Gökyüzü bazen ciğerlerime doluyor.

#inci🎧
Gökyüzü bazen ciğerlerime doluyor.

#inci🎧
Yürüyüş yapmak için gidip ufka bakmak daha iyi geliyor bana, ne göğe ne yere bakmam fazla. Direkt ufka dalarım. Üzülmek demeyelim de düşünmek diyelim. İnsan bazen düşünceli oluyor. Ufka dalıp bir kahve eşliğinde bir kuş misali düşünüp tartıp kendisine geliyor bir şekilde.
Göğe bakarım , o da sanırım Allah ile bir bağlantı kuruyormuşum gibi bir his, sanki benim sırtımdaki ağırlığı alışını hisseder gibi olurum. Bir teşekkür gibi , olduğunu düşündüğüm için hep göklerde gözlerim
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🌸
“ Bir ellerin bir ellerim yeter belleyelim yetsin
Seni aldım bana ayırdım durma kendini hatırlat
Durma kendini hatırlat
Durma göğe bakalım …. “
Bu şiiri yazacaktim 🦋☁️
🌸🎈
Hiç bir yere bakmam uzanır sakin müzik dinlerim düşünürüm şöyle olsa böyle olurdu diye sora açar komedi falan izlerim toparlanırım
Cevap
42Cevap
Göğe bakarım. Peygamber efendimiz de üzülünce göğe, sevinince yere bakarmış. Gökte ferahlık yerde tevazu vardır..
Peygamber efendimiz (s. a. v) sevinince toprağa, üzülünce göğe bakarmış. Yerde tevâzu gökte ferahlık vardır.. bende göğe bakarım.
Deniz paklar.
Üzülünce tepkisizim de düşününce sadece göğe bakıyorum hatta ilkokul hocam tahtaya kaldırdığında havada mı yazıyor demişti bir kere 😂
Gökyüzüne bakarım bütün üzüntüm gider nefes aldığımı hisseder yaşayabilmenin huzuruyla yoluma bakar giderim
Uzun yürüyüşlere çıkıyorum öyle zamanlarda saatlerce yürüyorum genelde sahil kısmına yürüyorum her ikisini görebileceğim bir yer oluyor
Göğe bakarım. İlahi ve semavi güçlerin orada olduğunu düşünerek reva mı bu yapılan diye çok defa sitemkar olmuşumdur.
üzülünce göğe bakarım, yerde tevazu gökte ferahlık. vardır çünkü.
Omuzlarım düştüğü için yere bakarım genelde.
Ne yukarıdan bakarım, ne aşağıdan daima önüme bakarım belirli bi sınırlarım vardır.
Üzülünce aynada kendine bakıyorum daha çok "saçmalama ağlamayacaksın" falan diye.
Kendime*
Eksik bir şey mi var güzel şarkı bak…. Gökyüzüne bakarım ben umut dolmak için tekrar.
Bilmem 🤷🏼♀️
Düşünceler beynimi o kadar meşgul eder ki, nereye baktigimi farketmem bile..
Boşluğa bakıyorum dalıp gidiyorum kafamdakilere az önce oldu biranda farkrdiyorum. Ama çok üzgün değildim biraz üzgündüm daha çok kafam karışık ve dolu
Derin derin nefes almak için gökyüzüne bakarım büyük bir ihtimalle o an ağlıyor olurum.
Değişiyor umutsuzcaysa yere, bu da gelir geçerse göğe
Yüzmeye gidiyorum çok üzgün olunca bu yüzden suya bakıyorum))
Önüme bakarım
umudu gökyüzü olanın yerdekiler ile işi olmaz demiş ebru polat
Ben göğe bakarım
Uzuldugumde halime bakarım. Sonra uzene bakarım değer mi üzüldüğüme diye sonra güler geçerim 😉☺️ ama normal zamanlarımda hep göğe bakıyorum.
Çaresiz hissediyorsam yere, çıkar yol bulabileceğime inanıyorsam göğe bakarım.
Uzaklara bakıyorum.
Yere göğe sığamıyorum..
Halıya bakıyorum desenleri inceliyorum
Göğe bakmak daha iyi geliyor
Uzaklara bakıyorum
Üzgünken bakıyorum ama hiç bir şey görmüyorum.
Üzülünce gözlerimi kapatırım
Kapalı bir alana çekilirim
Soluma bakarım sjsj
Bakmıyorum ben gözlerimi kapatıp uyuyorum
Gök yüzüne bakamıyorum başım dönüyor. Uyurum ben
Ben hep önüme bakarım.. yoksa düşerim
Aynada kendime bakarım.
Genelde üzgün olmam ama üzülünce boynumu eğiyorum
Gökyüzü sakinleştiriyor
Deniz ya da ufuk olur
Gözlerimi kapatırım..
Yere bakar kendi içime gömülürüm 🥺
Gökyüzü her zaman huzur veriyor bana da
Aynaya bakıyorum ben
Hiç biri gözlerimi yumar susarım
Gözlerimi kapatıyorum
Artık yere... Yukarıdakinden de umudum kesildi.
Onun profil resmine
Dikkk
Şarkı dinlerim gözlerimi kapatip
Yere bakarım
İnsan toprağa bakar
Göğe bakmak gerekiyormuş
Gözümü kapatırım 🤷
Gökyüzüne bakarım.
Fark ediyomuki?
Yıldızlara görebilsem
Göğe bakarim
Goge bakmayi havayi icime cekmeyi severim.
Düz uzaklara bakarım
Gök yüzünü izlerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?