Karakter önemli dış görünüş değil güzellik köpektede var derler bu doğrumu sizce ?
bence karakter kadar olmasada dış görünüşte çok önemli
bence karakter kadar olmasada dış görünüşte çok önemli
Bak arkadaşım, ''Sevgili'' denildiği zaman bir insan için özel olmak demektir yani buda demektir ki, o kişi aynı zamanda Fiziksel anlamda da özel olmak zorunda. EĞER SEVGİLİ ARIYORSAN MUTLAKA YAKIŞIKLILIK - GÜZELLİK OLACAK...
Ama eğer sadece arkadaş yada kanga anlamında bir kişi arıyorsan eeee işte orada Karakter devreye girer ve tipin önemi kalmaz. Herşey bu kadar basit...
YANİ LAFIN ÖZÜ ŞU: SEVGİLİ ARIYORSAN FİZİKSELLİK, ARKADAŞ - KANKA ARIYORSAN KARAKTER.
Karakter... dış görünüş estetikten ibarettir.Ama karakterin estetiği düştüğü zaman ne makyaj kurtarır ne de fondaten :)
ilk basta en önemlisi bizler icin dis görünüsü yani hepimiz ona göre karar veriyoruz kisi ile tanisip tanismamak istedigimizi.. nekadar inkar etsek hepimiz ilk basta ona dikkat ediyoruz ister istemez.. dis görünüsten dolayi icimizde bir hoslanti olusabilir ama bu hoslantinin 2-3 bir heves olmamasi icin ve ask/sevgiye dönüsmesi icin ille de karakter önemli..
aradığım cevapta buydu ya yok bilmem iç güzellik yok karaktermiş hepsi sahte bence
Recep İvedik'in bir sözü var ve gerçekten bayılıyorum :)) Ruh güzelliği (yani kişiliği) benim için çok önemli amaa gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz:))) Yanıma yakışmalı yineden :))
teşekkürler:)
guzelmis:)
Cevap
30Cevap
ikiside birbirini dengeliyo,tipini begenmedgn bi insanla aynı ortamdaysan ona aşık olabiliosn neden çünkü karakteri ilgini çekio hoşuna gidio,deişik yaaa kimisi dış güzellige çok fazla önem verio ilk etapda
Karakter çok önemli tipin hiç önemi yok insanın tipi ne kadar iyi olursa olsun karakteri düzgün olmadığı sürece o insan benim için hiç bir önem taşımaz.
en az yüzde 60-70 etkilidir dış görünüş kim ne derse desin bak mesela sonuçlara link
İlerisi için önemli adımlar atıcaksan somut olaylardan vazgeçip soyut olan durumlara bakma yükümlülüğündesin
bir kopegin karakteri de var. guzellik kopekte de var diyen insanin karakterinden ve zekasindan supheliyim.
haklisin ama bir cok kisi öyle diyor
karaktersiz bir güzelin sadece et parçasından ibaret olduğu unutmamalı, unutturmamalı.
Karakter önemlidir ama dış görünüşte yabana atılmaz .
bir insanın karakteri olmazsa tipi çok iyi olsun beş para etmez.
çok yakışıklıyım ama karaktersizin tekiyim, kimse beni sevmiyo :(((
o lafın gelişi şimdi herkes iç güzellik der..
çirkinim ama içim güzel.. hahahha..
ilk önce genelde dış görünüş bizi cezbeder ondan sonra tanımak isteriz eğer karakteri de uyuyorsa o zaman tamam deriz.
dış görünüş geçiçidir. bir bayan 20sinde olan dış görünümü 50yaşındada aynı oluyormu hayır. onun için karakter önemli.
İkisi birbirini tamamlar. Tipi tamamen geçersiz olsa benim için, karakterine eyvallah derim ama geçmez eşikten. Tipten geçer not versem, karaktersizliğine razı gelemem.
Ya hep, ya hiç..
İkisi de birbirini tamamlayıcı unsurlar aslında. Ama karakterin bu ortaklıktaki hissesi büyük.
ikiside birbirini tamamlar.ama dış görünüş kalıcı değil karakterdir kalıcı olan
Dış görünüş elbette önemlidir ama karakter 0 olduktan sonra dış görünüşün hiç bir önemi kalmıyor.
En azından elinden tutulacak birisi olması gerekir sonra kesinlikle kafa yapısı.
guzellik de onemli de kopek guzel degil ki..iyyyyyy
Kim demiş bunu .Boş vakitlerinde düşünmesin
yapboz oynasın.
herinsanda tip olsa ne yazar allah güzel bir huy verse en makbulu.
karakter ve tıp bence ıkısı olması lazım bırısı yoken oburu nasıl olur
Ikiside olmali ama önem olarak karakterdir..
Yanıma yakışan doğruyu konuşan yeter.
sen karakterli bi insan istiyorsun değil mi?
yani karekterli olcak tipsizde olmasin ama :D
önemli olan kalp güzelliği kim inanır:=))
bunu köpekle nitelemen hoş olmamıs gibi gibi
bunu ben kendim demiyorum öyle düsünmüyorum bir cok kisi bana böyle dedi :)
cok biliomuş onlar :D
akıl önemli fikir önemli düşünce önemli
Karaktersiz olmasın yeter...
karekter kadar tipte önemli:D
herkes karekter der ama tipe bakarlar
köpek örneği absürt olmuş.
Ikiside onemli..onemli degil diyenler atiyor
İkisindende bı mıktar olsun :)
ortaya karışık...
Para en mühimi.
karekter..
karakterli tip