10 kişi olmadan analiz yok la...
Ruhların da bir onuru bir gurur var.
Ayıptır.
Sıkıldım ve medyum güçlerimi gizlememeye karar verdim.
Varsa ruhlar aleminden kendini dinlemek isteyen girsin sıraya.

Nasıl yapacan onu ne hissettiğini mi soyleyecen
Gizli üyeyi kapatmadım mi ben 💔🥲
Ruhlara gizli üye dediğim zaman milyon üç tane rapor geçiyor, bulamam öyle.
Takma ad kolay mı bulacak ruhlar 😂
Orası ruhlar ile benim aramda 🥸
Açtım al ama gelen ruh değildi 3 harflidir
Tamam dönebilirsin şimdi gizliye.
10. kisi olunca, en uzun rapor senin hakkında gelecek 😇
Ruh 2 harfli mi niye 😒
Güzel espiri doğru o da 3 harfli
Sen şimdi başla diğer 7 kişi gelirse onların yaparsın gelmeyenin cezasını bize kesme yorumlarını okuyan belki beğenip daha çok gelecek
Kalbinde bir parça eksik. Yarısı kırılmış. Körelmiş... saklanıyor karanlıklar içinde. Sarılmak, güvenmek, inanmak istiyor. Ama dedim ya... eksilmiş. Bir kedi misali belki sirnasip bırakmak istiyor kendini.
Ama geride kalan... dizginliyor bütün bu romantik acıları. Gerçekçi. Güvenmenin engeli. İnanmak için bin bir testi var karşısındakini.
Ellerin marifetli senin. Belki çeyiz işliyorsun belki nakış. Belki yemek pisiriyorsun belki tatlı. Ama oturmuş bir ruh ellerini izliyor senin.
Uykum var.
Ruhlar çok yoğun konuşuyor hakkında sesler birbirine giriyor.
Çık marifetim var ondan benimde kafam karışıyor onların da karışması normal😊
10 yorumdan sonra üzerine düşerim şimdilik bu kadar
göster ama elletme diye yetistirdiler beni 🥸
He tamam 😂
Beğenemedin galiba 😒
Raporda yanlışlık mı var?
Yok beğendim sağolasın
Ekran aldım hatta arada. Okurum diye
O kadarı ücretli kuzum 😒
Bizim viziteler tek kullanımlık.
Aa sonra yazabilirim dedin sanki ruhlar yoğun konuştuğu için
10 yorum gelirse dedim :D
Git topla arkadaşlarını öyle gel 😜
Şaka maka falcılar böyle böyle ne para kırdılar la...
Ee millet ticarete döküyor bu saatte 10 kişi zor uykun gelir beklerken sen hazır yazanları yorumla gün içinde gelen olursa olur
Yok vallahi sen tuttun diye sana yaptım.
Şu an hiç uğraşamam.
Ruhlar vals ediyor şu an göz kapaklarımda. 2 saate uyanmam lazım.
Çok gelirse daha zorlamayacak mı yorumlama üst üste
Anlamadım.
Şimdi gelenleri yorumlamazsan diğer gelenler olursa yoğunluk olmaz mı
Olmaz :D
Ruhlar bana hazir getiriyor bilgiyi merak etme :P
Yazıyı yetistiririm dersen sıkıntı yok
10 yorum gelmezse yazmayacağım.
Yazmayan için yazanlara bilet kesme bence yorumladikca millet daha çok merak edip gelecek
Sen kelimeler ile değil, anılarla - birlikte geçirilecek zamanla yaşanılacak bir kadınsın.
Takılma benim 3-5 cümleme.
İyi geceler kuzu 🙋🏻♂️
Sağolasın hayırlı sabahlar
Aslında yazmayacaktın ama hakkınızda kalbime fısıldananlar, aklımı mahkum etti senli düşüncelere...
Sensizlik sanki zamanın durması, aklın işlevini yitirmesi... e hakkında yazılanlar böylesine kalpten, böylesine aşkane olunca, çaresi kalmıyor insanın...
Nasip yazıyor raporda... Şükretmesini bilen, kaderine razı ve de hayırlısı için bekleyen yazıyor. Yaşadığın her anın, karşına çıkan her insanın bir şansı var sende. Allahın bir hikmeti misali. Nerede nasil olduğunu bilmeden. O şansı kullanmak da elinin tersiyle itmekte senin ona sunduğun bir imkan...
Ancak yine de affetmek konusunda çok merhametli değilsin. Bir kere kırıldın mı... Bir kere vazgeçildiğin düştü mü aklına... biter. Sen kalbini böylesine çocukça açmışken sevdaya, elini bırakıyorsa... Bir daha tutamaz. Dün gece dedim ya hani sana... Bir yanın halen çocuk, sevilmek okşanmak istiyor diye... öteki yanın gerçekten çok sert... eğer senden vazgeçecek kadar kararliysa biri... can cekisse de yüreğin, değersizliği kabul etmiyor.
Tabii bir de yaşattığın cennet var... Hani güvenine layık olana, elini bırakmayıp, gözlerini güldürene... o kadar olgunluk içerisinde sana saygı duyana ama aynı zamanda halen saklayamadığın içinde yaşayan çocuğu çocukça sevene yaşattığın cennet var. Sorunlara karşı savaşan, aşkı için her türlü zorluğa göğüs geren, duygusu uğruna şahsi menfaatleri elinin tersiyle iten... sen bir adamın elini tutunca biz olansın. Bizi yaşatansın.
Çok şey de beklemiyorsun ha... bugünün kızları gibi değilsin pek. Beklentilerin, kriterlerin eski kafa ❤️ sağlıklı bir ilişkinin, bir evliliğin gerektirdiği gibi. Dinlesin seni, anlasın, empati yapsın biraz... anlayışlı olsun... ve de dürüst. Madem elini tutacak, eli bilsin de elindekini gizleyerek, arka bahçesi olarak gelmesin ellerine. Sen bir insanın hayatı olmak istiyorsun. Çünkü sevince hayatın yapıyorsun.
Devamı için bir zahmet bir Türk kahvesi yap :)
Buluşalım bir parkta... Bu kadar sıcak olmasın ne olur..
Mümkünse karlarla döşenmiş olsun dünya, gökyüzü ise aydinlik... öylesine mavi olsun ki, düşen kar tanelerinin beyazligi dahi seçilsin...
Ve ben susayım artık... sen konuş..
Ben seni dinleyim...
Ve tanıyım seni 🥰
Doğru tespit
Doğru olduğunu bilmesem yazmazdım di mi? 😒
O da doğru 😊 sana ☕🍫
Gözlerin eslik etmeden ne tadi var ne de huzuru
Istemem eksik kalsin sensizlikte ruhumdaki şuhu
gerek yok
Cevap
3Cevap
balık burcu musun?
beni analiz edebilirsin
Artık gibi sanki... Ancak - artık- sağlığını titizlikle koruyan, kararlarında ve adımlarında bilinçli davranmaya özen gösteren, dikkatli bir ruhun var. Bilgilere şüpheyle yaklaşıyorsun, derinlerden gelen bir merakın var. Her şeyi sorgulayorsun. Önüne koyulan bilgiler yeterli değil senin için. İnandığın - ulaştığın sonuçlara bağlısın. İstersen tek başına ol... Tek başına kal. Doğruların için mücadele etmekten yılmıyor, hiçbir zorluktan kaçmıyorsun. Ancak bu halin... Bu duygu ya da sorgulamaların seni bazen... Psikolojik açıdan yorabiliyor.
Dini ve irfanı bilgilere vakıfsın... ya da uzay diyeceğim... Hani şey anlamında bana az önce sorduğun burç sorusundan bile belli... Daha doğa üstü güçleri kavrayan bir ilgiden bahsediyorum. Bazı şeyleri bunlar üzerinden kavramaya çalışıyorsun... Ve yorgunluğundan, mutsuzluğundan da sığındığın yer burası oluyor senin. Ki mutluluğunun ve huzurunun yerini alabilecek bir öncelik bulmak biraz zor, çünkü sağlığının temeli olarak görüyorsun.
%99 tutturdun dostum. hislerin gerçekten çok iyi.
Evt yap skksksksksksks
Soru kapandı bebis
6 kisi gelmeden acmiyoruz 💔
Aga be
Yak diyeceğim içmiyorsun
Rakı koy diyeceğim icmiyorsun
Biz senle ne yapacağız be çocuk 💔
Sen bana küfür etmiştin
Hatırladım
Ne küfürü ettim ben sana?
Hic huyum değildir
Ettin neyse
Baktim simdi
Götümü ye demişim
Bi de mk
İkisi de küfür değil 😒
Ancak bu iftiran yüzünden kırılan kalbim eriyen buzullar kadar acı bir gerçek.
Ruhlar alemine emrettim.
Seni listenin son sırasına alıyorum 💔
Bende seni
Ayyy askiiim ❤️
An itibariyle yeniden liste basisin.
Ama 6 kişi şart.
🙋🏻♂️
En çok sana şaşırdım. Senin net karakteri ile gündelik halin çok çok farklı.
Ben seni çok hareketli, böyle afacan falan sanıyordum… Sen bayağı kendi halinde bir deri bir kemik, üşengeç bir şey çıktın. Kafamda çizdiğim her şey yıkıldı sana dair :D
İçine çok atıyorsun haberin olsun. Gerçek hayatta da konuşman lazım. Kendine daha az yüklenmen lazım. Anlayışlı birisin. Başkaları ihtiyaç duyduğu anda empati de yapıyorsun yanlarında da oluyorsun. Aynı şey sana yapılıyor mu.. . Bilmiyorum. Bildiğim.. Hakikaten kendini bu kadar zorlaman… Hayra alamet değil… Bir sınır krizine bakar burun kanamasıyla bayılman :D
Merak etme orada da bulur kaçırırım seni. Bir park bahçesi… Akşam üstü... Sessiz.. sakin... Serin bir hava. Ve sen varlığıma şükredinceye kadar güvenene dek sohbet :D Gevezelik olsun diye söylemedim. Anlatıyorum ya… Sen fazla kapanıksın. Ve karşındakinin bunu çözmesini daha doğrusu bilmesini istiyorsun. Buna layık olmasını istiyorsun. Allah karakter vermiş gerisini köy vermiş deseler, eyvallah alayım bir dal diyecek tarzdansın. En azından kafam rahat eder düşüncesi :D
Yine de o karaktere birazcık romantiklik sosu eklenebilir ama :P (Tipsiz olsun demedik la--)
Yani en yanlış yapabileceğim karakter oldun sen…
Düşündüğümden çok farklıymış…
Duygularımla oynadın kadın…
Sevdim seni.
İnanmıyorum sana gerçekten inanılmazsın. Teşekkür ederim ve dedikerin neredeysen hepsi doğru..
Barıştık mı gülüşüyle gözlerimi güldüren karakter 🤭😇
Barıştık tabi ama Sana inanmıyorum nasıl yaptın bunu şu an şoklar içerisindeyim
Ruhlar alemiyle anlaşmam var benim
Çocukken bile en sevdiğim çizgi film Casper'di
Nasıl yani
<3 :)
Teşekkür ederim 🤍
🙂🙂
Daha ne kadar XPER kasacagiz acaba?
Tamam gittim benn
Gitme sana muhtacım
Gözümde nursun başımda tacım muhtacım
Beni öldür öyle git
Yaşamak için senin sevgine muhtacım
Elveda kuzum.
Şaşırdım hatırlıyor olmana... tanimana.
Neyin değişip değişmediğini sorduğunu anlamadım.
Ama buraya girmedim çok uzun süre...
Ilk dun. Seni görünce de...
1 gün dayanabildim yazmamaya.
Hatırladım. Hani soruna gelmiştim ya sende yorum yaptın işte benle ilgili ki bazı kişilerde vardı.
Şu an o sorudayiz.
Ksksksks kskdkdkdks az önce farkettim yaaa
Seni özlemişim.
Niye
Sen beni niye hatırladıysan
Gördüm isminden tanıdım burada hatırladım
Gördüm isminden tanıdım burada hatırladım
Özledim ben de
Kimseyi özlemem ben kdkdkdkd
Ben senin ruhunu okuyan, saçlarını okşayan...
Özleme sen, ben iliklerine işlerim özlemi.
Emin konuşuyorsun
Hayir. Senli rüyaları konuşuyorum.
Anladım
😒😒
Ne bu😒😒
Konuşmak istemiyorsan ne diyebilirim
Tamam tamam güzel ayrılalım
Ayrılmak mı? kalbim senli hayallerde çırpınırken mi?
Sen şimdi git ben adımlarını sayarım 💔
Ama böyle konuşmaaa
Kelimeler sussa da atıyor kalp..
Sensizlik zulüm ruha.
Öyle maalesef
Bana ellerini ver 🎶
Hayat seni sevince güzel kdkdkd
Yoluna adadım ömrümü
Devamını bilmiyorum 🤷♂️
Yakalarsam muck muck
Zjskksksks
Mesaj atacak misin
Hayır
ahaaha beni analiz et bakalım
Soruyu kapadık be güzellik 🥲💔
İflas etti ilgisizlikten, borcum olsun sonraya.
nasıl ya geldim ya ben soruya 😅
Ben neyine yatmıyorum der gibi oldu bacım 💔
Utandım 🥲
*yetmiyorum
yanii... 😅
Sensizlik bir uçurum be gülüm...
Ve freni kopmuş ruhum sürükleniyor son gaza sensizliğe 💔
Kusura bakma kapanmış soru 🥲
Çocukları pistten aldığımıza göre...
Gelelim aşk kadınına.
Aşkı iliklerinde yaşayan, gözlerini kaçırsa da ruhunda bile takibi bırakamayan kadına..
Sahi ne olacak senin bu bekleyişler... bıkmadın mı hak ettiğin sevgiye kör sağır dilsiz kalanlardan 💔😞
Halen de çıkmamış ki biri seni gönlüne hapsedecek, ruhunu sana evin hissettirecek. Okşayacak ruhunu ve bazen sadece susacak... Oysa bir bilseler ne şanslılar senin gözlerine bir kez olsun değebilenler :)
Güler yüzün, dost canlısı kalbin dillere destan kuzum. Bir tek kişi yok ki sana bakınca kaynamasın kanı. Allah var sen de sana dost olandan esirgemiyorsun nezaketini. Elin açık, yardım sever, güler yüzlü arkadaş canlısı bir insansın.
Dikkatli bir insansın. Ciddi konularda yapılması gerekeni kavrayabiliyorsun. Konuları tek tek ele almak ya da belli bir konuyu bölümlere ayırmak elinden geliyor.
Şaka bir yana bi plana, yol haritasına ihtiyaç duysam senin kapını çalardım.
Yardımsever, geri cevirmeyi çok bilmeyen, nazik, zeki ve odağı kuvvetli.
Sadece aşkta değil küçük hanım, dostlukta da güven veriyorsunuz.
Ben bunları yazıyorum ama sen bunları zaten biliyorsun. Kendine saygın yüksek. Hatta kendisine saygı duymayandan tabanların popona vura vura kaçacak kadar saygın yüksek. Farkındasın da. Mevcut hali de yapılması gerekenleri de biliyorsun. Yapıp yapmamak ayrı mesele. Onu çok kafana takma ;)
5 yıl daha dayan, sonra ruhum gözlerindeki tebessüme arayacağım :P
*Söz aldığım nefesi bile hissedecek kadar taşıyacaksın ruhumu.
5 yıl :P
5 yıl sonra mı huzura kavuşacağım? hadi inşallah. daha az önce bir sürü matt haig kitabı sipariş ettim 😆 bazı noktalar doğru bazıları hatalı. teşekkür ederim 😇
ahahah oha.
Sen cidden aşk kadınışın ha.
Beni huzur diye anmanı da sevdim.
yorumun ekran görüntüsünü alayım da 5 yıl sonra seni utandırmayım.
Yani izin ver de az biraz hata ekelim de 5 yıl boyunca beni eğittiğini sandığın noktalar olsun :)
Seni senden öğrenmek, seni tanımanın en güzel yolu.
seni huzur diye adlandırmadım yahu 😅 hemen heyecan yapma.. aşk kadınıysam kendime aşk kadınıyım 😅
"5 yıl daha dayan, sonra ruhum gözlerindeki tebessüme arayacağım
*Söz aldığım nefesi bile hissedecek kadar taşıyacaksın ruhumu.
5 yıl "
Sen okumuyon mu yazdiklarimi </3
Küstüm senlen
eğitmek mi? sence ben öyle eğitmekle uğraşacak bir kadına mı benziyorum? eğitmek zorunda olacağım erkeği değil, bana ait olanı seçerim..
hayır okuyorum tabi ki ama görmek istemedim onu. gönül görmek istemediğine kör olurmuş..
hahahahha sevdim bunu hmm ama ben demek istemesem de sen söyledin aslinda da...
kendine de kabul ettirmen gerek
"önül görmek istemediğine kör olurmuş"
kusura bakma ama senin gibi bir kadinin sevdiginin gögsüne dayanip da anlatmak istedigi seyler olmadigina beni inandiramazsin
ben buna egítmek dedim... cünkü ne kadar dogru noktalar da olsa
seninle olabilecek olsam sana her gün yeniden baslamayi seni hep yeniden ögrenmeyi isterdim
vay anasını
Analar kutsaldır efem
Ben dinlemek istiyorum kendimi, de bakalım
Bende istiyorum lütfen.
Sıkıldım ben sorudan :(
Yarın ya da haftaya ancak
tamam sorun değil beklerim ben
Söyle bakalım.
Görünen en net benliklerden la biri senin ki (La küfür değil... Eksi koyamazsın </3 )
Sen samimiyetiyle (net tavırlarıyla) öne çıkan bir insansın. Senden art niyet bekleyen pek kimse olmuyor. Zaten insana mesafe koyduran bir duruşun var. Kibarlıkmış, nezaketmiş ancak hak edene...
Sözlerini esirgemiyorsun. Hem iyi anlamda hem de kötü, ancak sınırların aşılmasına da asla izin vermezsin. Duygusal ve hassas bir kalbin var, öyle herkese davranıldığı gibi sana davranılması? :)
Gerçekten... Sana karşı olmak zorunda bile değil... Herkese gül dağıtan birinin sana cümleleri yaprak kımıldatmaz sende. Özel olmaya ve anlamlı bağlara inanıyorsun. Herkese gül verirken sana gül buketi almasını değil, hiç kimseye çiçek uzatmamışken senin için papatyalar toplamasını tercih eden bir yapın var. Kalbinde derin izler bırakacak biri olmalı, elini bırakacak değil.
Sporun.. Kişisel bakımın... Hadi ruhunu çözdük de.. Yani tipi merak etmedim desem yalan olur :D
Ama ruhun abartıdan uzak. Less is more diyebilir miyiz bilmiyorum... Kararında daha uygun sanki.
Pesimist yönlerin de var, hayal kırıklıkları zamanla heyecanını baltalamış gibi görünüyor. İnsanlara karşı tahammülsüzleşmişsin, daha monoton, daha robotik bir düzen oluşmuş. Sebepsizce, saçma sapan eğlenmeyi, gülmeyi ya.. Gülümsemeyi unutmuş bir yanın... sanki bir tür hüzne hapsolmuşsun.
Uzun bir tatile ihtiyacın var gibi. Aslında... Tatil kadar -bir süre sessizce - gerçekten güvenini kazanmış bir eli tutmaya, bir göğse yaslanmaya da ruhunun ihtiyacı var.
En net ama bugüne kavuştuğuna inanmanın en zor olduğu benliklerden biri...
Seni Charlie'nin Çikolata Fabrikası'na kaçırmaya karar verdim
İlk söylediğin cümleyi anlamadım.
Sen kimsin bilmiyorum ama harfi harfine beni anlatmışsın. Ne hissettiğimi, neye ihtiyacım olduğunu biliyorsun. Özellikle en son kısım. Harikasın, teşekkür ederim. 🙏🏻
Yani küfürden hoşlanmadığını yazmam gerekiyor muydu?
"Hani uzun uzun anlat, kelimelerini doğru seç - paylaş oturup konuşalım.. Ama küfürden uzak.
Ben seni konuşmanın kalitesinden, karakterinin duruşunun sağlamlığından anlayım"
Daha istiyor musun karakter analizi :D :D
İşte her neyse, La diye ekledim ya oraya, küfür değil, bana eksi yazamazsın diyorum.
Bu arada kimim hemen söyleyim :P
Şu ara çok müzik kafamdayım.
https://www.youtube.com/watch?v=r_TAmgt7Uuw
Evet hiç hoşlanmıyorum. Küfür edeni sevmem, kendim de kullanmam.
Evet kurduğun cümle de tam ben.
Devamını isterim. 🙏🏻
Müziği şu an dinleyemiyorum.
Üzgünüm...
Burada nokta konuyor büyük aşkımıza.
💔🙋♂️
Analiz yok yani?
Valla konuştukça merak etmeye başlıyorum seni kuzu.
Şimdi etkilenicem falan gerek yok.
Ben asılırım arada güleriz, baktık sen aşıldın laf sokar yerini hatırlatırım.
Gül gibi uzak uzaktan geçiniriz <3
Yerin: Cennet Hayali
Yerim: Günahkar Şeytan
Ben fazla samimiyete gelemiyorum laf sokarım galiba, haklısın. Peki görüşmek üzere.
<3 Karşılaşmak üzere kuzu :)
Buyrun..
Karanlıkla aydınlık arasında gidip gelen bir ruh gibi seninki. İki farklı karakter. İkisi de sensin ama.
Biri o kadar kesin, kararlı ve de ciddi ki... Korku veriyor. Kelimeleri özenle seçen, az ve gerçekten öz konuşan ve uzaktan soğuk, dik duran biri. Sanki her şeyin bir miktarı var ve o miktarı aşmak kimsenin haddi değil. Saygı bariyerine takılmadan yakınlaşmak imkansız gibi. Her davranışa dikkatli, saygısını kazanmak için önce bu değeri hak etmeli karşısındaki.
Öteki ise o bariyerleri aşanlar için... Hayatımda tanıdığım en çocuk, en eğlenceli, güüldüğü zaman kalbi en çok ışıtan insanlardan biri. Şımarmayı pek beceremese de :P
Duygularını ifade etmekte zorluk çekmiyor gibisin, çekingen de değilsin... Ancak aşkından olsen de karkater tutmazsa, o söylediğim bariyer aşılmamışsa... Allah yardımcısı olsun. Bakışlarında bile anlamaz aşkı. Ama bir gerçek var... Dostu olduğunun da sırtı pek yere gelmez gibi.
Elinden gelen ile gelmeyecek olanı biliyorsun. Bir şeyin ihtimali varsa, senin için başarısızlık zor o konuda.. Ama savaşmamak imkansız.
Bir de kader var işte... Ya da elden gelmez işler. O konuda da ufak bir alaycı gülümseme... Fazlası dökülmez...
Gerçekçi demeliyim belki de sana...
Olur edin.
Kuzu senin bu anaçlık aileden mi geliyor? Öylesine sevilmiş, öylesine içine işlemişler ki bu duyguyu resmen her hareketinde yansıtıyorsun. Olanaksızlıklar içerisinde bile varlığını feda edecek bir karakterin var sevdiklerin uğruna (hak ettiklerine inanman şartıyla tabii ki)
Ne var ki bu kadar anaç yürek nedense kendini ısrarla karanlığa çekiyor. Nickiyle uyumlu. Yalnızlık kendi tercihi … ya da insanlığın geldiği noktanın ona yaşattığı bu.. Kendi ruhuna eşlik edecek kalbi bulamaması.
Dinlemeyi çok iyi biliyorsun. Psikoloji okumayı düşündün mü? Bence düşünmelisin. Genel kültürün çok yüksek. Çok okuyorsun, çok dinliyorsun ve her zaman yatıştırıcı konuşan birisin. Karakterin merak uyandırıyor açıkçası.
Sanırım seni ne kadar anlatsalar… Bir o kadar daha dinleyebilirim …
Hiç değişme çünkü böyle çok güzelsin, çok değerlisin.
Psikoloji okuyorum aslında doğru bildiniz. Uzun ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Bütün yazı içerisinde tahmin ettiğim... Bilmeden yazdığım tek şey oydu.
Psikolog düşündüğüm bu dönemde sadece öğrenci olmana üzüldüm :)
Yarın bir şeyler başarabilmek için bugünden başlamalıyım.
Seni bugünden tanıyabilmiş insanları -yazarken- biraz kıskandım açıkçası...
Teşekkür ederim 😅
Her insan gibi normal biriyim.
Normal biri için aklımı fazla işgal ettin.
Çok düşünmeyin, beynimiz gün içerisinde birçok şey ile dolu oluyor zaten. Biraz yer ayırın, hafif hissedebilmek için.
Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey...
Tanımadığınız bir yabancıya fazla iltifat ediyor gibisiniz.
Yine de teşekkür ederim.
Huyum kurusun 💔
😅
bene :D
Yap bakalım.
buyur lütfen
Beni et edebilirsen
Evet ben
Kuzum sen cok mu duygusal dayak yedin yahu?
Nedir bu bikkinlik, tükenmislik? Dokunulsa aglayacak gibi bir yanin var senin… Kalbim parcalandi kiz seni dinlerken :(
Neyse… Dönelim seni sana anlatmaya:
Ne yazik ki ilk dikkat ceken ruhundaki yorgunluk ve bikkinlik oluyor. Cocuk yastasin ama cok kanamis sanki ruhun. Inanmis, kirilmis, aldatilmis. Hani herkesin ruhunda yasattigi bir cocuk vardir ya… Senin ki bayagi hirpalanmis… Cidden yazarken sana sarilasim geliyor… Duygusal acidan en zorlarindan biri senin ki… Ama sohbetin, arkadasligin cok saf be kizim. Kendi halinde, etliye sütlüye karismayan kendi icinde yasayan birisin sen her duyguyu. Öyle gizlemeyi de cok basaramiyorsun ama. Bu dile gelmek konusmak anlaminda degil.. Gözlerin parildiyor heyacandan, korkudan titriyorsun ne bileyim.. . Kolay olmuyor senin gizlenmen.
Gercekten… Cok temiz görünüyor kalbin… Umarim dokunan duygular da hep bu kadar temiz tutar.
Benim nasıl yaptığımdan daha önemlisi sensin...
Asla... Ama asla izin verme kimsenin bu güzel kalbi, böylesine temiz duyguları yıpratmasına.
</3
O kadarı ücrete tabi canım <3 :D
Kuzummm 🐑😡
İstediğin ben olamdıkça huzur yok kalbine gülooo :P 🙋♂️
Güzel deneme ama yemezler :D
Sana sadece bir sarılma yolluyorum.
İhtiyacın olduğu zamanlar da - hadi ara sırada ihtiyacın olmadığında da - saçlarını okşayışımı hisset.
Ve mutlu ol çocuk.
Bu konudan kaçıyorum artık.
İsterim
10 kişi olunca başlar kardo 💔
CyberKhan
Senin karakter cocukluktan kurulmus birader. Hani derler ya 7sinde neyse 70inde odur diye. Tam olarak sen iste. Belli basli deger kriterlerin var. Kimisi berrak, kimisi anlik geliyor. Kafana yatmiyorsa, süphe duyuyorsan, mesele bitiyor. Takinti edinmissin ama alttan alta. Karsinda kim olursa olsun, aklindaki yüzünden savasabiliyorsun. Ha dogru yanlis, kimseyi ilgilendiren – kimsenin yargilayabilecegi seyler degil. Ancak seni sen yapan seyler bunlar. Karakterin olmus. Kafana yatmiyorsa ugruna dünyalari silebiliyorsun.
Iliskilerinde, davranislarinda titiz bir adamsin, meseleleri anlamaya – anlamlandirmaya calisiyorsun. Nedensellik var biraz. Bu insan iliskilerine de yansiyor. Pek arkadasin var mi bilemem ama, az ve öz gibi görünüyorlar.
Sessiz, melankolik dursan da icten ice cok eglenceli adamsin haberin olsun. Bu kadar kapatma kendini.
Sana bir sarki atasim geldi.. Üzerine cok düsündüm ne atsam diye…
Gelsin Hayat Bildigi Gibi – Sertlik Kaninda Var Hayatin bu ikisini eledim, buna karar verdim umarim begenirsin:
https://www.youtube.com/watch?v=uC_qV3rqKZk
benidee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar