Kişilik & Karakter Karakter analizi isteyen var mı ? Erzincanliiiiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskilerden kimse kalmamiş belliki bende bu soruyu sorup tekrardan silim hesabı bari hoççakalın jsjsjsjsjsjsjs Güncellemeler+1 yıl Erkolara analiz yapmiyorum kapatılsınlar Karakter analizi isteyen var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet olur. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seni tanıdım yeniden görmek güzel ve olur 😊 0 6 Yorumla Erzincanliiiiiiii +1 yıl Aaaa iyilik meleği sen hala burdamisin ne güzel seni gördüğüme sevindim :) Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Bilmukabele güzellik 🌹 Yorumla mngkargo +1 yıl Ruhu kişiliği tam bir melek 😎 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl @mngkargo teşekkür ederim arkadaşım 😊 Yorumla mngkargo +1 yıl yooo içimden gelerek söyledim gayet insanca senin gibi insanlar lazım bu memlekete Yorumla mngkargo +1 yıl bu ülke senin gibi kişiliklerle düzelir ancak Yorumla
TheMightyOne Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl karakter analizi istiyorsan bir dahaki sefere hangi kokuları sevdiğini söyle 0 2 Yorumla Erzincanliiiiiiii +1 yıl What aşko? Yorumla TheMightyOne +1 yıl en sevdikleri kokuyu sor karakter analizi yaparsın diyorum Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Ayy yap 0 5 Yorumla Erzincanliiiiiiii +1 yıl Bence sen içindekileri tutamayan ve içindeki herşeyi dışa vuran birisin için dışın bir resime ilgin var kitap okumaya seviyosun seni mutlu etmek çok kolay ve bunun içinde büyük şeylere gerek yok ince davranişlar nezaket seni çok etkiler Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Kraal tam 12 den teşekkürler Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Ama tek tık kitapla pek aram yok sjyd Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Kullanıcı adini hatırladım bu arada Yorumla Erzincanliiiiiiii +1 yıl Rica aşkom Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buyrun 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olarrr yap 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl kardeşim.. Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güle güle 0 2 Yorumla Erzincanliiiiiiii +1 yıl Ne anlatiyon sen amca Yorumla u KasiKesh +1 yıl Gidecem demişsin bende güle güle dedim abla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet olur.
Seni tanıdım yeniden görmek güzel ve olur 😊
Aaaa iyilik meleği sen hala burdamisin ne güzel seni gördüğüme sevindim :)
Bilmukabele güzellik 🌹
Ruhu kişiliği tam bir melek 😎
@mngkargo teşekkür ederim arkadaşım 😊
yooo içimden gelerek söyledim gayet insanca senin gibi insanlar lazım bu memlekete
bu ülke senin gibi kişiliklerle düzelir ancak
karakter analizi istiyorsan bir dahaki sefere hangi kokuları sevdiğini söyle
What aşko?
en sevdikleri kokuyu sor karakter analizi yaparsın diyorum
Olur
Bekliyorum. Merak ettim.
Ayy yap
Bence sen içindekileri tutamayan ve içindeki herşeyi dışa vuran birisin için dışın bir resime ilgin var kitap okumaya seviyosun seni mutlu etmek çok kolay ve bunun içinde büyük şeylere gerek yok ince davranişlar nezaket seni çok etkiler
Kraal tam 12 den teşekkürler
Ama tek tık kitapla pek aram yok sjyd
Kullanıcı adini hatırladım bu arada
Rica aşkom
Buyrun
Olarrr yap
kardeşim..
Güle güle
Ne anlatiyon sen amca
Gidecem demişsin bende güle güle dedim abla
Olur yap
Yep.