Kendi değerimi geç fark ettiğim için kendimden özür diliyorum

Kendi değerimi geç fark ettiğim için kendimden özür diliyorum
Insanlara fazla değer verip önemsediğim için bir zamanlar kendimi hiçe saydığım için yapılan haksızlıklara ve hakaretlere boyun eğip sustugum için potansiyelimi fark edemediğim için mutsuzluğa mahkum ettiğim için insanlara fırsat verdiğim için kendimden bunlar için özür dilemiş olsam da tekrar tekrar özür dilerim yegâne dostum olduğunu bilmiyordum geç fark ettim mutlu olman için elimden ne geliyorsa yapacağım mutsuzluklarini bir bir yok ettim sende gördün artık bana guvenebildigini görebiliyorum ve seni seviyorum 😘
Uçurumlar var, var uçurumlar diyorum ben, insanla insan arasında kendiyle başkası arasında.. böyle bir dünya da hala sevilebilecek umud taşımış olmamdan ötürü kendimden özür diledim
Değer vermediğim, özel ve kıymetli görmeyip sevgiyi ve saygıyı en çok kendimden esirgediğim yıllarım ve kendimden önce diğer insanları düşündüğüm için ne kadar özür dilesem az.
Cevap
12Cevap
Kendimden özür dilemek istemem.
Kendim senden özür diliyorum sana hak etmediğin bir hayat yaşattım ama bu benim suçum değil beni affet.
Geçmiş zamanda kendimden ödün verdiğim için, benliğimi gözardı ettiğim için.
İnsanlara güvendiğim için, kendimden özür diliyorum.
Herşeyi kendi istediğim için yaşadım pişmanlığım yok
yapmak istediklerimi engellediğim için kendimden özür dilerim.
Başkalarına fazla fedakarlık gösterdiğim için
Boş insanlar için kendimi kısa süreliğine de olsa üzdüğüm için.
Evet kolay kandırıldığım için kendimden özür diliyorum
Bunu niye geç fark ettin bir şey mi kaybettin kazandın mı
Kemdimden fazla başkasını sevdiğim güvendiğim kendime olan saygimi yitirdiğim için kendimden özür dilerim ama çok geç
Kırdığım ve hayallerimi ertelediğim için
Yanliş kisiyle aşk yaşadigim icin.
Değmeyecek insalari hayatıma alip onlar icin kendimi üzdügüm icin
dilemem patron benim
Hatalarım için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?