Açıkçası iş hayatına girdim ve baktım herkesin eller bakımlı ojeli filan , benim ise elim inşaat işçisi gibi... Bu da zoruma gitmeye başladı, kuaförler bile görünce yazık değil mi filan diyorlardi. Öyle kendi kendime torpuledim kafada bitirdim yani.
Onlar bende hiç ise yaramıyor Tabakayi kaldırıp yiyordum. Açıkçası iş hayatına girdim ve baktım herkesin eller bakımlı ojeli filan , benim ise elim inşaat işçisi gibi... Bu da zoruma gitmeye başladı, kuaförler bile görünce yazık değil mi filan diyorlardi. Öyle kendi kendime torpuledim kafada bitirdim yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nasil basardin bende yiyorum
Açıkçası iş hayatına girdim ve baktım herkesin eller bakımlı ojeli filan , benim ise elim inşaat işçisi gibi...
Bu da zoruma gitmeye başladı, kuaförler bile görünce yazık değil mi filan diyorlardi.
Öyle kendi kendime torpuledim kafada bitirdim yani.
Bu ikisi aynı el değil gibi
Aynı ayni:)
Evrimleşmişin o zaman 😄
Öyle de diyebiliriz
Ekmeğe zam gelince yine başlarsın yemeye
Ahahah ekmek pek yemiyorum
Glutene alerjim var
Haklısın tırnak da potasyum kalsiyum var şifalı
Tebrikler bu arada 10 yıl dan sonra gratise girmek büyük başarı
Gratise hep giriyordum
Tırnak mi var saniyordun gratiste sadece?
Tırnağı böyle olanin güzelliğine pek önem vereceğini düşünmedim belki de
Ya sen ne kadar haset bir insansin , köşede ağla hadi bakim
Tebrik ederim acı oje ile olmuş sanırım ☺️
Onlar bende hiç ise yaramıyor
Tabakayi kaldırıp yiyordum. Açıkçası iş hayatına girdim ve baktım herkesin eller bakımlı ojeli filan , benim ise elim inşaat işçisi gibi...
Bu da zoruma gitmeye başladı, kuaförler bile görünce yazık değil mi filan diyorlardi.
Öyle kendi kendime torpuledim kafada bitirdim yani.
Gerçekten çok bakımlı ve guzel görünüyor. Lütfen çok uzatma hoş durmuyir öyle ☺️
Sevmiyorum zaten
Ne iş yapıyorsunuz
Aferin
rejime mi başladın