Merhabalar Herkese 🌸

Gerçek dost sizinle, siz mutluyken mutlu olabilen midir; mutsuzken mutsuz olabilen mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Gerçek dost sizinle, siz mutluyken mutlu olabilen midir; mutsuzken mutsuz olabilen mi?
İkisi de tabi ki de.. hem mutsuzluğu hem de mutluluğu paylaşabilmektir.. ben dostumun ve arkadaşımın en zor gününde yanında olurum merak eder sürekli nasılsın diye sorarım dertlerini dinlerim.. ve onlar üzüldüğü için ben de üzülür modum düşer.. ama bu zaman da gerçek dostluk kalmadı pek. ölsek mesela aile dahil kimse umursamaz. aynı gün içinde unutulur. hatta haberleri bile olmaz
Kainatta az olan her zaman değerlidir. Örneğin: altın kum tanesi kadar çok olsaydı kumdan fazla değeri olmazdı. Mutluluğu paylaşacak insan bulmak daha kolay o halde en kıymetlisi mutsuzluğu paylaşacağın insan.
Gerçek dostluk her şeyi eksi artı her durumu beraberce atlatabilmektir. Fırtınalı havada denize açılmak gibi düşünelim. O fırtınayı atlatabilirse zaten gerçek anlamda dostluk var demektir. Güzel havada deniz çarşaf gibiyken herkes açılır, önemli olan o havada denize açılıp sağ kalabilmektir.
Çok güzel bir örnek👍
Teşekkürler bebek 🖤
❤️✨️
Bence mutluluğu paylaşmak, kötü gün dostlarım var ama iyi günümde de mutlu olduğumda benim için mutlu olup beni düşünen dostluklar hep daha çok içimi ısıtıyor
Cevap
18Cevap
Mutsuzluğu değil mutluluğu paylaşabilmek gadası
Ben bu 1.5 ay içinde gerçek dostluğu gördüm. Hasta oldum aramayan kalmadı. Gerçek arkadaşlarım günlük aradılar.
Çok geçmiş olsun. Şu an iyi misin?
Teşekkür ederim. Evet daha iyiyim. Resmen dünya varmış şu an.
bu dediğin iyi gün dostu kötü gün dostu gibi
Evet benziyor
İkisini de paylaşırsın ama halis dostluk sessizliği paylaştığınla olandır.
O da var bak doğru
Mutluluğunu paylaşan seninle mutlu olabilen insandan korkmayacaksın.. mutluluğuna haset eden çok olur
Görseldeki bir huzur olmasın pls 😄 nasılsın değil, nerdesin ilişkisine düşmek bence gerçek dostluk.
Her ikiside.. Onun yanında oldugunu hıssetmek sana guc verır.
Mutluluğu herkes paylaşır, benimle mutsuzluğa da var mısın Abidin?
İkiside olsa dostluk olur
Mutsuzluğu paylaşabilmektir, kötü günde yanında olmaktır..
Mutluluğunla huzur bulan, mutsuz olduğunda nefes olan kişi dostunuzdur.
Her ikisi de tabi ki
Yeri geldiğinde üç buçuk atarken bile acaba ona nasıl haber ederim diye düşünmektir bence ahaha
Her iki duygu halini paylaşabilmektir.
İkisi bir arada ikisini payşabilmeli
Mutsuzluğu paylaşabilmek.
Yeri geldiğinde ikisi de olabilendir
İkisini de paylaşmaktır bence
İkisini de paylaşabilmek.
Mutluluğunu paylaşmayan insan dost olamaz.
Yanlız resimdeki arkadaşlar mutluluktan daha fazlasını paylaşıyor gibi.
Yok kanka
Sarılcakmış bana öyle söyledi
Her ikisine de ortak olan gerçek dostumdur..
Her ikisinide paylasir efenim
Mutsuzluğu
Her ikiside
kötü zaman dostluğu
İkiside
Ikiside
Mutsuzluk
aynen aşkom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?