Bencil, nankör ve zerre empati duyusu olmayan insanlar benden olabildiğince uzak olsunlar. Özellikle her şeyi karşıdan bekleyen, kendi adım atma zahmetinde bulunmayan ve karşısında ki insanı tamamen kullanmaya yönelik, çıkar amacı güden insanlardan tiksinti duyuyorum. İşlerine gelmeyen en ufak bir konuda da yerden yere çalmaya bayılırlar, fazla insanlık dışı değil mi yahu, bana öyle geliyor...
Her zaman kendini haklı gören, hep kendisini ön plana çıkarmaya çalışan, sürekli anlatan ama karşısındakini dinlemeyi bilmeyen, saygı kavramından uzak olan, lakayıt tavırlara sahip, nerede ne konuşmasını gerektiğinden bihaber kişilerle geçinemem. Hoşuma gitmeyen bir yönünü görmem yeterli, direkt batar gözüme ve uzak dururum.
Egolu, kibirli narsist yalancı ikiyüzlü insanlarla anlaşamıyorum, birde her an her şeyime müdahil olmak isteyen kişiler bir süre sonra beni bunaltir. Mümkünse benden uzak olsunlar, zaten durumlarını fark ettiğimde iletişimi kesiyorum.
Dik kafalı dediğim dedik ve sadece kendi fikirlerine uyum sağlayan birilerini isteyen. Sürekli maddi zorluklar çıkaran ve ortak yapılan işler de hep zıt taraf olan, sürekli yalan söyleyen ve uydurduğu yalanlara kendisi inanan, kendisi işi düştüğü zaman arayınca yanında birilerini isteyen fakat baikasının kendisine aynı zorluklar ile gelmesine karşı olan, ince fikirli ve manevi duygular ile dalga geçen kişilerle asla aynı ortam da bulunmak istemem. Saygılar...
Ya ben asla stalklamam, takmam, kiskanc degilim deyip bunlari en igrenc sekilde yapan insanlarla kadin erkek fark etmez. Kendini dev aynasinda gorenlerle ozellikle elinden hicbir is gelmezken surekli kendini öven mukemmelmis gibi anlatan bos insanlarla. Etrafindaki herkesi kotuleyen, herkes kotu bi kendi iyiymis gibi davranan, ici curumus insanlarla anlasamam. Tahammul edemem.
Söylemleri ile eylemleri farklı yerlerde halay çeken tiplemeler ile yıldızımı barıştırmıyorum. Soy adıma yakışmaz. İtin önde gideni olupta adammış gibi sözler dizenlere ancak güler geçerim, zavallılık böyle bir şey. Ne olduğunu Dünya alem biliyor o hala prenses rollerinde
Benimle konuşan birinin inatlaşmasından sürekli egolu olmasından herşeyi biliyorum havasında olup aslında hiçbir şey bilmemesinden sürekli hayatıma karışmalarından nefret ederim direk silerim hayatımdan s. ktrsin gitsin ş. rfsiz oğlu şrfsiz
hain, yalancı, geniş, ahlak anlayışı kıt veya yok olan, aç gözlü, bencil, sığ, materyalist, paragöz, doyumsuz, art niyetli, zorba, istismarcı, iki yüzlü veya yüzsüz, zalim.
Ezik buzuk insanlar beni herzaman rahatsiz eder ya da her bokunu soran arkadaslar yok kanka suna yaziyim mi ne yaziyim vs. cok gicik bide ezik olup kendisine hakaret edilmesine ragmen susup mal gibi bakan insanlar 🤮 ya bi savun kendini konus iste cok uyuz oluyorum bide hep mal olurlar
bir şey anlatırken. Konuyu direkt kendine çeken kişiler , ilgi manyakları , Nasihat verdiğini sanıp karşısındakini inceten patavatsız insanlarla anlaşamam
Kadınlar ile egolu kendini bok olduğu halde Everest de zaneden beyni kendinden feragaht etmiş kişiler ve geneli kadın hem cinslerimi sevmiyorum erkekler bir nebze onlara göre daha masum ve dürüst bana göre