Başkalarına değer verirken çoğu zaman kendimizi ihmal ettik. Sevilmeden sevdik. Az önemsenmeye çok önemseyerek yanıt verdik. Daha nice haksızlıklarımız vardır elbet kendimize. Kendinizden hangi konuda özür dilemek istersiniz?
Kendimi acımasızca yargılandığım için, kendilik değerimi ruhu beş para etmezlerin insafına bıraktığım için, kendimden vazgeçip başkalarını büyüttüğüm için, kendimi ihmal ettiğim için, kendimi anlamadığım için, kendime düşman olduğum için, her eleştiriyi ciddiye aldığım için, kendime bana düşmanlık yapanların o pis gözleriyle baktığım için, kendime şefkat göstermeyip o şefkati el alemden beklediğim için, yol vermem gereken insanları inatla hayatımda tuttuğum için, kötü olan kişileri iyi sandığım için, kendimi kötü görüp başkalarını iyi gördüğüm için, bana saygısızlık yapanlara "sen kimsin"diyip haddini bildirmediğim için çok özür diliyorum kendimden. En çok kendimden özür diliyorum ve kendimle barıştım. Kendime sığınıyorum, insanın kendisini sevmesi, aynda kendisine gülümseyerek bakması paha biçilemez bir his.. Ben bunu öğrendiğim için ve bu huzuru biraz geç yaşadığım için kıymetini biliyorum.. Bence hepimiz kendimize bir özür borçluyuz
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Bedenimi iyi beslemediğimden dolayı özür dilerim beslenmeme suya dikkat etmediğim için bir zamanlar özür dilerim haddinden fazla insanları düşündüğüm için özür dilerim herkesi aynı kefeye koyduğum için özür dilerim kendimi hiç düşünmediğim için özür dilerim
Kendim Özür dilerim ataması zor bir bölüm seçtim. Gencligimi kpss de harcadım ve demeyecek insanlar için kendimden odun verdim. Kendimin hakkını odeyemem