Mesela bişeyi bekliyorum sonunda çok güzel hayallerim var çok güzel şeyler olacak ama o güzel hayali ve günü beklemeye korkuyorum gelecek kaygısı var yani ilerde hayal ettiğim şeyleri yerine getiremeden ALLAH KORUSUN kötü bir şey olur diye çok korkuyorum nasıl bu psikolojiden çıkabilirim artık hayal edemiyorum bile o güzel günler gelecek ama onları heyecanla bekleyemiyorum korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gerçekleşmeyeceği içindir
Ne alaka sevinmeye korkuyorum sadece herşeyden korkuyorum
Yoksa hayal edebiliyorum ama korkuyorum
Güzel şeylerde hep bişey oluyor
Ve bende anskiyete bozukluğu var o yüzden
Bu kadar korkma korktuğun şeyler başına gelir olumlu düşün
Haklısın bundan sonra hep öyle düşünücem ama bende anskiyete bozukluğu var o yüzden oluyor yani elimde olan bişey değil heyecanla beklemeye korkuyorum
Bende de var ilaç kullanıyor musun ya da psikolog veya psikiyatriye gittin mi
Gidiyorum tabikide dört tane antidepresan kullanıyorum
Vayyy anasını 😳 ve hâlâ böyle misin
Gelecek kaygısı hep var bende sevinmeye korkuyorum bu bence çoğu kişide vardır mutlu olmaya korkar insan güzel günlerin geleceği günü beklemekten korkar insan çünkü aksilik çıkmasından korkuyorum ALLAH KORUSUN
Pekiii çalışıyor musun ya da bir aktiviten var mı
Gerçekten hep böyleyim ve her gün evdeyim oturuyorum bu yüzden bu hale geldim yapacak hicbiseyi yokk
Bak sana ne diyeceğim hayat iyi ki güllük gülistanlık değil neden biliyor musun çünkü sıkılırız yani sonucu kötü bile olsa bu yaşantılar bizim şahsi hikayemiz ve deneyimlerimiz inan şu an o kadar kötü günlerden geçiyorum ki ama üzülmüyorum ya da uzulsem de kendimi hemen toparlıyorum çünkü herşeyin üstesinden insan isterse gelir gelebiliyor bu yaşıma kadar bu deneyimlerimle ben bunu öğrendim oturup neden böyle oldu neden şöyle oldu diyecek kadar enerjim yok ne yapabilirim kafasindayim olasılıklar da benim yararıma değilse düşünmüyorum çünkü boş zaman kaybı ve bu zamana kadar düşündüğüm olasılıkların çoğu gerçekleşmedi yani boşuna bu kaygılar kendini böyle düşünmeye odakla inanki seni anlıyorum ama böyle düşünmekten başka çaren yok 3 günlük dünya bu yaşadığımız yer yarın ne olacağı meçhul iken bu kadar düşünmek saçmalık değil mi sence de
Çok haklısın gerçekten moral verdin ALLAH RAZI OLSUN onu düşünsemde düşünmesemde olacak olur yani üzülüp onun önüne geçme gibi bir durumum yok bişey olmazsada mutlu mutlu hayallerimi yaşarım düşünerek kendime zarar veriyorum günümü mahfediyorum bundan sonra hep olumlu düşünücem hayal kurmaktan korkmicam
Aynen öyle kendine çok çok iyi bak 😘😘
Sadece kendini mutlu etmek için hayal kur bir beklentin olmasın öyle canın yanmaz
Haklısında beklediğim şeylerde kendimi mutlu edecek şeyler ama korkuyorum bende anskiyete bozukluğu var antidepresan kullanıyorum o yüzden böyleyim
Geçmiş olsun canım 💙
Teşekkür ederim 💜
Hayal iyidir
İyi eder
Ama korkuyorum işte olmazsa diye bundan sonra hep olumlu düşünücem ama elimde değil anskiyete bozukluğum var normal böyle olmam
Rahat ol. Bu yaşlarda normaldir.
Bilgim yok maalesef
Korkma hayale devam