soru: Hangi kişilik özelliklerinin senin için en değerli olduğunu düşünüyorsun ve bu özellikleri geliştirmek için hangi adımları atıyorsun?🧐🧐🤔🤔🤔
Merak ile bekliyorum cevaplarınız
soru: Hangi kişilik özelliklerinin senin için en değerli olduğunu düşünüyorsun ve bu özellikleri geliştirmek için hangi adımları atıyorsun?🧐🧐🤔🤔🤔
Merak ile bekliyorum cevaplarınız
1 saat olmuş sen soralı. 1 saattir düşünüyorum. Dürüstlük ve güven kesinlikle daha bir çok karakteristik özellik var elbette ama bu ikisi daha baskın. Sebebini de günümüz insanlarının samimiyetsizliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben kendimi bileyim de kimin ne olduğu umrumda olmasın diye belki de bu ikisini seçmemin sebebi. İnsanın insana ihtiyacı kalmadı bu devirde, insanın en çok kendisine ihtiyacı var.
San katılıyorum 😔😔
Arka planı açtım geldim gittim düşündüm. Bende bana katılıyorum şu an. 🤷♀️
🤗🤗
Önem verdiğim karakter özellikleri merhamet saygı anlayış sabır dürüstlük bu karakter özelliklerini kontrol edebiliyorum ama kişilik özelliklerimi kontrol edemiyorum içe dönük utangaç çekingen sessiz bir kişilik yapım var bunu değiştiremedim bu kişilik özellikleri hayatımı çok olumsuz etkiliyor
Evim sevdiğim özelliklerim
Ukala kibirli gamsız 😁
🙄🤣🤣🙄😂😂😂
Öyle öyle
Benim için ayrım yapılmaz tüm özelliklerimi seviyorum ben
Cevap
9Cevap
Muhabbeti çok severim, bunu geliştirmek için de çok okuyor, çok yazıyorum.
Aynı şekilde ben muhabbeti sever ama edecek kimse yoksa kendim ederim 🤣🤣🤣🤣
🤗🤗teşekürler o anlamada söylemedim sanaldan tabikide arkadaşım var ama gerçek bir arkadayım yok yani beraber gezebileceğim falan filan...
Çok soğuk kanlıyım ama bunun karşılığında da çok takıntılı birisiyim
😂😂😂🤣🤣🤣aynı huya sahibim 😂
Gerçekten soğuk kanlı birisiyim 😅😅😅
Bana sıcak kanlısın gibi geldi
Hahaha 🙂🙂🙂aslında ben iyi bir kalbim var aynı zamanda soğuk kanalıyım bekleme surem baya taş çatlasa bençatlama o kadar yani ve takıntı ya gelecek olursak eğer sevdiğim biri ise uffffff çok fena takıntı haline getiririm yani herkese değil yanjkjj
Yazim hatası var biraz😥😰😰
ben okurken düzeltiyorum merak etme 😊
Teşekkürler 😌😌😅😅😅
Rica ederim lafı bile olmaz ☺️
Tüm ilişkilerimde her zaman kendime mert olmayı hedefledim ve öyle de yapıyorum. İnsan şerefi için onuru için yaşar. Önce mert bir insan olacaksın arkadaş.
Ben introvertüm bu beni çok iyi şekilde geliştiriyor. Bir şekilde daha iyi yerlere geldim.
Merhametli damarım değerli fakat bazen içimden korkunç bir hayvan çıkıyor
Alçak gönüllü, mütevazi
😂😂👏👏
Dürüstlük. Yalan söylememek. Kibar olmak.
👏👏👏
Baştan aşağı karakter abidesiyim
Vefa duygusu
Dürüst iyi birisi olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?