıl
Yani hangi ilçenin insanisin peki memleket ☺️
- +1 yıl
Ok sirsa bisey diyemem 😂
Her zaman kendini ön planda tutan bencil kişilerle anlaşamam pek.
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun peki hayatında bu tip kişiler çokmu önüne çıktı
- +1 yıl
Ozaman senin için guzel gercekten tek tük zarar gelmez direk tekme 😂
- +1 yıl
@Lazyspirit bencede başka yorumun altına yazmışsın 😂
+1 yılTabii ki, benden daha akıllı olanlarla. Onlar beni kıskanıyorlar ve bana saygı duymuyorlar. Ben her şeyi biliyorum, onlar ise hiçbir şey bilmiyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık başlı başlıca bir tehlike heleki kendi cinsimiz kardesim
+1 yılnarsist coklu kısılıp problemı olan kendını bılmez kultursuz cahıl kendını bır b.. sanan psıkopatlar duygusuzlar karaktersızler bu gruptakı kımseyle anlasamam
17 Yorumla- +1 yıl
Peki bu tip insanlardan önüne çıkan oldumu gerçek yasaminda
- +1 yıl
oldu tabı hemde hepsınden
- +1 yıl
Kötü olmuş peki nasıl çektin bukadarini
- +1 yıl
çekmedım baktım kafayı yemısler yol verdım
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın bende olsam veriridim yolu iyileri düşün iyi gelsin tamam
- +1 yıl
ahahahhahahahahhaa umarım ıyı gelı ya
- +1 yıl
Gelir ama umarken dedimki sanırım kesin gene kelek çıkar bize 😂😂😂
Kibirli , egolu ve kötu niyetli insanlardan özellikle uzak duruyorum yoksa uyumlu bir insanim mecbur kalindigi zamanlarda gecinmek zorunda kaliyorsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ama sen herkezle geçinirsin konuşma yapın bunu gösteriyor ☺️
- +1 yıl
Yani bayağı iyimsersin biliyorum seni ama iyi yapiyosun iyi olmak güzeldir ☺️
- +1 yıl
Tskr ederim senin kadar olamayız ☺️
+1 yılMıymıntı, bencil, ön yargılı, hadsiz ve IQ seviyesi ayakkabı numarasıyla aynı olan tiplerden hoşlaşmıyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
Onlara bende sinir oluyorum miyminti zaten erkekten olmaz IQ önemli sen nasılsın bakım keyfin nasıl
- +1 yıl
Nasıl olsun iyiler hoşlar senin
- +1 yıl
Benimde bomba gibi valla bu aralar bayağı neşem yerimde ☺️
- +1 yıl
Daim olsun 💫
- +1 yıl
Saol seninde ☺️
+1 yılYalancı, dönek, omurgasız, karaktersiz, yalaka ve geri kafalı daha doğrusu kıt beyinlilerle geçinemem
15 Yorumla- +1 yıl
Onlarla bende geçinemem laf anlatsanda laf anlamazlar geldimi başını böyle birileri
- +1 yıl
Çok başıma geldi
- +1 yıl
Ne yaptın peki
- +1 yıl
Bazılarıyla uğraştım hala da uğraşıyorum ama genel olarak çoğunu sildim
- +1 yıl
Bence hepsini sil kafanı bulandıran insan tarzilariyla insan diyorum ugrasilmaz ben hiç misal acımam bakarım direk merasina salarim 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söz verip yapmayan ukala tipler. Beklentiye sokanlar. Sen olmazsan başkaları var mantığıyla bakan yüzeysel insanlar
15 Yorumla- +1 yıl
Onlar cok kötü sözünde durmayan değişik olur
- +1 yıl
Salla kardeşim çoğu insan çözülmüyor ki herkes ayri kafada
- +1 yıl
👍
Her zaman söylerim laf anlamayan, kıt anlayışlı insanlar mümkünse benden bi uzak dursun artık zira onlara laf anlatmaktan bıktım.
114 Yorumla- +1 yıl
Çok dertlenmissin sen belli feno hayrlı olsun
- +1 yıl
Valla banada çıkıyor kitlar şu an birde cinsimisin bizi kıskanması çıktı başımıza erkek adam erkeği kıskanırımi 😂
- +1 yıl
Evet burada birisi yazmış bende şaşırdım değişik tipler o değil birde gizli 😂 kendini bile gösteremiyor kimse acaba yoruma cevap vermedi bekledim sildim bende
- +1 yıl
O zaman doğru yoldasın demek ki birilerinin dikkatini çekmişsin uğraşmak istemiyor senle çünkü kendimden biliyorum gizli üyeler yazar dururdu cevap verirdim ağzıma geleni yazardım bi bakardım tık yok çünkü yemiyor bı tarafı bende diyorum ki aç kimliğini benle alıp veremedin neyse kapışalım ama yok o yüzden o tip insanlar klavye delikanlısı umursamıcan silcen yorumu direk.
- +1 yıl
Sildim zaten ya burdan bir sevgilisi soruma yazdı onu kıskandı yazdı değişik tipler cidden valla aciyorum onlara aynada kendine saygısı olmayan başkasına zaten olmazmış ☺️
- +1 yıl
Yani demekki var burdan birisi napalim soru sormayın soruyoruz diye insanlara cevap vermeyimmi yani bana saygısızlık geliyor öyle biri değilim
- +1 yıl
Bende ondan dolayı çoğu kişi beni bilir burada yani ben girgirina giriyorum buraya başka altarmetif yok sanada hayrlı olsun fenomenlik yakışmış ☺️
- +1 yıl
Rica ederim yenge hanım ☺️
+1 yılNegatif, bencil, umursamaz, yılışık, yalancı, sürekli dert yanan, depresif insanlarla geçinemem
17 Yorumla- +1 yıl
Yalancı insanı bende sevmem peki bu saydıkların başına çok gelmiş demekki
- +1 yıl
Geldi, geçti.. Hayatıma devam ediyorum
- +1 yıl
En güzeli sallamak onları hayatın güzel olsun her daim ☺️
- +1 yıl
Takarsam zamanıma yazık , teşekkür ederim seninde güzel olsun.
- +1 yıl
Yani zamanına yazık zaman değerli rica ederim çok naziksiniz
- +1 yıl
Estağfurullah
- +1 yıl
☺️
+1 yılEgolu ve kendi hatalarını görmeyen insanlarla geçinemem
21 Yorumla- +1 yıl
Çoğu insan kendi hatalarını görmüyor ama görmesi lazım
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kavgacı laftan anlamayan kişilerle asla geçinemem olabildiğince uzak durmaya çalışırım
21 Yorumla- +1 yıl
Kavgacı insanlar bu devirde şu an çok a demeye sinirleniyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herkesle geçinirim.15 yüzlü ve Narsist insanla olmaz.
115 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor 15 yüzlü değişik cevap verdin 😂
- +1 yıl
Maşallah yeni bir yorum 15 yüz tuttum çok var mı peki çevrende bu yüzlüler 😂
- +1 yıl
Haha senin ortam senmis 😂
- +1 yıl
Yani senin ortam şenmiş onu dedim renk katiyolar dedin ya o tipler 😂
- +1 yıl
Bu nerenin vatandaşı peki
- +1 yıl
Sen hiç Azeri benzemiyorsun turkcen iyi bakudemi bu olay ozaman
- +1 yıl
Guzelmi peki seviyomusun Türkiye'ye geldinmi hiç
- +1 yıl
orada yasiyosun
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle geçiniyorum çünkü kimseyle samimiyet kurmuyorum. Merhaba merhaba ajskskdkdkdkdlf
17 Yorumla- +1 yıl
Merhaba nasılsınız 😂😂😂 herkezle geçinmek güzel ben gecinemem mesela
- +1 yıl
Merhaba merhabadan öte muhabbet kurmuyorum işte. Böyle olunca geçinip gidiyorsun zor değil.
- +1 yıl
Burası için değil ben burada genelde gırgır yaparım reel yasamindadami öylesin 😂
- +1 yıl
Evet ben genel söyledim :)))
- +1 yıl
Genelin böyleyse iyi ozaman senden kimse merhaba öteye gidemez merhaba hadi görüşürüz 😂
- +1 yıl
Hadi byyy😂😂
- +1 yıl
Hahah hadi byes fazla merhaba deme kimseye ,😂
Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. Bencil iyi gibi görünen ama asla iyi olmayan çıkarcı insanlardan nefret ederim
123 Yorumla- +1 yıl
Ondan bende ederim peki hiç karşılaştı mi hayatında
- +1 yıl
Naptın peki
- +1 yıl
Valla en güzel yapmışsın iş ortamı peki bu
- +1 yıl
Yurt kötüdür öğrencilik bitti ozaman
- +1 yıl
Meslek ne peki ne oldun
- +1 yıl
Ozaman sende benim meslekteksin fitness trainer
- +1 yıl
İlk defa bir beden hocası gördüm şu an burada
- +1 yıl
Anladım tamam BESYO mezunusun ama doğrumu
- +1 yıl
Yani ondan fitness alabilirsin unutma ☺️
- +1 yıl
Voleybol oynuyosan boy uzundur senin
- +1 yıl
Eee Türkiye şartlarında türk kizlarinda okadar oluyormuş boy uzunsun işte ama benden kisasin 😂
- +1 yıl
Ama kızlarda affetmem diyosun aynı daldaniz seninle voleybol nasılsın peki hiç oynamadimm hayatımda
- +1 yıl
Valla ben voleybolda milli takımı izlerim bayan onlardan başka yani hiç oynamadim ama çok eskiden futbol oynardım bayağı iyi oynardım amatörde
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüme karşı samimi davranıp arkamdan her türlü işi çeviren insanlara ayar oluyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Ona bende olurum ama o kiisiyi yakalarsamda kötü ederim çokmu geldi peki başına böyle kişiler
- +1 yıl
Türkiyede bu insan tipinden çok var. Ben sevmediğim insanla muhatap olmam buz gibi davranırım. Alttan alttan iğnelemeler ama bir yandan da iyi davranmalar ayy nefret. Mesela şöyle bir olaya denk geldim biri bana inanılmaz samimi davranıyordu sonra beni takipten çıkmıştı sebepsiz, arkamdan konuşmasına kulak misafiri oldum sonuç olarak artık hayatımda yer almıyor. Hayır kıza bir şey de yapmadım durduk yere😂
- +1 yıl
Valla var öyle tipler beni çekemeyen erkeklerde var birisi yazmış soruma gizli şekilde 😂 kadın kadını kıskanır anlarım ama erkek erkeği neden kıskanır onu anlayamam 😂
- +1 yıl
Hshsjsjsjsj Türkiyede bu tür insan cidden çok fazla. Sahte samimiyet. O yüzden cıvıl cıvıl samimi insan görünce şüphe düşüyor içime, sinsilik var mıdır diye arkamdan konuşur mu bu samimi davranıp arkamdan iş çevirir mi diye düşünüyorum😂
- +1 yıl
Valla paranoyak etmişler seni iyiyi bile eliyorum diyosun ☺️ doğrumu ama var iyiler benim çevremde de çok
- +1 yıl
Hshsjsjsja valla ettiler. İş hayatında çok denk geldim böyle insanlara aslında, zaten çok fazla yeni insan almam hayatıma. Uzun arkadaşlıklar iyidir.
- +1 yıl
İş çevren nedir peki sordum ama ☺️
- +1 yıl
O gizli kalsın🥲
- +1 yıl
Tamam gizli kalsın anlaştık ☺️ burada söyleme
Ota b. ka gülen ve aşırı güleryüzlü insanla anlaşamam
17 Yorumla- +1 yıl
Herşeye gulunmez tabi ama insanlar güle yüzlü olması lazım neden sevmiyosun seni hatırladim Boşnaktin değilmi ☺️
- +1 yıl
Hatırlarim sende hatirlamissindir beni hafızam iyidir 😂
- +1 yıl
Bandanali fotom vardı ozaman duvara bak o tarz hatırlarsın 😂
- +1 yıl
Yani yeni üye oldum zamanlardı gerçi sende kayboldun görmedim seni hiç ondan sonra 😂
Bencil sürekli ben ben diyen egoist insanlar ile asla geçinemem.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun sürekli ben diyen insanda tehlikeli ama ego olur güzel ego olsun insanda ama seninlede gecinemeyen insana ben ne diyim
- +1 yıl
Olmasında sen birdaha o kötü şeyi alma eline yeter ☺️
- +1 yıl
Yani sözünü aldim ☺️
+1 yılBencillikten nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum.
119 Yorumla- +1 yıl
Bencil insanlar kendini düşünür karşına hep bu tipler cikiyomu peki
- +1 yıl
İmtihanım hep bu tipler valla
- +1 yıl
Neden peki ne iş yapiyosunki
- +1 yıl
Nefret ediyorum çünkü jrjfj. İşle alakası yok ki ailemde bile bu tipler var
- +1 yıl
Aile iyi olur o daha sıkıntı
- +1 yıl
Atsan atılmaz satsan satılmaz misali
- +1 yıl
Valla ailede böyle olması sıkıntı zaten neden acaba
- +1 yıl
10 parmağın 10'u farklıdır. Aile bireyleride öyle
- +1 yıl
Peki ne kadar yakın kardeş gibimi
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Fazla takma kafana
- +1 yıl
Bunun üzerine çalışıyorum
- +1 yıl
Ama onları cikarirsan ve kendi başına birşeyler yaparsan olur ama aile önemli cidden anlamadım ben onu
- +1 yıl
Neyi anlamadın anlamadım
- +1 yıl
Ailenin evladına kötü davranmasını anlamadım onu dedim
- +1 yıl
Amaann kim takar
- +1 yıl
Takma uzulmede tamammi
- +1 yıl
:) tamam
- +1 yıl
Anlaştık ☺️ nerelisin sen
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılUkala zeki olduğunu idda eden ama zerre beyni olmayan laubali gibi gibi..
11 Yorumla- +1 yıl
Zeki insan zaten zeki olduğunu belli etmez karşıdaki anlar çokmu denk geldi peki sana bu tipler
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çıkarcı, yüzüne gülüp arkadan kuyu kazıyan kötü insanlar bana uzak dursun
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Bencil, karşısındaki insana değer vermeyen , had ve hudutlarını bilmeyen, üslupsuz kişileri kıran kendince ego sahibi insanlar. Ve şunu da söyleyeyim bayılırım o kibir abidesi insanları yok saymaya💃💃💃💃
19 Yorumla- +1 yıl
İnsana değer vermeyen zaten kendine değer vermesin karşına çıkıyor mu böyle kişiler peki
- +1 yıl
Yani hadi işine diyosun ☺️
- +1 yıl
Yok ya nasıl bakiyon öyle merak ettim 😂
- +1 yıl
Kağıda sokarım giderim diyosun ok 😂
- +1 yıl
Ben lafida yazdım o kağıda çevirmiş ona güldüm 😂 yani sıkma kafana sen lazimsin lazım ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil ve burnu havada insanlardan uzak durmaya çalışıyorum
129 Yorumla- +1 yıl
Bencil insan çok tehlikeli oluyor peki hayatında karşılaştınmi böyle tiplerle
Cevap sahibi+1 yılBencil değil de burnu havada insanlarla karşılaştım
- +1 yıl
Peki ne yaptın o kişilere
Cevap sahibi+1 yılÇok samimi olmuyorum ama akraba olduğu için yüzyüze bakıyoruz , ondan pek bir şey istemem can ciğer olmam yani
- +1 yıl
Akrabadan uzak ol benden sana tasviye iyiliğini istemez hiçbir zaman
Cevap sahibi+1 yılHepsi öyle değil ama ben iyiysem iyiler o kadar , artık çok yoruldum , önceden onların söylediklerini çok takardim şimdi takmıyorum çok yoruldum kendimi geliştirdim , çok münakaşa etmiyorum susuyorum, susmak çok güzel biseymis , sanki takmiyormus gibi
- +1 yıl
Güzel ama neden senin hakkında konuşuyorlar bu hakkı kendilerinde nerde buluyolar ilginç insanlar birbirine laf geciremz o kişi size izinmi verdi anlamadimki kızdım şimdi
Cevap sahibi+1 yılÜstte olmaya alışmışlar illa son söz onların olacak , benim soyledigimin bir önemi yok değersiz hissediyorum, bu yüzden susmak en iyisi
- +1 yıl
Bence susma senin hakkında da konuşturma tamam
Cevap sahibi+1 yılHerşeye bir cevapları var benim yok öyle alismadim susmayi tercih ediyorum, kendimi savunamıyorum
- +1 yıl
Niye savunamiyosun öyle olmaz savunmalisin
Cevap sahibi+1 yılÖyle işte karakter meselesi belki de kırmayı sevmediğim için öyle alismadim , büyüklerime elimden geldiği kadar saygılıyım üzerime çok gelmezlerse
- +1 yıl
Valla üzüldüm yaşın küçük O zaman senin
Cevap sahibi+1 yılOrta yaş
- +1 yıl
Orta yaştasın ama kimsehe kendin için söz hakkı verme heleki dış mandallara
Cevap sahibi+1 yılÜzülmeye gerek yok gururlu insanları sevmiyorum ve uzak duruyorum, kim olduğunu soylemiycem ama birinden öyle nefret ediyorum ki yüzüne bile bakmıyorum, önceden beni çok küçük gördü çok çektirdi hayvan gibi davrandı hayvana bile öyle davranilmaz şimdi bana karşı çok merhametli ama ona gram sevgim yok soru sorduğunda cevap veriyorum , bişey istediğinde veriyorum o kadar.. o benim halimi hatrimi sorar iyi der gecerim asla detaya girmem o kadar uzağım
- +1 yıl
Burdan birisimi üzdü seni
Cevap sahibi+1 yılHayır ya burada kim beni uzebilir ki 😂 akrabadan birisi
- +1 yıl
Akrabadan birsi kuzen gibimi 😂
Cevap sahibi+1 yılboş ver, dedikodu olmasın 😂
- +1 yıl
Tamam olmasın ama zaten gizlisin gerçi gördümmu seni hiç peki
Cevap sahibi+1 yılBelki
- +1 yıl
Yani hep gizlimi takiliyorsun yoksa normalmi☺️
Cevap sahibi+1 yılGenelde gizli
- +1 yıl
Anladım ama ben seni kesin görmüşümdür ozaman
Cevap sahibi+1 yılYa zaten gerçekte kimse yüzümü görmedi çünkü profil yok yine gizli sayılırım yani tek gerçek bayan olmam😅
- +1 yıl
Anladım yani ozaman gizli takılma foto kullanmiyosan 😂 bendemi gizli takilsam 😂
Cevap sahibi+1 yılBöyle daha iyi sen de öyle takıl yüz önemli değil 😅
- +1 yıl
Yok ben bir gidersem komple giderim takılmadan gizli 😂
Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir çok insanın geçinemediği insanla bende geçinemem
13 Yorumla- +1 yıl
Yani sevilmeyen insani sevmem diyosun
- +1 yıl
En güzeli bencede
Yurt odamdaki çocuğu tasvir edeyim ;
Kirli bencil saygısız...27 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle peki düzenli olması lazim aynı odada kaliyosunuz hep sıkıntı olur ilerisi kavga çıkar
- +1 yıl
Karakolluk olursunuz ama onu soleyim öyle ortamda ortama. ayak uydurması lazim
- +1 yıl
Peki ortamda kavga çıkarıyormu
- +1 yıl
Yok ya şikayet edin yönetime peki
Sinsiler le ve takıntılı insanlarla bunlar en tehlikeli tiplerdir.
15 Yorumla- +1 yıl
Sinsi insan gördün ama bana yapamaz o sinsiligi takıntılı çoğu öyle ama sana geldimi peki sinsi birisi
- +1 yıl
Sinsi arkadaş olmaz ondan arkadaş olmaz kesin kiskaniyordur seni doğrumu
- +1 yıl
O zaman seni paylasamiyolar bunlar çok seviliyosun desene 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalancı
Cahil
Egoist316 Yorumla- +1 yıl
Yalancı cahil çok kardeşim heleki cahiller yüzünden bu durumda insanlar
- +1 yıl
Ama hala cahillige devam ediyorlar orası daha ilginç ya 😂
- +1 yıl
Valla ülke olarak sıkıntıya giriyoruz inşallah normale döneriz inşallah diyoruz ya git gide kötü oluyor
- +1 yıl
Savaş zaten kapıda kardeşim sence savaşa doğru ilerlemiyor muyuz bence ilerliyoruz
- +1 yıl
Umut derken tabikide umudum yok sen beni anla ama işte ne diyelim 😂
- +1 yıl
Çok doğru diyosun ama akillanmazlar sanmam çünkü herkes sanki bir çoban arıyor hala akillarini çalıştırsalar herşeyin üstesinden gelirler ama nerde
- +1 yıl
😂😂 valla olsa ama anliyolardir şimdi marketlere girdinde misal bir kötü bir şey aldıklarında nerden nereye geldiğimizi 😂
- +1 yıl
Doğru öyle saniyolar heleki diyanet neler açıklamış ah ülkem ah 😂
- +1 yıl
Doğru kardeşim artık son ne olcak hepimiz izleyip gorcez
+1 yılGeçinmek istemediğimle asla geçinemiyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
Yani zor geçiniyorsun ozaman
- +1 yıl
Eh işte.
- +1 yıl
Olsun seni sevende böyle sevsin☺️
- +1 yıl
İşlerine gelirse 🤷♀️
- +1 yıl
Yani sert mizahın var ama senin bence güzel ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Egoist narsist kibirli
26 Yorumla- +1 yıl
Narsist insanlar çok değişik valla kardeşim kibirli zaten kendinden başkasını tanımaz çokmu denk geliyor peki böyle kişiler sana
- +1 yıl
Yani hakkını veririm diyosun güzel
- +1 yıl
En güzelini yapiyosun kardesim
Egosu kendinden önde yürüyen.
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle insanlar çok var kardeşim ego yerinde güzel
Cahil, değişime kapalı. Tartışmak nedir bilmeyen.
21 Yorumla- +1 yıl
Onlardan çok var kardeşim tartışmada haklı. olduklarinida savunurlar genelde
+1 yılYa kimseyle iyi geçinemeyenler ne oluyo dkfjkd
27 Yorumla- +1 yıl
Kimseylemi iyi gecinemiyosun ailenlede 😂
- +1 yıl
Bazen onlarla da😀
- +1 yıl
Niye sinirlisin ozaman sen😂
- +1 yıl
Sinirli değilim dkfjkd
- +1 yıl
ozaman neden anlasamiyorsun 😂
- +1 yıl
Kimse kafa dengi değil. d
- +1 yıl
Sana göre Kafa dengi nasıl peki hadi bakım 😂
+1 yılKaba anlayışsız kibirli egolu
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun anlayışsız bir insan komple sıkıntı çıktımı böyle kişiler karşına peki
S a l a k insanlara tahammülüm yok
11 Yorumla- +1 yıl
Benim kafadasin sende benimde yok ki egitemezsinde o kişileri napmamiz lazim
+1 yılEnerjisi düşüklere
11 Yorumla- +1 yıl
Enerjisi düşükler enerjisi yüksek insanı bitiriyolar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum
123 Yorumla- +1 yıl
O cok ayrı bir mevzu insanlar genelde hep işine geleni anlıyor
- +1 yıl
Senin peki anlayışsız birine bu özelliğin kötü diye dil döktün oldumu hayatinda
- +1 yıl
İyi gene anliyosun hemen uzdurme kendini kimseye anlayissizlar kesin erkektir genellikle doğrumu
- +1 yıl
Anladım en güzelini yapiyosun sende eskisin fazla gorunmuyorsun bu aralar doğrumu
- +1 yıl
Banada geliyor yani birgün silmem an meselesi olur ilk soru paylaştim zamanlar geliyordun sen biliyorum ondan seni
- +1 yıl
Yok ben silersem geri dönmem 😂 yoğunum zaten buraya zaman bayağı ayırmaya başladım gibi birde burada dengesiz gizli bizi kıskanan cinslerimizde çıkıyor artık neyin kafasını yasiyolarsa 😂
- +1 yıl
Yani Cok olmaya başladı sizinde zaten başınızda kendi cinsiniz sıkıntı
- +1 yıl
Bazen diyorum bunlar reel yaşamında böyle sesi cikmiyan ama burada kendini kanıtlamaya çalışanlar diye düşünüyorum bu kafa değişik kafa piskolojisi bozuk olanlar cidden
- +1 yıl
Sallanıyorum da ama dediğin gibi sıktı gibi buralar ama seni gördügume sevindim. arada kendini göster ☺️
- +1 yıl
Arada yapiyon bayağı çık ortaya ben geldim de 😂
- +1 yıl
Çok yoğunsun ozaman calisiyosun sende 😂
- +1 yıl
Sevdiğin ismi yoksa değilmi ben sevdiğim iş spor fitness hocasiyim sen
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEmpati yoksunu.
137 Yorumla- +1 yıl
Empati kimse anlamıyor nedense biliyomusun
- +1 yıl
Belli olmaz.
- +1 yıl
Yani var diyosun empati kuran
- +1 yıl
Var.
- +1 yıl
Vardır illa ama azdır sende var mı peki
- +1 yıl
Ben de çok var.
- +1 yıl
Güzelmiş ozaman sen karşındakinide öyle istiyosun
- +1 yıl
Evet, beni anlayabilmeli.
- +1 yıl
Anlasiluyosun gayet güzel dedektif gibisin sanırım 😂
- +1 yıl
Öyle diyebiliriz.
- +1 yıl
Meraklisindir ozaman sen ben görüyordum seni
- +1 yıl
Araştırmayı severim.
- +1 yıl
Yani ne araştırirsin mesela
- +1 yıl
Satanizm pedofil ağı, kurbanlar gibi.
- +1 yıl
O ne öyle satanizm ne alaka kız 😂 pedofil felan aç bakım konuyu
- +1 yıl
Geniş ağlar. Jon Benet Ramsey'in babasının kurbanı olması ve sonrasında ayine kurban verilmesi gibi.
- +1 yıl
Valla değişik araştırmacısın başka neler araştırıyosun onlara inanmıyorsun değilmi satanizm felan
- +1 yıl
Pek çok kurban varken ve ortaya çıkmış vakalar varken neden inanmayayım? Abd'de Finders Cult ve McMartin. Belçika da 27 şahidin öldürüldüğü Dutroux. Almanya'da Campingplatzt ve Orijinal Play. Abd Pizzagate ve Epstetin. Türkiye'de Adnan Oktar. Türkiye'de kimsesiz kız çocukların fuhuşa zorlanması. Dedektif olan Jon Wedger'ın yaşadığı ülke de kimsesiz kız çocuklarının fuhuşa zorlanmasını araştırması ile hayatının alt üst edilmesi. Cathy O'brien.
- +1 yıl
Eskiden bir satanist çıkmıştı Türkiye'de yaygın kedi felann kesiyolar diyolardi yani var öyle insanlar sen onlar gibi düşünmüyorsun ben onu dedim onlardan vardır zaten 😂
- +1 yıl
Türkiye'de o satanistliği bir albay ve Norveç bağlantılı kızıydı diye hatırlıyorum. Nitekim zavallı bir kız kurban verildi.
- +1 yıl
Sokaklarda yazıyordu cins cins yazılar eskiden haberlerde bayağı çıkmıştı kedi kanı felan sen biliyosun ozaman yaş olarak bir olgunluktasin doğrumu
- +1 yıl
Hayır, sadece ilk cinayet olayını duymuştum ve onu araştırmıştım.
- +1 yıl
Araştırmacı olman güzel bence başka neler araştırıyorum peki
- +1 yıl
Tarih severim.
- +1 yıl
Araştırmacı olan güzel tarihi bende severim ama bu zamanda kimse araştırmiyor nedense
- +1 yıl
Maalesef. Hâlbuki tarih bugünlere ışık tutuyor. Taktikler her zaman tekrar tekrar kullanılıyor.
- +1 yıl
Doğru diyosun bilgili insanı severim başka neleri arastiyosun dikkatini cekiyor
- +1 yıl
Diğer konular gelişi güzel bir şekilde gelişiyor.
- +1 yıl
Gelişi güzel neki onlar
- +1 yıl
İşte bir anda bir konu seni cezbediyor ve araştırmaya başlıyorsun.
- +1 yıl
Valla sevdim seni dedektif nerelisin sen
- +1 yıl
Konyalıyım ama nerede yaşadığımı söyleyeyim.
- +1 yıl
Konyalı iyi olur nerde peki yasiyosun
- +1 yıl
Bu bir sır.
- +1 yıl
Ok ben söyleyim diye okudum ok sirsa sır kalsın 😂 dedeiktif seni iyi kızsın sevdim seni
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim araştırmacı ☺️
+1 yılKendini begenmislerle
15 Yorumla- +1 yıl
Çokmu sinir olursunuz onlara 😂
- +1 yıl
Hic sevmem🤮
- +1 yıl
Kusarsiniz peki var mı çevrenizde tanıdığınız ☺️
- +1 yıl
Sukur yok
- +1 yıl
Anladın sizi nick çok değişik sizin 😂
İki yüzlü yalancı
13 Yorumla- +1 yıl
Çok var onlardan iki yüzlüler ayrıca çok tehlikeli
- +1 yıl
Güzel bir soz👍
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCereyan alamadığım ile geçinemem
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir tabir olmuş kardeşim ☺️
- +1 yıl
Senden büyüğüm 😀
- +1 yıl
Bakmadım. yasinada kardeşim demek küçük büyük alakası yok yani samimiyet bende 😂
+1 yılNarsist insanlarla geçinemem ya.
13 Yorumla- +1 yıl
Narsist insan tehlikeli olur peki çok çıktımı hayatinda karşına bu tipler
- +1 yıl
Çok değil Allah korusun zaten ama çıktı maalesef. :)
- +1 yıl
Korkma inşallah hiç çıkmaz naptın peki ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Samimiyetsiz ve hayal dünyasında yasayan
13 Yorumla- +1 yıl
Samimi olmakta suç oluyor değişik anliyolar ozamanda burdakiler bile ☺️ hayal dünyası yani çoğu kişi hayallerini bence gerçekleştirmelidir hayalde kalmasın sevmiyosun ozaman bu insanlari
- +1 yıl
Doğru diyosun insanlar gerçekleri duymaktan korkuyolar genelde senin ozaman arkadaşlığını bile zor alır ozaman bu kişiler sen atış felan yapiyomusun poligonda felan
+1 yılKötü niyetli , huysuz , aksi ve riyakarlarla.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru peki önüne çokmu çıktı böyle kişiler
- +1 yıl
Evet maalesef umarım bundan sonra çıkmaz ya da çıkmamıştır
- +1 yıl
Çıkmaz inşallah çıkmasında ☺️
- +1 yıl
AMİN İNŞALLAH 🤲🏼
- +1 yıl
Amin ☺️
+1 yılKinci
Bencil
Egoist
Anlayışsız15 Yorumla- +1 yıl
Genelde bencil egoist ve anlayışsız toplum olarak gidiyoruz çokmu denk geldi sanada
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Üzüldüm fazla kafana takma elin nasıl oldu
- +1 yıl
Teşekkür ederim birazcık iz var hala
- +1 yıl
Rica ederim inşallah geçer oda
Yalan söyleyen
17 Yorumla- +1 yıl
O toplum olarak sıkıntılı durum herkes nedense bir yalan söyleme duygusu taşımaya başlamış
- +1 yıl
Soğuma ama mert insanlar ayrıdır denk gelir birgün
- +1 yıl
Yani o elinde olmaz ama sen yinede yalan soleyenden uzak dur doğru söyleyen çıkmıştır elbet değilmi sana
- +1 yıl
Böyle tatlı yalanmi yoksa önemli yalanmi
+1 yılAnlayışsız egolu saygısız
111 Yorumla- +1 yıl
Anlayışsız insan kötü peki karşına çokmu çıktı bu tipler
- +1 yıl
Hemde âlâsı çıktı hala sorgularım hayatıma giren insanlar neden hep aynı tarz diye
- +1 yıl
Ozaman cekiyosun sen doğrumu bu insanlari
- +1 yıl
Evet ne yazık ki :((
- +1 yıl
Çektiğin an yanından uzaklaş tamam ☺️
- +1 yıl
Uzaklaştım zaten şu an bu karaktere sahip kimse yok etrafımda sildim attım
- +1 yıl
Karakteri bozuk insan yok diyosun ozaman iyileri biriktirdin
- +1 yıl
Aynen öyle :))
- +1 yıl
Sevindim iyilerle olmana değişik insan çok çünkü
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
☺️
Aksi, dediğimi yanlış anlayan insanlarla...
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun seni bir insanın anlaması lazım espirituel yapın var senin
- Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılLafını ölçüp tartmadan konuşan insanlarla
112 Yorumla- +1 yıl
Patavatsız yani onu bilerek yapiyolar biliyomusun genelde altta kalırsa ya da sana gıcık olursa yapiyolar
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum da yine de günahını almayayım diyorum kimisi de benim yapım böyle kusura bakmayın diyor
- +1 yıl
En azından bazıları itiraf etmiş yurekliymis desene
- +1 yıl
Yani orası öyle
- +1 yıl
Ama sevmiyosun o tipleri uzak dur en guzeli
- +1 yıl
Benim derdim bana yeter deyip onları kendileri ile başbaşa bırakıyorum:)
- +1 yıl
Peki bırakınca anliyolarmi 😂
- +1 yıl
Nispeten ☠️
- +1 yıl
İyi derdin olmasın senin ama tamam ☺️
- +1 yıl
İnşallah tamam😇
- +1 yıl
Sevindim ☺️
- +1 yıl
☺️☺️
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Egoist cimri dik kafalı
121 Yorumla- +1 yıl
Cimri insanları bende sevmem para harcanmak için vardır modum hayırlı olsun
- +1 yıl
Beni etmezsin sanırım yoksa babama acimammi diyosun 😂
- +1 yıl
Yani bana torpil geç 😂 mod hocacim 😂
- +1 yıl
Yani yazmıyorum ben gayet beyfendiyim biliyosun 😂
- +1 yıl
Diyosunki bu güzel cümlelere kanmam sen dediğim hareketleri yapiyomusun bakım öğrenci 😂
- +1 yıl
İki gün yaptın 3 paydos değilmi 😂
- +1 yıl
Dambili kac kiloluk aldın. Bakım dediğim hareketi yap salona gidemedigin zaman
- +1 yıl
Bencede boşa aldın yap dediklerimi dambıl bakma boyutuna göre pahalıdır 😂
- +1 yıl
Zor olan daha zorlara gecmedin ama geçtinde gorcez ☺️😂
- +1 yıl
Hadi bakalım 😂
+1 yılKendini bişey sanan
11 Yorumla- +1 yıl
Çok var günümüzde onlardan bitmiyorki olmasa bile kendini üstün görür o tipler
hep ben diyen insanları sevmem
17 Yorumla- +1 yıl
Peki hep ben diyenler çokmu çıkıyor karşına
- +1 yıl
Doğru diyosun ama onlarda çene çoktur yani binevi özgüvenli olurlar sen konuşuncada canı sıkılırlar çok geliyomu peki böyle tipler sana
- +1 yıl
Onları pek sallama ozaman neşe dolu bir insana benziyosun sen sorularına gördükçe geliyorum
- +1 yıl
🌹☺️
Egoist kibirli ve saçma tiplerle
16 Yorumla- +1 yıl
Bu tipler çok var senin canını çok sıkmış demekki bu tipler kardeşim
- +1 yıl
Çok var o kişilerden ama kardeşim bitmez onlar
- +1 yıl
İnşallah düzelirler diyelim
Gizli Üye(18-24)+1 yılCimri ve huysuz
11 Yorumla- +1 yıl
Cimri insanlara irreti olurum harcicaksin kardeşim yenmek için var bu para 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygısız, samimi olmayan
11 Yorumla- +1 yıl
Saygısız insanlar genelde istediği olmadinda yapıyor saygısızlığı çıktımı peki karşınıza
+1 yılCahil
21 Yorumla- +1 yıl
Cahile zaten laf anlatamazsin başlıca sorun o
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılErgen sapık
227 Yorumla- +1 yıl
Ergen sapık çokmu denk geldi burada geliyordur kesin
- +1 yıl
Ohooo dolu ya
- +1 yıl
Reel hayatında yoktur inşallah
- +1 yıl
Reel hayatım bundan beterrr yeminlee buna şükr ediyorum cidden
- +1 yıl
Azerbaycan var mı öyle tipler 😑
- +1 yıl
Doluu dolu ya karaktersizlik ülkeye bakmaz ki mıknatıs gibi şerefizleri cekiyorum kendime sanki😂
- +1 yıl
Çokta efendi kızsın cekmesinler artık seni senin konuşma siven güzeldir Azeri Türkçesi 😂
- +1 yıl
Yani arkadaşim daha iyi bilir onu dur etiket yapayim @helene1 kız şiveylemi konuşuyorum ben 😅😂
- +1 yıl
Gelsin Türkan siveylemi konuşuyor isebel sen nickini neye göre seçtin peki😂
- +1 yıl
😂😂 valla bende senle ilk konuştuğumda dedim la bu niye türk gibi konuşmuyor ki fsggss ikimizde aynıyız sen fransızların konuşma şekli gibi konuşuyorsun cidden kendimi aciklayamadim sfags🤣
- +1 yıl
Ben isabella ismini cok severim o yüzden koydum tabii başka sebebi varda o bana kalsın😂
- +1 yıl
Benim fransiz arkadaşım vardı gayet güzel konuşuyordu 😂 ikinizin sivesini duymak lazım konuşurken 😂
- +1 yıl
Atarız ses 😂😂
- +1 yıl
Atın duycam sizi 😂
- +1 yıl
Ahahshsh inat etdim bende atmicam ozaman😂🤣
- +1 yıl
@helene1 @isabella181919 atcakmisniz atmicakmisiniz 😂
- +1 yıl
Ben ikizler burcuyum karar veremem zamana birakicam
- +1 yıl
@helene1 @isabella181919 tamam az buçuk düşünüyorum ama isebal atar gibi 😂