En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlarda daha çok olur tabiki.. Kadınlar en ufak bir şeyde duygusal bir boşluk hissederler..
Erkekler duygularını içinde yaşarlar dışarı en sevdiği insana bile yansıtmak istemezler yansıtmazlar da her zaman güçlü olmak zorunda hisseder.. Erkek adam güçlü olur diye düşünüyorlar muhtemelen..
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlara olur, erkeklerin duygusu mu var boşluğu olsun ddjja
511 Yorumla- +1 yıl
Kesin Sosyetic söylemiştir, denir sjdjs
- +1 yıl
shsjja haklıyım 😃
- +1 yıl
Oha benim yorum sırıtmış geç yazınca djdj
- +1 yıl
@_suveyda teşekkür ederim beybiii 🌷
- +1 yıl
erkeklere duygusuz demek saçmalık. zaten duygusuz insan olmaz. bi kere erkekler kadınlardan daha yoğun duygular yaşar. burada toplumun da etkileri epey fazladır. erkekler ağlamaz, erkek dediğin güçlü olmalı diye diye büyütülseydin, sen de anlardın erkek olmanın zorluklarını. kadınlarda böyle bir durum olmadığı için, kolayca ağlayabiliyorlar. ama erkek ağlayamıyor, içine atıyor sürekli. bu da erkeğin içinde birike birike, daha yoğun duygular yaşamasına ve kolayca depresyona girmesine neden oluyor. intihar edenlerin büyük bir çoğunluğu erkek. bütün yük erkeklerin üzerindeyken, sen erkeklere duygusuz diyemezsin. küçüklükten beri sürekli baskı altındasın. sana bi tane soysuz hemcinsin yüzünden potansiyel tacizci gözüyle bakıyorlar. kadınlara sürekli sen teklif etmek zorundasın. ailene sen bakmak zorundasın. sabahtan akşama kadar çalışmak zorundasın. hayatında hiç iltifat alan bir erkek gördün mü? gördüğünü sanmıyorum. daha çok anlatacak şey var da uzatmak istemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel boşluğa düşüyorum ben. Duygularımı kaybettim.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağolasın.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence erkeklerde duygusal boşluk olmaz çünkü kalp denen şey pek yok ya da akıl denen şey.. ama kadınlarda olabilir.. daha duygusal olurlar yine de kadına göre değişir bazı kadınlar çok güçlü olur illa hayatımda birisi olsun demezler mesela
20 Yorumla
+1 yılKadınlarda daha fazla olur.
Kadın küçük yaştan itibaren hem dosgustan annelik duygusunu taşır hem de yaşı kaç olursa olsun içinde hep küçük bir kız çocuğu vardır. Anlamlandir anlam katar her bir davranış söze aslında olması gereken de budur. Adamlar da anlamlandirir anlam katar fakat kadın insandır biz insanoğlu diyen Neşet Ertaş misali keşfetmeyi tam başaramaz çoğu zaman. Mesela bir kadın bak kek yaptım bize der binlerce duygu anlam yükler ve sadece eline sağlık denmesi bile mutlu eder oysa adam birazda ulaşılabilir basit değil belki ama küçümseme olmasada ne varki buna bile seviniyor diyebilir. Kadınlar da daha fazladır bu yüzden. Yüreğine eş yürek varsa boşluk olmaz ne kadın ne adam da. Onun için herkese yüreğine eş yürekler denk gelsin...10 YorumlaKadına istedikleri Ojenin rengini bulamadıkları zaman bile duygusal boşluğa düşüyorlar. Bizim duygusal boşluğa düşmemiz için organ nakline ihtiyacınız olması gerekiyor
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal boşluk aslında birazcık dönemsel bir durum bu dönemle alakalı dünyanın
Hali insanlar
çok strese, sanal ve yalan etkiye maruz kalıyor…
İnsana çok sağlıklı bir yaşam sürmüyor şu an…
Baktığın zaman corona da bu ortaya çıktığı insanlar kendi evinde mutsuz olduğu ortaya çıktı kendi evinde vakit geçiremedi çoğu insanlar çok büyük SORUNLAR yaşadı…
Kendiyle başbaşa yalnız kalamadı kendiyle yüzleşmedi… aileler aynı evde vakit geçiremediğini fark Edip boşandı… aslında bunlarla alakalı bir durum aslında sağlıklı bir dünyada değiliz dünya düzeni sağlıksız….
Bu etkilerden uzak duran insan duygusal boşluğa düşmüyor… uzak durma durmayı başaran insan…ki bu mümkün ama zor…
Cinsiyetten bağımsız önemli olan bu10 YorumlaDuygusal boşluk, kişinin sebebini kestiremediği halde hayattan keyif almama, acı çekme, günlük hayatı sürdürecek gücü kendinde bulamama ve genel mutsuzluk hali içerisinde olma durumudur. Diğer bir deyişle duygusal boşluk, bireyin kendine ve hayata karşı memnuniyetsiz olma ve hayattan keyif alamama halidir. Bunun cinsiyet ilede alakası yoktur.
10 YorumlaKadınlar her zaman daha derin ve çok yönlü düşünen varlıklardır. Erkekler ise daha sayısal ve düz zekaya sahip , duygu durum ilişkilerine boş zamanı oldukça önem veren , aşık olduğu zaman yoğunlaşan kişilerdir.
Kadınlat ayrılık sonrası daha derin bir boşluk hissi yaşayıp geri döner mi diye beklerken , erkeklerin çoğu kısa zamanda yerini nasıl dolduracağını düşünmeye başlar. Hata bende mi nasıl düzeltebilirim diyenlerin sayısı oldukça azdır.10 YorumlaKadınlarda olur. Babalarindan kalma sevgisizlik duygusu ilerde bulacağı kötü ilişkinin anahtarı gibidir. Yani düzgün bir eş koca sevgili. O arayis kadınlarda bitmez baba boslugu başkası ile dolmaz. Sonra o aldatılan da boşluk kalır. Kızıyla ilgilenemez. Bu bı kaç varyasyondan biri sadece. Yani aslında herkes bı bosluktadir.
10 YorumlaYoo erkekler başka boşluklara göz dikiyorlar duygusal boşluk ne ya kalbin deliği mi var allasen olsa ona da göz diker 😂😂 hiç elime alıp incelemedim gerçi ama bence yoktur
11 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluktan kastın ne tam olarak artık hiçbir şey hissedememe durumu mu yoksa duygusal açlık mı
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kadınlar o zaman bizim ülkenin toplumsal yapsindan tut cinsiyet farkına kadar her şey kadınların duygusal açlık hissetmesine sebep oluyor
+1 yılKadınlar tabiki ama böyle güzel düşünsene erkeklerin bugün çok duygusalım dediğini soğuma sebebi 😂
11 Yorumla
+1 yılBilmiyom bende var şu aralar yanlış bişi yapmaktan çekiniyorum :(
11 YorumlaBunun cinsiyetle pek alakası yok bence, daha ziyade duygusal yapıda insanlarda duygusal boşluklar oluyor ama kadınlarda yaratılış itibariyle istatistiğin daha yüksek olduğunu söyleyebilirim..
10 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluk erkeklerde tehlikeli sonuçlanır (cinayet, tecavüz, cinnet, intihar, sınırları zorlama vs.)
Kadınlarda ise sonuçlanacağı tek nokta yataktır
Tam olarak bu yüzden kadınları manipüle etmek aşırı kolaydır
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda daha çok olur. Aksini iddia eden kadındır.😄
11 YorumlaErkekler duygusal değil cinsel açlık duyar, onların gerçekten kalbi yok, eleştirmek için demiyorum bunu olmadığı bariz belli bir şey yani.
31 Yorumla- +1 yıl
Genellemesek.! Kimsenin kul hakkına girmeye gerek yok. Serseri olanlara meyil ettiyseniz bu sizin suçunuz
- Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda.
Özellikle baba sevgisi yasiyamamis insanlarda.
Erkektede olur illahaki ama kadında daha baskın.
Özellikle dikkatinizi çeker mi bilmem ama erkek gibi giyinen kadınlarda.10 Yorumla
+1 yılKadınlar pek ilgisiz ve yalnız kalmaya programlı değiller erkeklere nazaran. Ayrıyeten zaten duyguları ön planda olduğu için duygusal boşlukları erkeklere nazaran çok daha fazla olacaktır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın karakteristik bir özelliği olsa gerek. bunu kadın erkek diye sınıflandıramayız. İkizler, koç diye de ayıramayız.. karakteristik bir durum olsa gerek. yaradılıstan gelen bir durum yani..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Erkeklerde
Çünkü kadının duygusal boşluğunu doldurmak isteyen dm kutusunda 100 lerce kişi olur
Erkek dm kutusunda erkek arkadaşlarından gelen kurtlar Vadisi reelsleri10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılCevremde görduğum Duygusal boşluk baynlrda çok oluyor o dönemde ıkı tatli söze inanıp kanıp hayatlarını kraryanlar çok gördum
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn son duygusal boşluk yaşadığımda motor kazası geçirip yoğun bakımda yatmıştım 😂
Her türlü kadınlar20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kadınlar daha duygusal karakterleriz bu nedenle düşünceler duygular bizi daha çok yorar.. biz o yüzden..
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkeklere göre daha duygusal canlılar. Erkeklerin pek duygusal gelişimleri yok. Bu yüzden bu boşluğu kadınlarda daha çok görürüz
20 Yorumla Kadınlarda çok gibi görünse de biz çabucak üstesinden gelebiliyoruz. Erkeklerin atlatması daha zor oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKlavyede
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınlar duygusal varlıklardır ikizler ve aslan kadını hariç 🙂 o yüzden duygusal boşluk onlarda daha fazladır.
10 Yorumla
+1 yılduygusal boşluktaki kadın en kolay yatağa atılan kadındır böyle bir kadınla tanıştığım gün eve getirip 3 posta atmıştım sonra sevgilisiyle barışmıştı
10 Yorumla
+1 yılAylardır bu boşluğun içindeyim kurtulamıyorum..
10 Yorumla
+1 yılBu kadınından kadınına erkeğinden erkeğine değişir. Belli olmaz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Erkeklerde daha çok olur bence hem de çok daha fazla
10 Yorumla
+1 yılYaşanılanlara bağlı olarak her iki cinste de.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisinde de olur. Hata yapmasına yanlış seçim yapmasına sebep olur.
10 Yorumla Erkekler duygusallığı biliyor mu ki, boşluğunu bilsin.
10 Yorumla
+1 yılBende çok oluyor hemen hemen her gün depresyon moduna girebiliyorum
10 Yorumla
+1 yılKadınlar bence çünkü daha duygusal duygu odaklı düşünüyorlar
10 YorumlaOnu bilmiyorum ama bi kişinin başlugunu bende kimse dolduramıyor o sayılıyor mu
11 Yorumla
+1 yılErkeklerde olur, erkekler çünkü sevdiği zaman tek dünyası kadın ya da çocuğu olur ama kadınlarda maalesef aynı şey yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler , ayrılır ayrılmaz sevgili yapiyor puştlar
10 Yorumla bilimsel olarak kadınlarda hormonlardan dolayı ama erkekler bence daha az sevildiği için erkekler daha çabuk boşluğa düşüyor
10 YorumlaKadınlarda daha çok olduğunu düşünüyorum çünkü bir çoğunluğu erkekler aklıyla kadınlarsa kalbiyle hareket ediyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. O nasıl bişey ki? Karın boşluğu falan gibi mi? 😂
14 Yorumla
+1 yılCinsiyeti olmaz ki bınun her insanda olabilir robot değiliz
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde daha çok olur çünkü partner bulmaları kadınlar kada basit değil
10 Yorumlabence her ikisindede olur ama kadın daha baskındır erkeklerde diger türlü bosluga düser
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar 2 aşkım dese tüm erkekler düşüyor zaten ama kendim adıma konuşmam gerekirse hayatımda kimse yok olmasın duygusal boşluğa da girmem kadına htiyacım yok
10 YorumlaBana kalırsa kadınlarda duygusal boşluk daha fazla oluyor
10 YorumlaKadınlar olarak fazla irdelediğimiz için bu duruma daha fazla düşüyoruz
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda, erkekler mantığıyla hareket ediyor kadınlar duygusuyla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlarda olur ve bu duygusal boşluk sürecinde yanlış insanlarla birlikte olur sonra da pişman olucaz
10 Yorumla
+1 yılkadinlarda erkekte duygu olsa 1 yıl sonra aklı başına gelmez
00 YorumlaKaliteli insanlarda olur o cinsiyet fark etmez
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinde de aynı bence
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. erkeklerde bence
10 YorumlaBiz kadınlar da daha çok oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKadınların daha yüksek oluyor bu konuda..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz garibim erkeklerde daha çok oluyor yaaa
10 Yorumla Her insanda olur kadın erkekle alakası yok
10 Yorumla
+1 yılKadınlar tabii ki
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda oluyor sanırım
10 YorumlaDuygusal olan kişilerde daha çok olur sanırım
11 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Duygusal boşluk, bireyin içsel deneyimlerine ve dış çevresine bağlı olarak ortaya çıkar. Cinsiyet, bu deneyim üzerinde etkili olabilir, çünkü toplumsal cinsiyet normları ve beklentiler, duyguların ifade edilme biçimlerini ve duygusal deneyimleri şekillendirir.
Kadınlar genellikle duygusal ifadeye daha açıktır ve duygusal boşluklarını paylaşma eğilimindedirler. Bu, kadınların destek arama konusunda daha rahat olabileceği anlamına gelir. Öte yandan, erkekler genellikle duygularını bastırmaya teşvik edilir ve duygusal boşluğu daha az ifade edebilirler.
Ancak, cinsiyetin duygusal boşluk üzerindeki etkisi kişiden kişiye değişir. Her birey, kendi deneyimleri, kişisel özellikleri ve iç dinamikleri doğrultusunda duygusal boşluğu farklı şekillerde deneyimler.
Sonuç olarak, duygusal boşluk her cinsiyette görülebilir, ancak toplumsal cinsiyet normları ve bireysel deneyimler, duygusal boşluğun nasıl yaşandığını ve ifade edildiğini etkileyebilir. Önemli olan, duygusal boşluğu tanımak, anlamak ve başa çıkmak için kişisel bir çaba göstermektir.