Ne yani; böylesi korkunç bir dünyanın bir de cehennemi mi var?

Ne yani; böylesi korkunç bir dünyanın bir de cehennemi mi var?

Erkekler bir kadına çok aşık bile olsa, sevgisini gizlemeyi tercih eder çünkü kadının eline koz vereceğini düşünür, bunun kendine karşı kullanılmasından çekinir. Red edilmekten korktukları için konuşmayı geciktirirler. Hiçbir şey umurlarında değilmiş gibi davranıyor olmalarının sebebi incinmekten korkmalarıdır. O yüzden duygularını içlerinde yaşarlar.
Dışa vurumu olarak; kadın olarak düşünülüyor fakat erkeklerinde yoğun yaşadıklarını tahmin ediyorum. Sadece bastırıyorlar öyle öğretiliyor. En basit örnek:
Erkekler ağlamaz!
iki taraf da bence yğun yaşar ama erkekler belli etmemeyi tercih ediyor anlamadığım sebeplerden
Cevap
21Cevap
Kadınlar tabii ki, erkekler duygularını yaşamaktan ve yansıtmaktan korkuyor 😃
Kadınlar daha duygusal oldukları için erkekler diuotum😀
Sağ gösterip sol vurmak bu dimi
Kesinlikle bu.
Erkekler daha yoğun yaşar ama içimize atıyoruz siz yaşamıyoruz sanıyorsunuz.
Hı hı 😒
Kadınlar daha duygusal bence, anne veya anne adayı oldukları içindir diye düşünüyorum ama duygusuz ya da benden daha az duygulu kadınlar da gördüm..
Ben duygularını yaşayabilen bir erkeğim fakat genele baktığımız da elbette kadınlar daha fazla diyebiliriz...
Kim daha çok seviyorsa o yoğun yaşarz bunun cinsiyeti olmaz. Ne demiş Eric pollman kim daha az seviyorsa ilişkiyi o yönetir.
Bir erkek gerçekten seviyorsa kadınların hissettiği duygu yoğunluğunun en az iki üç katı kadar daha yoğun hissediyorlar bence
kisiye ve bana verdiği sevgiye göre değişir.. Çünkü ben bir sevgi için her şeyi göze alırım tam anlamıyla güvensem
Erkekler daha yoğun ve derin yaşar
Bütün şairler erkek
kadınlar diyorum, her şey diplerde yaşanır kadın bünyesinde.
Hiç bilmiyorum ben sadece içimdeki fırtınalarla savaşıyorum.
Eli alemi bilmem.
Ben yoğun yaşarım.
Her zaman daha çok seven daha yoğun yaşar...
Kimse bunu bilemez. Çünkü ne kadınlar erkek olabilir ne de erkekler kadın
Sevgisini göstermeyen birinin, ben yoğunn duyguları olduğuna inanmam, sözde herkes duyğulu.
kimle olduguna sana ne hissettirdigine bagli. ben karsimdakini ucururken kendim sakinimdir
Bunun cinsiyete bağlı olduğunu sanmıyorum
Kişiyle alakalı
çine kapanık, duygusal ve duyusal insanlar
Kesin gay’ler ya kesin 😂
Kadınlar
Duygularin dişisi erkegi olmaz
Kadınlar yasar gibime geliyor
Kadınlar daha yoğun yaşar
Kadınlar genelde daha duygusaldır
Erkekler de duygusaldır.
Kişiye göre değişiyor
Açık ara erkekler