Şüpheli bir haraketim olursa fiziki takip yapabilir mis
Normal olabilir
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şüpheli bir haraketim olursa fiziki takip yapabilir mis
Sevgilinizin "Şüphelendiğim bir şey olursa takip ederim" demesi, ilişkinizde güvensizlik ve kontrol duygularının olduğunu gösterebilir. Bu tür bir açıklama normal olarak kabul edilemez çünkü sağlıklı bir ilişkide güven, saygı ve bağımsızlık ön planda olmalıdır. Bir ilişkide her iki tarafın da kişisel sınırlarının ve gizliliğinin saygı görmesi önemlidir.
Eğer sevgiliniz sık sık şüphe duyuyor ve takip etme gibi davranışlarda bulunuyorsa, bu ilişkinin sağlıklı olmadığını gösterebilir. Bir ilişkide güven duygusu temel bir unsurdur ve eğer bu güven zedelenmişse, ilişkinin sürdürülmesi zorlaşabilir.
Bu durumu konuşarak net bir iletişim kurmanız önemlidir. Sevgilinizle duygularınızı ve sınırlarınızı paylaşarak, karşılıklı olarak anlayış ve saygı çerçevesinde bir çözüm bulabilirsiniz. Eğer sevgilinizin davranışları sizi rahatsız ediyorsa, bu konuda net bir şekilde ifade etmek önemlidir. Eğer bu konuda anlaşmaya varılamıyorsa, ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.
Sağlıklı bir ilişkide, her iki taraf da kişisel sınırlarına saygı göstermeli ve güven duygusuyla birbirlerine destek olmalıdır. Eğer bu temel unsurlar zedelenmişse, ilişkinin sürdürülmesi genellikle zor olacaktır. Bu nedenle, belirli bir durumda takip etme gibi davranışlar ilişkinin geleceği açısından önemlidir ve ciddiye alınmalıdır.
Daha sevgili olmadık bile olacaktık hemen bana kendi isteklerini sıraladı benimde gözüm korktu olmaz dedim, mesela hayatımda sadece ve sadece onla konuscakmisim , bakkala giderken evden çıkarken haber vericekmisim, benden suphelenirse takip edermis , ve kafasında çok kuran biri insanlara zaten hiç güveni yok ama şöyle sürekli benim kendi arkadaşlarıyla aramda bişey olacağını düşünüyor ben öyle biri değilim karakter olarak da ama beni bu haraketleri çok sinir ediyor kafasındaki saçma sapan düşünceleri bana yansıtıyor
Aman boş ver onda güven problemi var demek ki
Hayır normal değildir. Hele de fiziki takip hiç normal değil. Ancak çok ciddi bir şüphe gerekiyor. Yani elinde neredeyse kanıt falan olmalı ki takip etsin.
Cevap
19Cevap
Bencegoş değil. Şüphen varsa ya konuşursun ya ayrılırsın
Normal olabilir
Aldıgın nefesı saydırıyorum dıyen vardı bana sjsjs bana ozaman da normal gelmemıstı hala normal gelmıyo suphelenıyosan sor guvenmıyosan bırak yanı takıp nedır
Takip etmek istiyorsa takip etsin. Zaten bir şey bulamayacağı için.
Aldatmayı kastetmiştir. Seni güzellikle uyarmış belli. Yüzüne de söylemiş.
Normal olabilir şüphelendiği için bunun izini sürmek isteyebilir.
O kişinin karsindakine degil kendisine güveni yoktur ve o tarz insanlardan kacinilmalıdır.
Normal mi, değil mi bilmem ama çok kazık yemiş olabilir.
Kadına şiddete ve kadın cinayetlerine özne olacak karakterde birisi o
Bunun nesi normal? Saçmasapan bir ruh hastalığı bu.
Hayır Tabii ki. Şüphelendiğim olursa ve görürde yakalarsam. Sokaklarda beynini Patlatırım orası % yüzde yüz Derisini Kanını YüzeRimm.
Değil awq soruyor musun birde aw
Değil içinde şüphe var
Güvenmiyor demek
Aldatma gibimi demek istiyor
Gayet normal, haklı olarak bunu yapmalı.
Herkes yaparda söylemesi sacma
Yok artık saçma lamış
Normal değil
#Hükümdar
Normaldir
Emin olmak istiyordur güven yoksa tabi...
Evet edebilir etmiyorsa sevmiyordur zaten
Takıntılı olur
Normal değil bence ayrıl
Ben şüphelensem beterini yaparım
Değil
Normal değil
Psikopat
tabi normal.
Normal olabilir
Aşırı saçmaaa
Normal
Tabi normaldir