Kişilik & Karakter Başarınızı herkese söyler misiniz? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Başarınızı herkese söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ben söyleme gereği duymam 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır söylemem, zaten beni bilen bilir.~☆ 0 0 Yorumla
kırmızıparlatıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nazar korkusu olmadığında gayet anlatırım namım yürüsün^^ 0 0 Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bir sefer söyledimO kadar olumsuz oldularki Herşeyin... EttilerGizli yapman şart 0 0 Yorumla
supdiff Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Önceden her haltı herkese anlatıyordum artık hiç bir başarımı kimseye söylemiyorum. Söylemem de 0 0 Yorumla
nurasltrk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Nazar değiyor söylemiyorum artık hiçbir şey🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl ben söylemem zaten herkesin haberi olur ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben söyleme gereği duymam
Hayır söylemem, zaten beni bilen bilir.~☆
Nazar korkusu olmadığında gayet anlatırım namım yürüsün^^
Bir sefer söyledim
O kadar olumsuz oldularki
Herşeyin... Ettiler
Gizli yapman şart
Önceden her haltı herkese anlatıyordum artık hiç bir başarımı kimseye söylemiyorum. Söylemem de
Nazar değiyor söylemiyorum artık hiçbir şey🤦🏻♀️
ben söylemem zaten herkesin haberi olur ;)
Çok yakın gördüğüm insanlara söylerim.
Hayır çünkü nazar
Hayır.
Hayır söylemem
E ticarette başarılı oldum