Eğitim ve ya kariyer hayatınızdakı başarılarınızı paylaşın ki, insanlar motive olsun.
Başarılı insanım
Hiç başarılı olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğitim ve ya kariyer hayatınızdakı başarılarınızı paylaşın ki, insanlar motive olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Girdiğim liseme sıfır mat netiyle yerleştim ders çalışmaya 12. sınıfta başladım iki kez mezuna kaldım ve şu an stajyer doktorum bana rehberlik hocam senin üç katın sıralaması olanlara tercih yaptırdım sen ne istiyorsun ülkede 30 bin tane fen lisesi öğrencisi vardır ilk 30 bine gireceğini mi sanıyorsun demişti ikinci kez mezuna kalacağımda bu sene de olmazsa dördüncü yılına mı kalacaksın dediler kimseyi dinlemedim kötü yaparsam zaten işsiz kalacak kötü bir yere gidip o bölümün dersini çalışacağıma üniversiteye hazırlanırım dedim ve oldu. Ayrıca birinci sınıfta üç senede kazandım topu kaç yılda bitireceğim diye korkuyordum ikinci sınıfta sınıfta kaldım üçüncü sınıfta notlarım kötüydü üçüncü sınıf tıpın enn zor senesi üçün finali de çok zordur annem hastalandı bir şeyler olduğunu anlayıp bir sürü doktora götürdüm en son kanser tanısı aldı yanında refakatçi kalırken derslerime çalışıp ağlayarak seneyi bitirdim hem de başarıyla. Yani zorluklar karşısında anlayabilirsiniz de ağlayarak savaşabilirsiniz de yeter ki pes etmeyin
Olsa keşke ama yok elimi attığım her iş olumsuz sonuçlanıyor