Çıkma diyecek kadar kıskanç değil ama zaten zor belli ediyo şu kontrolcü tavırları ne demek bir aydır sevgiliyiz ilerde nolur sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizi merak etmesi ve sizinle ilgilenmesi güzel bir şbey ama eğer dediğiniz gibi bunu saplantılı bir hale getirirse, kontrolcü olan tavrını abartıp maçoluğa dönüştürürse işte orada sıkıntı olur. Onun dışında arada haber verirsiniz, veremezsiniz yani veremediğiniz zaman anlayışlı da olabilecekse hiçbir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dikkat edersen izin al demiyor, haber ver diyor. Ne var bunda? Haber versen incilerin mi dökülür? Seven her insan sevgilisinin ne yaptığını merak eder. Şahsen ben de sevgilimin her yaptığından haberdar olmak isterdim. Gerçekten abarttığın kadar kısıtlayıcı biri olsaydı haber vermeni değil izin almanı beklerdi. Ne güzel seni önemsiyor diye sevineceğine şikayetçi oluyorsun. Normal değil diyenlere de inanma. Hepsi de sevgilisine hesap soruyordur. Buna yüzde yüz eminim. Burada ilişki uzmanı moduna girip insanları yanlış yönlendiriyor. Olaya sadece tek bir pencereden bakılmaz. Birçok pencereden bakmalıyız. Her iki tarafın yerine kendimizi koyup öyle düşünmemiz gerekir. Ancak bu şekilde sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
22 Yorumla
Soran+1 yılEn haklı yorum senin ki oldu teşekkür ederim güzel eleştirin için
- +1 yıl
Rica ederim 🌼
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Şimdi daha yeniyken bu şekildeyse ilersini tahmin etmesi zor değil.
Bakkala giderken bile haber ver diyorsa çokta normal değil.
Belli sıkılmışsın bu durumdan.
Şimdilik çıkma diyecek derecesinde değil. İlerde onu da der.
Bu durumu onunla konuş.
Arkadaşlarınla çıkacağın zaman haber istemesi normal ama sürekli kontrolcü olması çokta normal değil.
Bunu onunla konuşman daha iyi olacaktır.10 Yorumla
+1 yılMerhaba.. Yani merak etmesi güzel bence.. Bunu saplantılı şekilde yapmadığı sürece sorun yok.. Didiklenmeyi sevmiyorum ben, yani biri tutup her olayın her detayını sorarsa ve tekrar tekrar sorarsa inanılmaz rahatsız olurum.. Özgürlüğüne düşkün bir insanım ama hayatıma birini aldıysam da ikimizde biraz esneklik gösterebiliriz diye düşünüyorum.. Keyifli günler..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1 ay içinde böyleyse ilerleyen zaman dilimde paranoya bağlar.
Ya ilk anların heyecanı ya da ilgi göstergesi ya da kişiliği böyle. Zamanla belli olur ve en iyi doğru kararı yine sen vereceksin..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Haberinin olması seni rahatsız etmesin seni merak ediyor nereye gidiyor ne yapıyorsun bilmek istiyor. Daha çok yeni ilgili olacak
Zamanla rahatsız edecek dereceye kadar gitmemesi için şimdiden konuşun bunları10 Yorumla
+1 yılSevgilinin böyle demesi tuhaf hani eşin olsa okayde sevgilin yani aynı evde yaşamıyorsunuz etmiyorsunuz saçma ben çıkarken haber ver demesi kıskançlığından da olabilir kıskançlışındansa ne mutlu sana hahaha ama değilse insanları kontrol etmeyi seven biriyde onunla bu konu hakkında konuşmalı ve onun niye böyle dediğini sormalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılKontrolcü biri sorun orada çok kıskanç değil mesela bir saat yazmsam bile eğer ne işim olduğunu söyleyip gitmezsem merak eder söyleyip gitmem lazım
- +1 yıl
kontolcü insanlar biraz sakıncalıdır dikkat et
+1 yılBana göre normal. Merak ediyor insan nerde ne yapıyor iyi mi kötü mü vs. Tutup hayır çıkamazsın derse asıl normal olmayan bu. Ama evin önünde market vardır çıkarsın ona da haber verilmez gerek yok o kadarına.
20 Yorumla
+1 yılEğer kısıtlamıyorsa bence kötü bir şey değil bu dışarıda olan olayları duyunca endişelenmesi merak etmesi doğal bence yani başka ülkede olsak belki absürt ama burada ben artık buna normal diyorum
10 Yorumla
+1 yılne güzel ne yapıp ne ettiğini merak ediyor. seni düşünüyor. seni takmasa bi dert taksa bi dert. sana gitme diye kısıtlamadigi sürece ya da kendisi gittiği yeri sana söylüyorsa sorun yok
12 Yorumla- +1 yıl
Meselenin sadece düşünmek ve merak olduğunu sanmıyorum. İlişkide alan vermek de önemli. Her anını, her arkadaşını bildirmek, raporlamak zorunda olmamalı bence.
Tabii her ilişkinin dinamiği farklıdır ama... bilemiyorum bence sınır ihlali. Ki bunu yazan arkadaş da rahatsız olmuş, tereddüt yaşamış ki, buraya yazmış - +1 yıl
tamam sorabilir sorun yok bende görüşümü paylaştım. bende eski sevgilimde sorardim ya da oda derdi çıkıyorum şunla bunla diye bende öyle. ince detay sormuyordum kendisi isterse anlatırdi zaten
+1 yılBenden izin alacaksın dememiş haber ver demiş aklım kalmasın manasında olabilir. İzin al falan yapsaydı ruh hastası diyebilirdik
10 Yorumla
+1 yılTabiatimizda kıskanmak var, çünkü serefsizde çok var.
Geçen gün yine genç bir kız öldü. Taciz ve tecavüz girişimi sonucu 5 ay yaşam mücadelesi veren ama kaybeden bir genç kız.
Kuskanilmak zorbalık derecesinde dehilse, değerli sayin30 Yorumla
+1 yılBir ilişkide birbirine saygı olmalı ve bu saygı varsa zaten haber verilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. merak ediyordur canım kıskançlık boyutunda değil bu
10 YorumlaNormal... Seni koruyor, kolluyor işte. İleride sorun olup olmayacağını kimse bilemez, ne olmasından korkuyorsun ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılİzin isteme raddesine gelirse diye korkuyorum
+1 yılBana da diyo bazen haber vermiyorum allahtan uzakta yaşıyo kendisi ama bazen duşa girince bile haber ver diyo kızıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı işte bu da öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılZaman bu kadar kötüyken normal tabi bence. Haberlerde neler neler oluyo en azından nerde olduğunu bilir
00 Yorumla bence normal değil , ilerde baya sıkıntı yaşarsın , şimdiden alıştır bence habersiz dışarı çıkmaya
06 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ya
Soran+1 yılİşte ben de buna takıldım
Soran+1 yılBide annem gibi sanki çok dikkat et gözüm hep üzerinde ara yola sapma dikkatli git falan diyo gitme demez ama kontrolcü galiba anlayamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence devir kötüyken sahiplenici olması güzel hareket bence.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ediyor ne var bunda izin al demiyor haber ver nerede olduğunu bileyim diyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki gece de uyuycaksq bana da uyu diyo yoksa uyumuyo bu normal mi
Soran+1 yılEv içinde de bişi yapıcaksam haber diyo ortadan habersiz kaybolmamı istemiyo
- +1 yıl
Uyuyorum de uyuma sen de veya uykum yok sen uyu de kendi çizgini de koy
Evin içinde yaptığın şeyleri de mi soruyor belki sohbet olsun diye soruyordur
Soran+1 yılYa bir saat kaybolsam yazmasam soruyo işte neden diye illa öğrencek her şeyi söyleyip mesela şu işim var diye öyle kaybolmam lazım her seferinde
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1,5 senedir beraberiz, yaşımda orada yazıyor zaten. hergün geldiğim işime gelirken bile çıktım geldim diye haber ederim. çarşıda bi işim varsa arayıp izin almam lazım, cafe olayı , dışarı olayı zaten yok. çok kaldırdı gittiğim kafeden felan. seninki belki zamanla bırakır ama benimki bırakmadı. daha geçen gün işe gelirken haber etmedim diye fırça yedim.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Fik00 yoo alakası yok, kıskanıyorum diyor o da.
Soran+1 yılİzin alma olayı yok bende haber diyo
+1 yılOldu nefes alırkende Allah'a değil sevgiline şükret felan
00 Yorumla
+1 yılİzin alma haber ver haberde vermiyceksen niye birlikteyim arkadaşın mı bir farklılığı olmalı bir aydır sevgili olduysanız flört dönemini illaki vardır
10 Yorumla
+1 yılNormal tabi haklı olarak sevgilisinin nerde olduğunu nereye gideceğini merak eder empati yapabilirsin biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba nasıl birisin fiziksel olarak?
ona göre dicem01 Yorumla
Soran+1 yılNormalim iyiyim yani neden
+1 yılBence normal değil. Ki sen de tereddüt hissetmeye başlamışsın. Bence bu durumu açıkça konuş.
10 Yorumlahaber ver demes normal birsey izin almıyorsun sonucta ben suraya oraya buraya gidiyorum diyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEş olsanız abartı değil derdim. Sevgililik saçmalık olduğu için.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa bide o uyuyunca ben de uyuycam yoksa uyumuyo evde olsam da bir saat yazmasam bile neden yazmadığımı söylemem lazım öyle istiyo
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok. Uyumlu değilsen ayrıl. Bunlar en başta söylenmesi gereken şeyler hemen sevgi ayağına seviyorum diye sevgili olduk denmez işte.
Soran+1 yılUyumluyuz çok sadece bu kontrol konusunda biraz sıkıntı oluyo bana
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı oluyorsa bir yol bulmak lazım aksi takdirde bilinçaltın kötü etkilenir giderek soğursun zamanla veya psikolojik bir sıkıntı falan başlar falan. Sonu kötü bitebilir. Seni kıskanıyor işte. Sen kıskanmıyor musun?
Soran+1 yılBu kıskanmak mı kontrol etmek bu başımda dadı var gibi ben yerinde kıskanırım soğursam ayrılırım zaten
Cevap sahibi+1 yılFazla sevgi merak ediyor işte. Ne yapabilirsin ki? Bu dönemde çok fazla şey döndüğü için.
Soran+1 yılÖyle de bilmiyorum ilerde daha kötü olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Soran+1 yılHüğğ
+1 yılBen haber vermiyorum ama o söylüyor. Kocam degil ya. Sadece fotoğraf atarım cıkmadan o anlar gidiyorum biryere
00 Yorumla
+1 yılNormal bilmek istiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru diyor merak eder erkek kıskanır
10 Yorumla o da haber versin o halde bu ne ya
10 Yorumla
+1 yılHaber ver tabi merak ediyordur 🙏🏻
10 Yorumla
+1 yıl1 ayda da bu kadarı normal değil.
10 Yorumla
+1 yılÜlkedeki durum yüzünden paranoyaklaşmıştır...
10 Yorumla
+1 yılDışarı çıkma hatta bensiz cama bile çıkma diyebilir
00 Yorumlaİlerde fazlasıyla kısıtlar
07 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi ya:(
Soran+1 yılİlerde güvendikçe azalmaz mı ya
Soran+1 yılOf deme ya kıskançlık değil de şu an bi kontrol havasında ilerde kıskançlık mı girer onu mu diyosun
Soran+1 yılşu an neden böyle kontrolcü her şeyi biliyim bir saat yazmasan bile kafasında
- +1 yıl
En iyisi şöyle diyeyim bir musibet bin nasihattan iyidir belki ben şu an ki düşüncelerimi sana aktarırsam senin düşüncelerini etkileyip ilişkinizde olumsuz sonuçlanacak şeylere sebep olabilirim onun yerine susayım sen kendin öğren hem eğer haklıysan bişey kaybetmemiş olursun haksızsan da işler iyice ilerlemisken sağlam bir psikolojik baskı görürsün bıkana kadar bidaha da hayatın boyunca unutmazsin acı ama güzel bir tecrübe olur
Güvenmek istiyor sadık kalıcakmısın diye
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Normal kim seni eve götürecek nerden bilsin
027 Yorumla
Soran+1 yılOnu sormuyor ki haber istiyo illa
Soran+1 yılHayır biliyo erkeklerle çıkmıycağımı o konuda güvenir ama annem gibi haber demesi saçma
Soran+1 yılSaçmalama evine gittim denir mi durduk yere güvenini mi kırcam
Soran+1 yılGüveniyorum diyo ama neden sürekli haber vermemi istiyo iki saat yazmasam bile neden yazmadım öğrenmek istiyo
Soran+1 yılGüveniyorum ama yüzde yüz değil tabi enayi değilim
Soran+1 yılİhtiyaç derken cinsellik yok aramızda
Soran+1 yılNe sıkıntısı anlamıyorum dediğini
Soran+1 yılNe alaka kardeşim senin beynin orada atıyosa bundan bizene
Soran+1 yılkardeşim mısın olm sen önce hitabını değiştir artı sevmek nedir onu öğren gel hayatta her b*k cinsellik değil kafana sok
Soran+1 yılNe alaka ne var soruda çözüm bulmak da suç oldu
Soran+1 yılLa cinsellik le haber vermenin mantığı ne aw neyin kafasındasın sen
Soran+1 yılOlayı nereye bağladı tipik abaza erkek
Soran+1 yılDüzgün birisi sevgi nedir bilen birisi
Soran+1 yılAmacı kötü olsa cinsellik açardı zaten sağol ig
+1 yılHaber vereceksin mecbursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne ya esir misin sen?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç normal değil anormal
00 Yorumla
+1 yılsevgilin kim bak keyfine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Niye normal olacak tapulu malımısın
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte seni önemsiyor.
10 YorumlaVermek zorunda değilsin.
10 YorumlaBence iyi bişey haber ver
10 Yorumla
+1 yılNormal sonuçta bilmesi lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. ilişkinizin boyutuna bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlerisini sende tahmin edebiliyor olman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNolur ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal nerede olmak istediğini bilmek istiyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlduğunu olacaktı yanlış yazmisim
- +1 yıl
Hangi pozisyonlari seviyo
+1 yılBaskıcı olması seni rahatsız ediyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır baskıcı değil
+1 yılNormal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılnormal merak ediyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEv içinde de haber ver işin çıkınca diyo habersiz ortadan kaybolmamı istemiyo bir saat yazmasam bile neden yazmadığımı söylemem lazım
- +1 yıl
seni hayatında baş köşeye koymuş
Soran+1 yılGüzel bişi mi yani seviyo mu
- +1 yıl
evet
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDogru hakli
01 Yorumla
Soran+1 yılNiee
B. kunu çıkarmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır normal değil
00 Yorumla
+1 yılyakinda cikmamazsin da der simdi 🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılNormall
00 Yorumla
+1 yılSanane yapram deseydin
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılGarip
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her dışarı çıktığımda sevgilim haber ver diyor, normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler