Sadece profilinde kendi fotografi olan kişilere yapiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Söyleyebilirsin
Sen gayet ortalama üstü bir kardesimizsin ama kişiliğin karakterin tam oturmamiş durumda hala bir arayış içerisindesin ve tam olarak ne seversin ne yaparsın oturacak zamanla
Saol kanka, ama kişiliğim ve düşüncelerim tam olması gerektiği gibi
Bunlar benim görüş ve analizlerim :)
Biliyorum kardesim görüşün için saol tekrar :)
Rica ederim :)
Analize ne gerek var. 27 senede kendimi taniyamamis olma ihtimalim yok
Pekala
memleket üzerinden analiz de yapıyorsundur sen
Hangi memleket mesela
Ben kendimi biliyorum ama genede isterim yazar mısınız
Tabi lütfen 🙏
Yaşına göre olgunsun , çevrenden de bu konuda övgü alıyorsun kafa yapın davranışların karakterin seni ön plana çıkarıyor bazı insanlara anlam veremeyişin durumlarının sana ters gelişinden
Teşekkür ederim söylediklerin çok doğru cidden ✨🙏
Ben prenses sofia 😅 foto gerçek
Hmm pekala premses
Açıklamaya gerek yoktu biz zaten onun sen olduguna gönülden inaniyoduk
@_KARTAL__ tişikkkir idirim. Şimartıyorsunuz😊
Söyle cengiz
Fotoğrafı fake olanlara yapamıyorum malesef
Peküala
Sende kendi fotoğrafını paylaş bende sana yapayım.
ilk senmi yapican benmi
Benim ihtiyacım yok ama sen bilirsin
Uygulamaya çok hakim degilim. mesaj gönderemiyorum sen yazarsan atacağım. fotoğraf
Mesajlarım kapalıydı ondan
Var mı öyle yeteneklerin , yapıştır gelsın bakalım
Isyankar kardeşim 91 yaşında bu isyan hala neye 😂 şaka bir yana hep bi bulut var üzerinde ama güneş açacaktır elbet
37 senede açmayan gunesın de sabahını dıyorum bro , eyvallah :)
Açar açar 😂
Evt ben isterim
Senin keskin bir karakterin var gri yok sende ya beyaz ya siyah , çok seversn ama anında da silersin , karmaşıklıklar yaşıyorasun bazen tam. karar veremediğin kafana taktığın birkac nokta çözüldüğünde rahatlayacaksın
Tm olarak beni anlattin tebrik ediyorum. Dedigin gibi bende kendim icin hep bu cumleyi kullnirim. Ya siyahimdir ya da beyaz hayatta hiç grilerim olmadi
Yakinda feraha kavusacaksin umarım
Aaa hadi ins. Bende öyle düsünüyorum 1.5-2 senedir çok fazla yiprandim ama iki hafta icinde herşeyi yoluna koymayi planliyorum. bunun icin Yavaş yavaş adimlar attim son golü 2 hafta sonra aticam ins.
Son yorumunu gizle , ne kadar az kisi bilirse o kadar iyi
Nerden anliyorsun peki? Bi puf noktasi vs. var mı yoksa tamamen tahminmi ediyorsunuz?
Yüzüne bakmam yeterli , senin profilindeki foto uzakti biraz net cikaramadim ama bu kadar oldu :) takip ettim istersen özelden ara sıra yorum alabilirsin
Daha önceki hunerlerimden de bahsedebilirm
Hadi ya dinlemek isterim
Özelden yazabilirsin genele anlatılmaz bu tip durumlar
Olur yap
Koprucuk kemigin guzelmis kanka , bu fotoya bu analiz 😅
Yap.
Sen herseyi fazla kafana takıyorsun , takıntı ve kuruntu olduğunu biliyorsun ama elinde değil karakterin bu.
Tutmadı
Tüh baska bahara desene
İstiyorum 💭💌
Sen derin bir insansin , maneviyatin yuksek (kapali olman ile alakali degil). Trendler senin icin cok bisey ifade etmiyor kendin olmayi seviyorsun.. Çevrende sevilen sayilan birisin.
✨🩵
Dogrudur umarim :)
Doğru evet 👍🏻
Yap.
Asosyal diyebilirim sana , ancak bu ikili iliskiler , insanlarla olan dialoglarin icin cok gecerli ama evet seninde hobilerin var. Asosyallik aktivite olarak degil. İnsan ilişkilerin
Olum tam tersi sosyalım body ile uğraşıyorum nereden salladın hahahahaha
Cevabimi bidaha okursan :) aktivite degil , insan iliskileri demistim :) gym insanmi?
Haaa şöyle ki az ve öz insan barındırıyorum hayatımda diyelim yine sosyal çevrem var ama samimi değilim pek
Yani , yanilmismiyim? :)
Yok doğru diyorsun 😂👍
Eyvallah 😅
Inanayım mıı
Senin tercihin...
Kullanıcı ismin güven vermiyor be kardeş
Seninki güven timsali oysaki
Hahah tabii ki de
Babanida sevmem zaten.
Benim foto uygun nu
Hocam yüz lazım, ama sakalların şekilmiş 😂
Beğendiğine sevindim 😍
Buyrin
Sen saygılı birisin, aile ilişkilerinde zaman zaman sorunlar yaşasanda kuvvetli bağların var. Ilişki hayatında bir türlü istediğini bulamıyorsun
Çok doğru
Peki nasıl bulurum ona da bir şey de fmbkv
Kendin gibi ol, değişme ödün verme seni seven sen olduğun icin sevsin
:(
Başka
hoşlandığın insanın üzerine cok düşme her istediğinu yapma ara ara naza çek kendini ama abartma 😂
Nereden geliyor bu yorumlar sana boyle hdhdb
6. his
Gönül gözün mu açık
Orasını Allah bilir 😂
Yolla gelsin
Ömer çelakıl sandım adnwjsnsje neyse, Sen kafa dengi bir arkadaşsın arkadaş ortaminda eglenceli kimliginle öne çıkıyorsun ve bağların kuvvetli. Benliğine onem veren kimsr gibi olmaya calismayan birisin
Nerden bildin la
Hahaha tahmin diyelim
Biraz daha et hadi
Buyur.
Sen özgürlüge düşkünsün elbette herkes ister ama sen sıkılmaya gelemezsin , arkadaş ortamında sevilen birisin insanların merkez odağında olmaktan hoşlanıyorsun ilgi hoşuna gidiyor
İyiydi, beğendim. Teşekkürlerrr
Dış görünüş olarak kendini begeniyorsun boyun 1.50 1.55 arası gibi , yüzünün tatlılığının farkındasın
Kendimle bir problemim yok diyelim😀... Boyum 1.61 , ama evet kısayim.
Yani 1.61 Tr ortalamasi diyelim 😀
Buyur dinliyorum
Fakeyim
Olur kral
Reel evet
.. https://resimag. com/i/d6a59edae226...
Burdan paylasabildim. Fotoda en solda olan beyaz önlüklü
Hangi siteye kopyalayacagim
Basta ve sonda olan 3 noktaları sil. O sekilde direk kopyala yapistir yap internette
Link silinmis zaten
Göremedim hızlıresim. com a yukleyip link atamisin
Bi resimagda sorun var
(https://resimag. com/i/41388c567076)
Beni yukleme. sayfasina atiyo senin fotonu gostermiyo , hızlıresimden yapabilirmisin
5 dk suresi gectigi icin
Hadi ya pardon , bekliyorum o zaman bu sefer hizli olacagim 😂
Tamam atiyorum. Hizli resimdenhep kaliyor cunku
Tamam bekliyorum
(https://resimag. com/i/d51d968cfb01)
En solda olan beyaz onluklu
Gayet olgun , düşünce yapısı ideal ve mantıklı birine benziyor , aile yapısını iyi anla ailesinin ve sevdiğinin arasında kalmayacak biri olduguna emin ol
Ask sevgili konusunda?
Ask sevgili konusunda? Bir de dindar birisi mi acaba
Merak ettim
Kardeşim sen özgüvenli birisin ama her konu adına aynı özgüven oranina sahip degilsin. Aşk hayatin istedigin ölcude degil bi türlü düzen oturtamadin. Arkadas cevrende sevilen birisin. Aslinda cok spesifik biri degilsin
Hadi
Sen asla egoist değilsin, mantıklı yerinegöre düşünebilen olayları tartabilen birisin. Beğenilmek elbette herkes gibi hoşuna gidiyor ancak asla premses modunda değilsin. Önyargıları tanıştığın insanlarda kolaylıkla kırabiliyorsun
Yap reis
Sen zeki birisin ancak kişiliğin ve karakterin tam oturmamış durumda, dış etkenlere halen çok açıksın begendigin bir davranışı aninda benimseyebilecek durumdasın ancak zamanla kendin olmayı öğrenecek ve bunun degerli oldugunu anlayacaksin
Heeew soylwe
Hayır