Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar daha duygusal olarak gözükse de, erkekler hiçbir zaman belli etmediği için ve belli etmenin de bir anlamı olmayacağı için kadınlar daha duygusal olarak görünür. Ancak asıl olan kadınların erkeklerden daha acımasız olduğudur.
Kadınlar duygularını erkeklerin aksine daha rahat belli ettiĝi için duygusal sanılır ancak çevremdeki ilişkilerde ve arkadaşlarımda gördüğüm şekilde kesinlikle erkekler diyebilirim. Erkekler çoğu olaya daha çok içerliyor ve bir olayı veya duyguyu kadınlardan daha geç unutuyor veya atlatabiliyor. Ağlamıyor oluşları daha az duygusal olduklarını düşündürüyor ama duygu denilen şey çok yönlüdür. Öfke, neşe vs. de duygudur.
Biz kadınlar daha duygusalız fakat aramızda duygusuz ve vicdansız olanlarımız da var. Özellikle bu çağın kadınları çok acımasız ve duygusuz olmaya başladı
Cevap
13Cevap
Karınlar daha duygısaldır
Erkekler çok duygusal ve nazlılar. Özellikle günümüzde.
Erkekler daha duygusal, kadınlar ise daha konuşkan
bence bunun kadın veya erkek seçeneği olmaması gerekiyor.
Erkekler tabi ki. Çok basit bir şekilde gidin bir erkeğe (size tabi doğru cevabı verirse) ilk sevdiği ile göz göze denk geldiğiniz anı anlatmasını isteyin. Sonrası kendiliğinden anlaşılıyor :)
bir kıza sorsanız hiç oralı olmaz.
Erkekler duyguları daha yoğun yaşar. Kadınlar gibi zayıf olmadığımız için belli etmiyoruz biz.
Bence bu durumu zayıflık olarak nitelendirmek yanlış
@Müminirsuxcxc Tamam sizi normal olarak nitelendiriyorum o zaman. "Erkekler fıtraten kadınlardan daha güçlü olduğu için duygularına hükmedebiliyor" Tamam oldu mu şimdi
Beyefendi erkekler fıtrat itibariyle fiziksel olarak daha güçlüdür. Kadınlar daha duygusaldır. Ancak erkeklerin duygularına bile isteye hükmetme kısmına katılmıyorum. Duygusallıktan uzak görünmenin zaman içinde erkeklere toplum tarafından yülenen bir rol olduğunu düşünüyorum.
@Müminirsuxcxc Şu cümlelerinle kendi kendini çürütüyorsun zaten kendi arasında çelişiyor. "erkeklerin duygularına bile isteye hükmetme kısmına katılmıyorum. Duygusallıktan uzak görünmenin zaman içinde erkeklere toplum tarafından yüklenen bir rol olduğunu düşünüyorum." İkini cümlede dediğin gibi bu erkeklere toplum tarafından yüklenen bir roldür ve duygularını göstermek zayıflık olarak algılanır veya erkeğin kendisi bunu öyle hisseder
Erkeklerde duygusallık olsa sevmedikleri kimseyle cinsellik yaşamazlar bi kere
Bunun dıygusallıkla alakası erkekler açısından yok. Erkek sevgi ve cinselliği ayrı ayrı değerlendirebilir ve yaşayabilir. Kadın bu ikisini ayıramaz. Ayıramadığı için de anlayamaz. Cinsellik açken güzel bir yemeği iştahla yemek gibi de gelebilir bir adama. Yemeğin duyguyla alakası yok mesela.
@Hayissret evet çünkü duygusal varlıklar değilsiniz.
Aldatmalar da zaten bu yüzden erkeklerde daha fazla oluyor. Hiç boşuna kadınlar fazla demeyin
Kadınlardan duygusal görünen realistlerdir. Erkekler realist görünen duygusaldırlar. Dediğim gibi aşkı ve cinselliği tek partnerle en derin şekilde yaşayabilirler, cinselliği ayrıda yaşayabiliriz. Bu ikisini ayıramadığın için böyle söylüyorsun. Anlamanı beklemiyorum sadece bil 😀
@Hayissret çoğu kadın cinselliği sevmediği biriyle yaşayamaz ama. Midesiz değiliz çok şükür. İstisnalar kaideyi bozmaz
Sana katılıyorum kadınlar için böyle anlayabiliyorum ve biliyorum da. Ama yahu bunun midesizlikle ne alakası var binlerce yıllık medeniyetin en eski yerleşkelerinde bile ortaya çıkmış genelevleri örnek gösterebilirim. Cinsellik tek başına bir erkek için ihtiyaçtır. Bu dünyayı da erkekleride ben programlamadım. gerçekler bunlar. 🫡😉
@Hayissret erkekler için ihtiyaç da kadınlar için değil mi sanki? Biz zorla mı yapıyoruz? Yoo. Ama sadece sevdiğimiz olursa yapıyoruz. İhtiyaç konusunda kadınla erkegi ayıramazsın
bence her iki cinsiyet te gayet duygusal ama erkekler bunu belli etmek istemiyor gordugum kadariyla. cogu erkek tek basinayken cok duygusaldir mesela ama zayiflik olarak gorurler
Bence erkekler duygusallıklarını dışa vurmuyor yoksa onlar da çok duygusal
Kadınlar daha duygusal.
Sadece erkek olup ailesiyle tartışan anlar...
Doğamız greği kadınlar tbiki
Hemde çok fena duygusal ve romantiksiniz
@Benzersiz_zevkler Öyle yaratıldı burada bi fenomen anlatmıştı tevrattan yola çıkrak kadınlar erkeklerden daha derin ve ince düşünür daha bilge yaratıldı erkekler daha düz yaratıldı yani isteselerde anlayamazlar bunu istemek saçma olur kadın michelin restoranıdır ondan zevk almaya odaklanın gibi bişey demişti komikti gfdljgndfkj
Himm 😊
Güzel ve yalın anlatım ama doğru demiş
Bir ayrımcı soru daha
Erkekler bence..
Kadınlar daha duyğusal olur ğenelde
Karım benden daha duygusal
Kadinlar duygusal
Kadın
Kadınlar.
Kadınlar
Kadınlar genelde
Ekseri kadın