KPSS den ziyade artık saçma sapan lüzümsüz sertifika istiyorlar. Temizliğe başvurmak bile lüks oldu neymiş efendim 90 gün temizlik yaptığımı kanıtlayacak mışım ancak öyle başvururmuşum kültür bakanlığı alımları tam bir kazıktı
😂😂 Devlet hep torpil ile alıyor zaten, kaç defa müracaat ettim ve bir benim girdiğim sınav E-kpss 2 senede bir yapılıyor her sene değil beni almadı belediye başkanı mülakata bile çağırmadı hep boş adamları almış adamlar 2 hafta sonra "sıkıldım yapamıyorum" diyip çıkmış e beni alsaydın ben çıkar mıydım çıkmazdım tabi ki, E engelli demek ben bedensel yürüme engelliyim engelli maaşı bile alamıyorum geçen sene de annemin bakım maaşı kesildi oh mis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki üzülürüz ama kısmet der takdiri Allah'a bırakırım.
Evet birazcık üzülüp yola devam :D
😊😊
O kadar uğraşıyorum, mücadele ediyorum Hakkari’ye kadar tercih yapıyorum bi türlü şu devlete giremedim ulan ya.
Tek değilsin bu sene tekrardan ekpss sınavına girecek biriyim 😂😂
Ama ben kendime yakın yerde istiyorum 2022 puanım çok kötüydü bu sene iyi bir puan bekliyorum inşAllah
KPSS den ziyade artık saçma sapan lüzümsüz sertifika istiyorlar.
Temizliğe başvurmak bile lüks oldu neymiş efendim 90 gün temizlik yaptığımı kanıtlayacak mışım ancak öyle başvururmuşum kültür bakanlığı alımları tam bir kazıktı
😂😂 Devlet hep torpil ile alıyor zaten, kaç defa müracaat ettim ve bir benim girdiğim sınav E-kpss 2 senede bir yapılıyor her sene değil beni almadı belediye başkanı mülakata bile çağırmadı hep boş adamları almış adamlar 2 hafta sonra "sıkıldım yapamıyorum" diyip çıkmış e beni alsaydın ben çıkar mıydım çıkmazdım tabi ki, E engelli demek ben bedensel yürüme engelliyim engelli maaşı bile alamıyorum geçen sene de annemin bakım maaşı kesildi oh mis
Gerçekten bu ülkenin hali ne olacak bilemiyorum işsizlik aldı başını gidiyor hiç kimse Filistin’e gösterdiği tepkiyi ülkemiz için göstermiyor.
Valla ben eğer bu sene de o belediyeye puanım iyi olup giremezsem direkt gidip basıcam orayı bana iş verin diye tepkimi koyucam yemin ediyorum
Hiç uğraşmadım uğraşsaydım sonucu beklentimin bir tık üstünde olurdu
Üzülmeden kafamı dağıtıyorum, en azından belirsizlik durumundan çıkıyorum.
Elbette üzülürüm
Nasip değilmiş der, yoluma bakarım.
Üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş diyorum
Hayal kırıklığı yaşıyorum.
Salya sümük ağlıyorum
yok seviniyorum zil takıp oynuyorum
Takmam
Evet üzülürüm
Üzülürüm