Affetmedigim şeyleri sırf sevdiğim insanlar üzülmesin diye affettigim için, yenilir yutulur olmayan şeyleri sineye çektiğim için, vücudumu sevmediğim ve sağlıklı beslenmedigim için, kısaca kendime iyi davranmadigim için özür dilerim
Her zaman karşı tarafı düşüp aman üzülmesinler aman böyle söyle olmasın diye kendimi herzaman yerin dibine sokup hicbir zaman kendimi düşünmedim milyonlarca spermlerin arasından şans la dünyaya geliyoruz belki 20 yil belki 50 yasiyacagiz birdaha bize bu şans verilmeyecek bu şansı kötü kullandigim icin kendimden özür dilerim aynada kendi yüzüne bakamamak insana koyuyo buyuzden size tavsiyem karsinizda ananiz babaniz dahi olsa sadce kendi mutlulugunuzu dusunun iyi geceler arkadaşlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kendimde özür dilemezdim.. çünkü kendime karşı hatam yok.. kendime güvenirim ve kendimi severim her zaman
Affetmedigim şeyleri sırf sevdiğim insanlar üzülmesin diye affettigim için, yenilir yutulur olmayan şeyleri sineye çektiğim için, vücudumu sevmediğim ve sağlıklı beslenmedigim için, kısaca kendime iyi davranmadigim için özür dilerim
Her zaman karşı tarafı düşüp aman üzülmesinler aman böyle söyle olmasın diye kendimi herzaman yerin dibine sokup hicbir zaman kendimi düşünmedim milyonlarca spermlerin arasından şans la dünyaya geliyoruz belki 20 yil belki 50 yasiyacagiz birdaha bize bu şans verilmeyecek bu şansı kötü kullandigim icin kendimden özür dilerim aynada kendi yüzüne bakamamak insana koyuyo buyuzden size tavsiyem karsinizda ananiz babaniz dahi olsa sadce kendi mutlulugunuzu dusunun iyi geceler arkadaşlar
Hala bir sevgilim olmadığı için kalbimden özür diledim
Size bu konuda yardımcı olabilirim
Buyur dinliyorum
Kalbimi dinleyin o herşeyi anlatiyor
Daha açık konuşurmusun lütfen
Bu kadardi
Açık yazamam diyorsan özele yaz
:)) benim uyku vaktim gelmis
İyi uykular
Sizede
Teşekkür eserim
Dilemiyorum. Çünkü o davranışlarımın sebebini, ardındaki düşüncelerimi ya da çaresizliklerimi bilen tek kişi
Hayır hic bir zamn oyle dunsun medim
Kendim hariç herkesi sevmwye çalıştığım için özür diliyorum kendimden.
İnci tanemi üzdüğüm için 🙄 @inciitanesiii
Kendimi hiç düşünmediğim için
canım olduğum zamanlar için
Düşünmeden hareket ettiğim için..
Sorma sorma sorma...
İstemem gerek yok
İyi niyetimden
dilemem