#Wlesya🌸

Özellikle türkiye gibi bir ortamda sürekli güçlü olması gereken bir kadın figürü var ortada. Güçlü olmak demek mantıklı olmak, zinde olmak, kendinde olmak demek aynı zamanda. Dolayısıyla bunların hepsini olabilmek, toplumun biçtiği rolü karşılayabilmek ve böyle bir ortamda hayatta kalmak için ister istemez duygulardan sıyrılmış bir mantık gelişiyor kadında. Ama erkek öyle değil yine toplumun yüklediği yük ile güçlü gözükmek zorunda olan, sosyo-ekonomik baskılar sebebiyle ezilmiş, yıpranmış ve yorulmuş olan erkeğin kendini yanında şevkat dolu, sevgi dolu, savunmasız hissetmek istediği bir kadın olur ve bu his işte erkeğin günlük yaşantısının dışında duygusal yapısını da ortaya koyar. Aslında gerçek olan erkeğin insan olabilmek adına çeşitli duygulara duyduğu ihtiyaçtır, kadın bu duygulara fazlasıyla sahip olması sebebi ile bastırma ve saklama gereği duyarken erkek dışa vurmak ister.
Merhaba,
Ben bunu bir cins olarak ayırmayı doğru bulmuyorum. Ne erkekler vardır tüm kadınlardan daha çok yoğun yaşarlar duygularını. Ne kadınlar vardır, yürekleri taş gibi. Hiç bir şey umurlarında bile olmaz.
Tabi bunun tersi kadınlar içinde geçerlidir. Kişiden kişiye değişen bir olgudur. İnsanın karakterinde varsa sonuna kadar hisseder duyguyu. Eğer yoksa zerre kadar umurunda bile olmaz.
Bu cinsiyetle değil kişiyle alakalı bir şey ama genele vurduğumus da kadınlar duygularını daha yoğun yaşıyor.
Benim yetiştiğim çevrede erkekler böyle yapmaz diyerek kafama soktukları için fazla duygusal tepki veremiyorum. Ne olursa olsun aynıyım.
Bana göre kesinlikle kadınlar.
Cevap
27Cevap
Kadınlar duygularını hat sefalar da yaşar, erkekler ise duygularını çok fazla hat sefalar da yaşamaz, yaşasa bile bunu çok fazla göz önüne sunmaz.
Kadınlar sergiyi güzel yapıyor 😁 biz içe atarız
Ciao🍀🦇
insandan insana göre değişiyor, duyguları gösterme göstermeme meselesi de önemli. Duygusal olup duygularını göstermeyen bi insanı duygusal değil diye kodlarız ama bu duygusal olduğu gerçeğini değiştirmez. Aynı örneğin tam terside verilebilir.
Sevgilim sürekli disarda ve bana vakit ayırmıyor pek bitek geceleri sık konuşuruz
Ailesindeki herkes biliyo sevgili olduğumuzu hiç kiz arkadaşı yok kızlarla isim yok banane milletn kızından diyor surekli
Ama hergun 11 12 ye kadar disarda
Gün içinde bana ara ara mesaj atıyor bazen işi oluyo geç bakiyo arkadslaryla biseyle ugrasiyo falan oluyo
Sizce beni seviyormy
@Feyzanuuuurr sevmiyor olabilir ilgisizlik sürekli oluyorsa ya başka biri var ya sevmiyor ya da soğutmak istiyor kendinden
Gün içerisinde ara ara konuşuyorz eve gelince sürekli benimle ilgileniyoe
@Feyzanuuuurr sevmiyor maalesef ya da soğutmak istiyor kendinden.
@Feyzanuuuurr son mesajını görmedim dışarı da işi olabilir evde ilgiliyse sorun yok ama sadece burdan net bişey diyemem.
Kendine ait bi hayatıda var ama ailevi sorunlar falan annesinin 2. evliligi ve annesiyle üvey babası ayrıldılar annesinin üzülmesine falan üzülüyo
Kafam çok karışık diyo
@Feyzanuuuurr ailevi sorunlar bahane değilse zor bir dönemden geçiyor ondan dolayı sana ilgi gösteremeyebilir çünkü önceliği sen değilsin bu da kötü bişey değil herşeyi atlatınca düzelir
Zor bi dönemde geç saatte kadar disarda olup neden yazmasn kafa dagitiyo olablrmi
@Feyzanuuuurr geç saate kadar durup dışarıda ne yaptığı önemli onu öğren. Bahane olarak ailevi sorunlarım var vs diyorsa seni cepte olarak görüyor olabilir yani sevse senle vakit geçirmek ister
Ailevi durumları bana anlatmaz ben kendin öğrenirim ben uzulmiyim diye bana anlatmiyo çocukluk arkdsyla geziyorlar öyle yani kız yok hicbisekilde foto falan istedimde atiyo hemen
Bence erkekler daha yoğun yaşar ama şöyle bir şey var ki kadınların doğası gereği dikkat çekme sevildiğini sevdiğini belli etmek ister ben daha yoğun yaşadığımı düşünüyorum ama halbuki karşı cins daha yoğun yaşıyor ama içinde sanırım biraz fazla uzattım 😄
Kadınlar tabiki daha duygusal ve naif oldukları için. Erkek genelde içine atar ve duygularınıda pek belli edemez.
Her iki taraf da yoğun yaşar ama sanırım erkekler kadınlar kadar belli etmediği için kadınlar daha çok seviyormuş gibi bir algı oluşuyor.
Her iki tarafta yoğun yaşar ama kızlar belli ederken erkekler etmez bu yetiştirilme tarzından kaynaklı bir şey
Cinsiyetlik bir durum olduğunu sanmıyorum. Aile ve çevre faktörü insanı şekillendirir. Erkekler de fazlasıyla duygusal olabilir. Ama genel olarak baktığımızda kızlar daha hassas yetiştirildiği için kadınlar duygularını daha çok gösterebilir.
Beklentisiz, sadece "onu"sevmeyi seven kalpler yoğun yaşar duygularını. Zaten bunun ötesinde iyice ufoya döndük, erkek, kadın kaldımı Allah aşkına? Aglayalim ve arinalim... Melekler aşkı hiç ettiğimiz için bize bakıyor ve utancla aglıyorlar...
Tek taraflı değilse aşk olmaz derlerya onun gibi 👍
Çok seven hislerini en çok yasayan ve belli edendir
Çoğu zaman karşımdakinden daha yoğun yaşasam da belli etmiyorum :)
Cinsiyet meselesi değil bu. İnsanların duygu durumuna göre. Her insan da yaşar.
Kadınlar diycem genel olarak ama aşırı duygusal yapıda ince ruhlu erkeklerde var
Duygu adamıyımdır. Bazı Hisseleri çok yoğun yaşarım Bazı hisleri ile baskılarım
Kadınlar daha fazla bu karakter ve Yaşanmışlık ile alakalı bir durum
Yaradılışımız gereği çoğunlukla kadınlar yaşar. Çünkü bu hormonel bir durumdur.. En duygusuz kadın bile regl döneminde elinde olmadan hormonlarının etkisi altında kalır..
cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen karakter meselesi
Erkekler içlerinde yaşıyor, kadınlar iyi drama yapabiliyor.
Kadınlar için duygu diye bir şey var mı ki? Ben görmedim 35 senedir. Hepsi bir mantık kadında. Erkek içine kan oturur kadın zevkten uçar. Bir gün o kadının oğlu yaşamayacak mi ki? Büşra sen de yasa ne yasattiysan erkeklere
Kişiye göre değişir yaşam tarzı ailesi arkadaşları hepsi etkiler bence
Bence çok bir fark yok erkekler içlerine içlerine ağlar sadece
bence erkekler çünkü ; toplumumzda şöyle diyen insanlar '' erkek adam ağlamaz '' yüzünden çoğu erkek duygusunu paylaşamaz ve için gömer o yüzden bence erkekler.
kişiden kişiye göre değişir bence ama aşk konusunda erkekler sevince güzel seviyor ben mesela kimseyi sevmem, kişilik meselesi dediğim gibi
Kadınlar komple duygulardan oluşan bir varlık. Erkek balık burcu olması haricinde duygusuz bir makinedir.
Ben çok duygusalim normalde burçlara inanmam ama balık da duygusal yazıyor hemen her seyde istemsizce gözüm doluyor
Kadınlar erkeklerden daha duygusal
Kişisine göre karakterine göre değişiklik gösterir tam bir yargı yanlış olur bence
Kimi erkek kimi kadından daha fazla -
Kimi kadın da kimi erkekten daha fazla yoğunlukta
Bunun cinsiyetle alakası yok ama erkekler daha içe kapanık oluyor.
Yani cinsiyetle alakası var kldclcldkdl
Cinsiyetle alakası yok derken erkekler kadınlar gibi dertlerini açamıyor diyorum. Yani geçim derdi vs derken adamın dertleşecek vakti bile kalmıyor ve içine atıyor. Aynı durum bu halde yaşayan kadınlar için de geçerli.
Şakasına dedim, dediğine katılıyorum zaten.
Kadınlar duygusaldir erkekler mantik
Kadınlar..
Kadınlar ama bazı konularda erkekler
Kadınlar bence net🙄
Kadınlar
Erkekleer
Kadın
Kadınlar
Kadınlar
Bence erkekler ama göstermezler
Bence kadınlar
kadınlar🙎