Sosyal ve özel hayatımda fazlasıyla var ama onları maalesef burada paylaşamam. O yüzden okul ve iş anlamında meslek lisesinden üniversite kazanamazsın dediler. Öyle bir liseyi üçüncülükle bitirip ilk yılımda 4 yıllık fakülteyi de ilk 10' a girerek kazandım. Üniversiteyi de 3.5 yılda yan dal ile birlikte bitirdim. Normalde iki yılın sonundaki alınan uzman yardımcılığı pozisyonunu işe başlar başlamaz 6 ayda aldım. Şuanda da ikinci üniversite ve öğrenci koçluğu eğitimiyle yoluma tam gaz devam ediyorum. Bu hayatta hiçbir şey için geç değildir yeter ki isteyelim her şey olur. 😇🌈
Henüz öyle çok büyük bir başarı hikayem yok ama şu an birini yazıyor olabilirim. Ki sen bunu yakından biliyorsun zaten. Öte yandan kalbini fethetmiş olmak en büyük başarı hikayem olabilir. 😁🥰
Kendimle ilgili konularda eriştiğimi düşündüğüm yerler var, hayatımı da yönlendiren bunlar oluyor. Diğer türlü hiçbir şey yok, daha çok manevi olarak geliştirdim diyeyim.🤷♀️
Var kendime değer vermek bunu insanlara Bildirmek Hakettiğim gibi yaşamak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ailem ve ailemdeki herkes benden bir bok olmayacağını söylerlerdi , itibar görmez , sözüm dinlenmez , saçma sapan bir kişiydik beş parasız bitik biri , kardeşinin verdiği 20 lira ile geçinmeye çalışan biri , sonra annemi kaybettim ve herkes bana sırt çevirdi kardeşim babam beni yalnız bıraktı , sonra bir şey oldu ben iş buldum garsondum , çok ser bir şekilde resepsyonda işe başladım , o serilikle genel müdür oldum , yetinmedim küçük bir bina kiraladım ve Apart a çevirdim , sonra arkadaşımın biri bana araç işine gir dedim bir araç aldım kiraladım , neyse uzun baya , sonra ne mi oldu 120 odalı bir otelim , 52 araçlık bir flo rentecarim , artı bitmemiş inşaatı devam eden binalarım var. Mutlumuyum? Hayır çünkü hep bir boşluk var daima da olacak , şimdi bana hakaret edenler odama önünü ilikleyip giriyorlar , umrumda bile değil bir şey ispat etme peşinde bile değilim..
Çizgi filmim var, resim yeteneğim var, 2 dil biliyorum, sporcuyum Türkiye şampiyonasına bilet bile kazandım, iletisim ve psikolojide uzmanım. Tamirciyim. ( ꈍᴗꈍ)
Toplumsal olarak başarıyı farklı tanımlıyoruz benim için en buyuk başarı kurduğum bir iki dostluktur 20 senedir kardeş gibi. İkinci olarak vicdani rahat bir şekilde yaşamak en buyuk başarımdir.