- 10 ay
Sağlık olmadıktan sonra insanın gözü hiçbir şeyi görmüyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 10 ay
Benim için bu hayatta sağlık önemlidir sağlık olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz Ayrıca benim için en önemli nokta ailemi sevgisidir benim için ailem çok önemlidir
13 Yorumla- 10 ay
En iyi cevap için teşekkür ederim
- 10 ay
🙂🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- u10 ay
Sevdiklerim önce.. sonra da kendim önemliyim.
10 Yorumla - 10 ay
Sağlığım her şeyden önemlidir
10 Yorumla - 10 ay
Saygı
Aile
Kediler
İşim
Para01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. en önemli şey sağlıktır. sağlık olmadan gerisiin anlamı yok
dünyaca ünlü iş adamı rahmetli sabancının hem namı hem serveti... kısacası her şeyi vardı. ama oğlunun sağlığını çözemedi.
bir konuşmasında keşke bu kadar malım olmasa hamal olsam ama çocuğum sağlıklı olsa demişti. koca adam ağladı.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Sağlık yoksa emin olun yaşadığınız hiçbir lüksün değeri yok ama sağlığın yerindeyse sana her şey lüks tabi bunu sağlığı elinden kaymış ama düzelmiş birisi bilebilir ancak ya da iyi yetiştirilmiş kendini yetiştirmiş birileri sadecee
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herkes kendisinde ne eksikse onu söyler bu soruda. Sağlık tabiki herkesin ilk önceliği ama benim şu sıralar hayatımdaki en büyük eksiklik aşk.. O da aramakla bulunmuyor malûm..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk başta sağlık önemli tabiki sağlık bozulursa İstwrsen milyoner ol hiçbir faydası yok sonra geçim rahatlığı olmalı ve sevdiğin sevdiklerinle birlikte olmak
10 Yorumla- 10 ay
Şu dünyada sağlık olmazsa huzur kariyer aşk para aman mülk aile hiçbir şey olmaz olsa da tadı olmaz düşünsene dünyanın en zengin insanısın ve et yiyemiyorsun öyle bir hastalığın var boş verin arkadaşlar en güzel şey her yerinin sağlam olması hayattan zevk almaya çalışın
10 Yorumla - 10 ay
sağlık olduktan sonra her şeyin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Mustafa Koç un özel hastahaneleri vardı ve yanında dr vardı ama devlet hastahanesinde hayatını kaybetti. para bir yere kadar ama sağlık her zaman her yaşta lazım.
10 Yorumla - 10 ay
Sağlık tabi ki önemli ama sağlıklı olup ailemin olmaması bana dert +stres +üzüntü vs vereceği için zaten sağlığımı bozar. Ailem olsun
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sevdiklerimin sağlığı, sonra da benim sağlığım önemli. Gerisi düzelir.
10 Yorumla- 10 ay
Sağlığım konusunda sorunlarım var fazlasıyla bnde herkes gibi yedigim içtiğim herşeyin bna yaramasını çok istedim kilo sorunum var sağlıklı olmak daha iyi
23 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun… çok
- 10 ay
Tsk ederim sağlık problemleri geçmiyor ya sağlık daha önemli bnce
- 10 ay
Neden geçmiyor … evet çok önemli… umarım geçer 😕
- 10 ay
1. Sağlık
2. Para
3. Aşk
Sağlık olursa çalışır para kazanırım. Para olursa aşka da ulaşılır. Çünkü her aşkın bir iktisadi temeli vardır.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 742 cevap paylaştı. Pek tabii sağlık önce geliyor. Hastalanıp 2 gün nefesi g*tümden aldığım an anlıyorum bunu, sorun şu ki tekrar hastalanana kadar hatırlamıyorum.
00 YorumlaSağlık herşeyden öncedir. Sağlık kolondur. Sağlık olmadan bir şey olmaz. Hep derler sağlık başta gelir diye...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim durumum iyi olmadığı için şimdilik para ve sağlık diyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saglik saglik saglik saglik saglik saglik huzur para
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sadece sağlığım, evdekilere çok sinirliyim onun icin ailem demiyorum 😄😄
00 Yorumla- 10 ay
Sağlık demek istiyorum ama benimle çelişiyor 🤦♀️
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sağlık..
20 YorumlaParanız olursa yanında daima biri olur ve paran olursa en iyi tedavilere ulaşabilirsin tek secenek hepsini kapsıyor kısaca
00 Yorumla- 10 ay
Sağlık olmadan hiç bir şey olmaz
10 Yorumla - 10 ay
Herşeyin başı sağlık ve aile herşeydir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. hepsi ama en önemlisi sağlık
10 Yorumla- 10 ay
Ailem
Ailem
Ailem11 Yorumla - 10 ay
Çocuklarım ❤️❤️
13 Yorumla- 10 ay
@gl231 sağlığım yok ama çocuklarım var
- 10 ay
Sağlık ve aile öncelikli
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sağlık olmassa diğerleri zaten olmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sağlık olmadan diğerleri koca bir hiç.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sağlık en önemlisi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence sağlık salık varsa gerisi kolay
00 YorumlaBu hayatta benim için en önemli şey sağlık.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sağlık ilk sırada gelir sonra para
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Seçeneklerin hepsi önemlidir bence
00 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle sağlık
00 Yorumla 1. Ailem , 2. sağlığım önemli
00 YorumlaEn başta sağlık...
00 Yorumla- 10 ay
Sağlık önemli ama aile ağır bastı.
00 Yorumla - 10 ay
sadece sağlık. sağlık yoksa her şey boş
00 Yorumla - 10 ay
Aile ve sağlık. Gerisi boş.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Ailem
20 Yorumla- Gizli Üye(36-45)10 ay
Şu an paraya çok ihtiyacım var
05 Yorumla- Cevap sahibi10 ay
Hadiya sen iki çocuk bakıyormusun tek başına çocuklara göz kulak olmak için bir gözlü ev için binanın cöpünü toplayıp cöpten bulduklarını giyiyormusun çalış mış çocuklarada dadısı bakar aşçım yemek yapar uşaklarımda göz kulak olur
- Cevap sahibi10 ay
Eyvallah bizden birader herkesin derdi farklı
- 10 ay
Sağlık daha önemlidir herşeyden
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ailem tabiki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağlık.
10 Yorumla- 10 ay
Aile
10 Yorumla Ônce saglık
10 Yorumla- 10 ay
Para ama yok
13 Yorumla- 10 ay
İnşallah
- 10 ay
sağlık ve aile
10 Yorumla İman herşeyden önce
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)10 ay
Margot Robbie nin ayakları