Karaktere önem verilmeli mi? Karakter yoksa insandan neler eksilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karaktere önem verilmeli mi? Karakter yoksa insandan neler eksilir?

Karakter aslında şahsına münhasır olmaktır bence. Kendi doğruların olmasıdır. Bana göre iyi bir karakterde olabilirsin ya da bana göre kötü bir karakterde olabilirsin ama bu senin duruşundur. Karaktersiz insan bulunduğu kabın şeklini alır. Mesela hiç düşmanı ya da onu sevmeyen birileri olmaz çünkü her ortama uyum sağlar ama uyumlu bir insan olmaktan daha da ötesi yani. Bir insan herkesle iyi anlaşamaz herkesle mükemmel dost olamaz ama karaktersiz insanlar çok rahatça olabilir
7 sinde neyse yetmisinde o’dur diye bir şey var , işte ona yakın bir cevap vereyim ; hiç değişmemek karakterdir
Benim içime su serpildi şu an 😂
🤨
Bu ne 😆
İnsan özünde sevgi, saygı, dürüst, ahlaklı, namuslu, şerefli, haysiyetli, onurlu,... Düşünce ve ruha sahip şahsiyetli bir varlıktır. Ama!
Tüm bunlara sahip olmayanların kendini İnsan gibi göstermek için seçip oynadığı bir roldür vardır adı karakter. Kimi hırsız, kimi dolandırıcı, kimi katil, kimi sapık, kimi uyuşturucu satar, kimi insan... gibi.
lafın özü.
Özün de İnsan olana karakter gerekmez.
Cevap
7Cevap
Herkesin iyi ya da kötü bir karakteri var bana göre karakter insanın yaptığı eylemler ve düşünceler bütünüdür
Güzel açıklama olmuş
dürüstlük demektir benim için.
İso bıktım senin şu sorularında canım gibi ekrana bakakalmaktan :D
Karakter kişinin hayata ve yaşadıklarına karşı tutumudur.
boşluğu sen doldur :D
Karakter bir durustur kisilere karsi yakinlarina karsi guven verdiklerine karsi durusunu bozarsan kendini ve onlari kaybedersin
Sadece durustluk silik bir karakter olur oysa sadece bir ozellikle karakter olmaz daha fazlasini soylemeye usenoyorlar galiba
Aynen cok zor olmamali bu :))
Bireyin kendine özgü davranışları olması. Bu özellikleri iyi anlamda ele alırsak, bazı insanlar için karakteri yok deriz. Açıklama ve örnek buyurun.
Bence karakter hayatımızın yapı taşı gibi bi şey o olmadan ilerlenmiyo
Çizgilerdir, insanın çizgileri karakteridir.
Kendini geliştirmiş, dürüst, her zaman ne istediğini bilen kişi karakterli biridir.
İnsanları birbirinden ayıran en önemli şey
Karakter insanın zihniyetini gösterir
Karakter yok ki artık ne demek olduğunu unuttuk😂
Bu filmi izledim geçen ay yeni çıkmısti😂😂
Kung fu panda po ne alaka?
Bilmiyorum ki bende yok
Dürüstlüktür karakter bence
Michael scooifield
İnsanlık bilinci
İyilik olmalı
Herkeste olmayan şey tabiki karakter önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?