Değerli arkadaşlarım , size danışmam gereken bir konu var?

Üniversite öğrencisi 2. sınıfım. Bu zamana kadar sağlam kurulan bir arkadaş ilişkim yoktur nedenini hâlâ çözmüş değilim fakat bu yıl yalnız geçirmek istemedim. Herkesle iyi anlaşmaya çalıştım. Zor zamanlarında yanında oldum elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Zaman geçtikçe uzaklaşmaya başladılar. Herkes yapıyorsa demek ki bendedir sorun dedim fakat sahiden bir problemim yok. Hoşgörülü müyüm evet. Anlayışlıyım. İki elim kanda olsa yardıma koşar mıyım evet. Bugün okulun ilk günü sayılır yeni yeni kalabalık olduğu için, mutlu ve dost ayrılmışken neden selam sabah yok mesela. Tatildeyken mesaj atıp sormama rağmen, samimi söylüyorum hiçbir çıkarım yok. Sadece iyi bir dostum olsun, iyi anlaşmaya çalışıyorum. Kimseye hiçbir zararım yok. Artık sınıfa girdiğimde veya üniversite ortamında bulunduğum da iliklerime kadar yalnızlık hissetmek istemiyorum 😔 ben çok yoruldum ve her yıl bunu yaşıyorum. Yalnız takılmak gerçekten çok yorucu. Diyorum ki Allahın bu bana imtihanıdır, ona yakın olmam için yapıyordur diyorum. Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum. Ailesel, arkadaşsal ve sevgili açısından yalnızım. Hani bir insanın selamlaştığı hiç mi insan olmaz, bu kadar mı kötüyüm diyorum. Bu kadar mı soğukum. Arkadaşlar bende bir şey var sahiden bilinçli olarak yaptığım bir şey değil kesinlikle, tüy gibi insanları benden uzaklaştıran bir şey. Okuduğunuz için öncelikle teşekkür ederim ve değerli düşüncelerini yazmanızı çok isterim. ❤️
Değerli arkadaşlarım , size danışmam gereken bir konu var?