Duyguları kontrol etmek kimi zaman kolay kimi zaman da zor. Bazen insan duygularını kontrol ettiğini sanarken, duygular çoktan dizginleri ele geçirmiş oluyor. Peki, duyguların seni olmaman gereken yerlere sürüklediğinde ne yapıyorsun? Akıntıya karşı kürek mi çekersin? Yoksa akıntıya kendini teslim mi edersin?
Duygularınız sizi bazen olmamanız gereken yerlere sürüklediğinde ne yapıyorsunuz?
Duygularımla ayni fikirde olma dengesini zaman içerisinde çözdüm dolayısıyla uzun zamandir birbirimizi bi yerlere sürüklemiyoruz 😅 iyi mi kötü mü bilemedim.. bi süre sonra dışarıdan epeyce duygusuz gibi gorunmeye sebebiyet verebilen bi talent oldu zira bu..
Bu yasima kadar duygularimin beni olmaman gereken yere suruklendirmesine izin vermedim. Suruklenecegimi, bilmedigim limana vuracagimi hissettigim an adim atmadim, adim attiysam attigim adimi aninda geri aldim. O yuzden ne akintiya kurek cektim ne de akintiya kapildim.
Akıntıya karşı kürek çekerim ama teslim olmak o kadar caziptir ki sonunda bırakırım kendimi. Olması gereken ne ise o olur ve sona erer mutlaka. Zaten istisnai yaşanan şeyler bunlar o yüzden güzel aslındq herşeye rağmen.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Nereye sürüklendiğime bağlı olarak değişir bu. Körü körüne sürüklenmeyi her zaman göze alamam. Bazen mantık devreye girmeli, anlık olarak duygular hakim olabilir.